PERFORÁLT ABLAKFÓLIA (one way vision): "Varázs" dekor

Fényáteresztő öntapadó fólia belátás védelemmel. A “one way vision” ablakfólia olyan ablaküveg, kirakatüveg dekorálására alkalmas, ahol teljes felületű reklámfelületet szeretnénk létrehozni a fényáteresztés megtartása mellett. A One Way Vision fólián szabályos méretű és elhelyezkedésű apró lyukak vannak, így kívülről csak a nyomtatott grafika látszódik és belülről kilátunk. Nappal a fólia csak kis mértékben csökkenti a napfény bejutását tehát nem lesz sötét a helység. 

Áraink: tartalmazzák a nyomtatás és alapanyag költségét

100-20m2

3800Ft
+áfa/m2

20-5m2

5600Ft
+áfa/m2

5-1m2

7700Ft
+áfa/m2

Bővebb Információ

Hol használd

Reklámfelületként használnád üzleted kirakatát, autót hátsó ablakját a fényáteresztés és kiláthatóság megtartása mellett? Ha ez a lényeg, akkor ezt a fóliát használd. A perforált, lyukacsos vagy „one way vision” néven ismert fólia ablak-, kirakat-, autóüveg dekorálására alkalmas. Felhelyezése és későbbi eltávolítása is egyszerű.

Alapanyag

A fólián található apró lyukaknak köszönhetően, kintről nem látnak be,  belülről viszont kilátunk. Nappal a fólia kis mértékben csökkenti a napfény és a hő bejutását. Fontos, hogy éjszaka és ha a világítás fel van kapcsolva a belátásvédelmi funkcióját elveszíti.  Az alapárban fényes 160 mikron vastagságú, 1,6mm lyuk átmérő, 52%-os fényáteresztésű és permanens ragasztóval ellátott anyagot használunk. Ha ettől eltérő anyagot szeretnél kérd ajánlatunkat.

Nyomtatási minőség

EU gyártmányú oldószeres nyomtató festéket használunk, így perforált fóliád nyomata kültéren, sík felületen 2-3 évig UV-, és vízálló marad. Alapárunk a normál 100% festék felhasználású nyomtatást tartalmazza ez az általános felhasználásnak és minőségnek tökéletesen megfelel. Felár ellenében kérhetsz művészi minőségű, festékterhelt nyomatot is.

 

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a MOLINO24.hu! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de ha neked hosszú, a normál 5 munkanapos gyártási időnk, keresd munkatársainkat és mi megpróbáljuk a lehetetlent: nevünkhöz híven – akár a 24 órát is!

Választható Opciók

Méretre vágás

Fóliádat precízen, pontosan a kért méretre vágjuk. Jó tanács: Az ablak méreténél 1-2 cm-el érdemes nagyobb anyagot rendelni, hogy a felhelyezéskor könnyebb dolgod legyen! Felrakást követően sniccerrel vágható az anyag. 

Forma vágás

Unod az egyenes vonalakat? Íves formákat szeretnél? Csak bátran! A kész dekorációs fóliát eszközparkunk vágógépeivel, bármilyen mintára, formára, alakzatra  kivágjuk! Applikáló fóliával látjuk el, így a legkisebb méretet, legbonyolultabb formát is egy mozdulattal felrakhatod!

Védőlaminálás

A nyomtatott fólia védőlaminálás nélkül is vízálló és 1-3 évig UV fény álló is (nem fakul ki). De erősebb fizikai igénybevétel esetén, – karcolások lehetősége, tűző nap -, érdemes laminálást kérni, így a nyomat hosszabb idei szép és ép marad.

Felmérés

Nincs ötleted, hogy mit is szeretnél? Kellene segítség? Több tízéves reklámipari tapasztalattal munkatársaink az ország egész területén vállalnak felmérést és segítenek a reklámeszközök útvesztőjében. A felmérés költségét megrendelés esetén az árból levonjuk. Kérd ajánlatunkat!

Grafikai tervezés

Anyagleadási feltételeinket megtalálod az oldalon, ha nem ez a szakterületed kérd profi grafikusaink segítségét. Grafikai szerkesztést, tördelést, anyagigazítást, átméretezést 2500 Ft + áfa/félóra díjon vállalunk! Segítünk álmaid nyomdakészre varázsolni!

Szállítás

Szerződött futárszolgálatunk az elkészült megrendelést 24 órán belül leszállítja a kért címre. Nagy méretű és túlsúlyos termékek esetében személyes átvétel vagy tehergépkocsis kiszállítást is vállalunk 120 Ft + áfa/km díjon Magyarország területére. Külföldi szállítást futárcég segítségével egyedi ajánlat alapján vállalunk.

Kihelyezés

Tiszta, zsírtalanított ablakfelület szükséges. Először csak egy felső csíkot igazíts be és ragassz fel, majd a hátsó hordozót lejjebb-lejjebb húzva simítsd tovább. Gyűrődés, levegőbuborék a fólia alatt hőpisztollyal óvatos melegítést követően kinyomható. Érdemes a fóliát körben a széleken víztiszta sziloplaszttal rögzíteni így nem fog később felkunkorodni. Ha nincs gyakorlatod és nem szeretsz kísérletezni, kérd ajánlatunkat kihelyezésre.

Ajánlatkérő

Kérdésed van?

Összeírtunk néhány fontos tudnivalót.

Mennyi idő alatt készül el a megrendelésem?

Maximum 5 munkanap megrendelésed gyártása a nyomdakész grafikai fájl átvételétől számítva.

DE egyeztetés esetén kapacitásunk függvényében, vállalunk 5 munkanapnál rövidebb, bizonyos esetekben 24h-ás vagy annál rövidebb idejű megrendelést is. A sürgősségi felárunkról egyeztess munkatársainkkal!

Milyen anyag kell a gyártáshoz?

A gyártáshoz nyomdakész, méretarányos CMYK színprofilos, .jpg vagy .tiff szükséges min.: 300dpi és maximum 2400dpi felbontásban. Minél nagyobb a felbontás, annál jobb a nyomtatási minőség. Gyártás során csak a felbontásnak megfelelő minőség várható el! Forma és kontúrvágás esetén az anyag vectoros formában is szükséges.

Kérjük, hogy a nekünk küldött anyagok szerkesztéséhez ne használj nem grafikai programokat, azaz felejts el a word, excell, power point, stb… és egyéb NEM megfelelő programokat.

Használd az alábbi szerkesztőket: Corel, Indesign, Illustrator, Adobe, Photoshop

Nincs megfelelő grafikai anyagom? Mit tegyek?

Érdemes felvenni  a kapcsolatot egy képzett grafikussal vagy kérd grafikai szolgáltatásunkat! Kérésedre árajánlatot küldünk.

Nem is tudom mit szeretnék! Tudtok tanácsot adni?

Nincs ötleted, hogy mit is szeretnél? Kellene segítség? Több tízéves reklámipari tapasztalattal munkatársaink az ország egész területén vállalnak felmérést és segítenek a reklámeszközök útvesztőjében. A felmérés költségét megrendelés esetén az árból levonjuk. Kérd ajánlatunkat!

Egy meghatározott, pontos színt szeretnék kérni nyomataimhoz, lehet?

Természtesen kérhetsz meghatározott színeket, kérlek küld el nekünk a szín PANTONE színkódját illetve színegyezést csak hozott minta, vagy proof alapján, gépindulással és megfelelő nyomdakész anyaggal együtt tudunk biztosítani. Minden egyéb esetben színreklamációt NEM áll módunkban elfogadni.

Pantone színhelyesség csak próbanyomat térítése és jóváhagyása mellett kérhető! Próbanyomat gyártása és postázása 1 nm felület méretben 10 000 Ft + áfa/db

Milyen szállítási lehetőségek vannak?
 • GLS futárszolgálat

  (+1-2 nap) max.súly: 40 kg max. körméret: 3 m, hosszabb oldal max. 2 m

  Nettó 50 000 Ft alatti megrendelés esetén

  előreutalás

  1650 Ft + áfa/csomag (bruttó 2096Ft)

  utánvét

  2150 Ft + áfa/csomag (bruttó 2731Ft)

  Nettó 50 000 Ft feletti megrendelés esetén

  előreutalás

  INGYENES

  utánvét

  500 Ft + áfa/csomag (bruttó 635 Ft) 100 000 Ft számlaösszegig lehetséges

 • Jászberény-i megrendeléseinket hetente 1x ingyenesen szállítjuk
 • Személyes átvétel telephelyünkön (Visznek, Szabadság u.87. 8-17,00-ig) fizetés csak előreutalással lehetséges.
 • Szállítás tgk.-val pontos címre (oda-vissza számolandó) 120 Ft + áfa/km
Nincs gyakorlatom kivitelezésben? Tudtok segíteni?

Minden termékünkhöz tudunk segítséget nyújtani Neked, hogyan helyezd ki vagy állítsd össze. De ha TE nem szeretnél vele bajlódni, akkor kérd árajánlatunkat és rövid időn belül megoldjuk.

Milyen módon tudok fizetni?

Cégünknél elektronikus számlázás folyik és a számlát emailen kapod meg (nem a csomagban)! Ha neked ez nem megfelelő, kérlek megrendeléskor jelezd, hogy papíralapú számlát kérsz. Utólag sajnos nem áll módunkban papíralapú számlát kiállítani és cserélni sem.

Mivel egyedi, személyes termékeket gyártunk így előreutalás az elsődleges fizetési módunk, természetesen a futárnál is fizethetsz készpénzben, de ennek +500Ft+áfa (bruttó 635Ft) utánvét kezelési díja van. Egyéb fizetési módok, feltételek egyedi megbeszélést igényelnek! Keresd munkatársainkat!

Ha mégsem találnád a választ kérlek üzenj nekünk itt:

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!