A MOLINO24 több, mint egy évtizede webshopként kezdte meg működését. Beruházásainkat, fejlesztéseinket a megrendelők egyre magasabb szintű kiszolgálásának rendeltük alá. Az elmúlt évek során nagy hangsúlyt fektettünk a magas minőségre és a – nevünkből adódó – gyorsaságra. Mi tudjuk, hogy van az a helyzet, amikor valami MOST, akár pár óra múlva kell. Büszkék vagyunk rá, hogy összeszokott csapatunk minden SOS helyzetet maximális profizmussal old meg!

A kiváló minőségű nyomat alapvető, egy jó minőségű nyomatból, pedig csak precíz utómunkával lehet tökéletes végterméket előállítani. Korszerű utófeldolgozó gépeinkkel minden felmerülő, akár egyedi, innovatív kivitelezést is vállalunk. A termékek elkészítését a tervezési fázistól, grafikai szerkesztéstől, a késztermék gyártásán keresztül egészen a szállításig, sőt a kihelyezés-telepítésig vállaljuk. Elégedettséggel tölt el minket, hogy ügyfeleink rendszeresen megtisztelnek minket újabb rendelésekkel és az ország egész területéről vannak viszonteladó partnereink!

Az elmúlt években több giga méretű projektet vezényeltünk le, így pontosan tudjuk milyen feszültséggel, izgalommal, mennyi lehetséges buktatóval jár míg egy elképzelés megvalósul legyen az kicsi vagy nagy! Ezen az úton a legjobb választás a MOLINO24 csapata. Tegyen egy próbát Ön is!  

A reklámdekorációs üzletágban eltöltött hosszú évek után úgy éreztük a lakosság irányába is szeretnék szolgáltatásainkat elérhetővé tenni, ezért pár éve két „testvér” webshopot is létrehoztunk: a WALLME.hu és a PEZSGŐOTTHON.HU oldalak egyedi lakberendezési termékek, ajándéktárgyak  rendelését teszik lehetővé. Pár év alatt designerek, lakberendezők és családok kedvence lett. Vásárlóinktól kapott fotókról tudjuk, hogy mekkora izgalommal várják az általunk készített egyedi tapétákat, képeket, ajándéktárgyakat! És micsoda örömmel ajándékozzák azt szeretteiknek vagy díszítik vele otthonukat. Ez inspirál mindannyiunkat, hogy munkánkat a legnagyobb odaadással és szenvedéllyel végezzük.

Üzenj Nekünk

Email info@molino24.hu

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!