Leheletvédő plexi falak Egyedi tervezéssel
Antenna Hungária ZRT.
Budapest
Antenna Hungária ZRT.
Budapest
Hotel Zalakaros
Játéknet
Budapest
Antenna Hungária ZRT.
Budapest
PASAMED
Budapest
Antenna Hungária ZRT.
Budapest
Antenna Hungária ZRT.
Budapest
Hotel Glória
Budapest
Ékszerüzlet
S. Zsolt. Jászberény. Egyedi, az üzlet kialakításához illő plexi fal design
Kézápoló szalon
M Klaudia manikűrös. Budapest
Műszaki áruház
K. Péter műszaki termékeket kínáló pultja. Budapest
Kézápoló szalon
B. Szilvia manikűrös. Zirc
Gyógyszertár
S.P.Andrea gyógyszertár tulajdonos. Jászárokszállás
Kulcsmásoló
V. János vállalkozó. Tököl
Gumiabroncs üzlet
Sz.Zoltán vállalkozó. Budapest
Gumiabroncs üzlet
Sz.Zoltán vállalkozó. Budapest
Kézápoló szalon
S.K. Erika manikűrös. Nyíregyháza
Élelmiszer üzlet
F.Gabriella vállalkozó. Pápateszér
Előző
Következő

Leheletvédő, elválasztó plexi fal - Egyedi nem sablontermék!

A kereskedelmi egységek számára készült 3 mm vagy 5mm vastag plexifalak védenek a tüsszentés, köhögés stb… cseppfertőzés ellen. Könnyen tisztán tartható, fertőtleníthető és akár céged logójával vagy fontos információkkal is ellátjuk! Tégy meg mindent kollegáid és ügyfeleid védelméért! A vírusok és bacik ellen, találkozási-érintkezési helyekre – pultokra, pénztárakhoz, árutakarásra – kérd PLEXIFAL védelmünket! 

FIGYELEM! Az általunk gyártott plexi falak kellő stabilitással rendelkeznek. Minden esetben egyedileg a te pultodhoz gyártjuk, hogy tökéletesen passzoljon és védjen. Csak küld el a védelemre szoruló hely fotóját, méreteit és még aznap küldjük ajánlatunkat.   

Egyedülálló előnyök:

Bővebb Információ

Hol használd

Bárhol, ahol szükséges a vírus és bacilus védelem! Ajánljuk, kereskedelmi egységek számára: kis és nagy boltok, üzletek, gyógyszertárak pénztár vagy kiszolgáló egységeihez. Áru-védelemnek (pékárúk takarása stb..) is megoldást jelenthet. Kérheted mobil, könnyen áthelyezhető tartólábakkal vagy fixen rögzített, egyedileg a te pultodhoz gyártott változatban is. 

Alapanyag

Poli (metil-metakrilát), PMMA vagy plexi alapanyagot a köznyelvben sokszor akril/akrillapnak hívják. Védőfalnak az átlátszó 3mm-es és 5mm vastag plexitlapot javasoljuk, de többféle vastagságban is kapható az üvegszerű hatás megőrzése mellett.  A plexi könnyen tisztán tartható, jól bírja a fertőtlenítést, akár naponta többször is áttörölheted! 

Tisztítani csak puha nedves törlőruhával ablaktisztító folyadék használata (Clin habosan) mellet javasolt.  Hígítók, magas alkoholtartalmú, lúgos folyadékok használata tönkreteheti a plexi lapot.

Opciók

Unalmas az átlátszó plexifal, dekoráld céged logójával vagy lásd el fontos információkkal. A plexi lapot dekorálhatjuk homokfúvott vagy színes fóliákkal, de akár exclusive gravírozást is kérhetsz rá.  

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a MOLINO24.hu! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de a jelenlegi helyzethez igazodva ez a megrendelésed pioritást élvez! Az alapanyag nagy mennyiségben rendelkezésünkre áll, így pár nap alatt elkészítjük plexi védőfalad! Nevünkhöz híven – akár a 24 óra alatt!

Ajánlatkérő

Olyan plexi falat készítünk, mely tökéletesen igazodik az pultodhoz, asztalodhoz. A többféle rögzítési megoldásnak köszönhetően, nem borul fel és kényelmesen lehet mögötte a napi feladatot végezni. Ha szeretnél egy ilyen rendszert kérlek töltsd ki az űrlapot. Gyorsan válaszolunk.

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!