Vigyázzunk Egymásra Molino

Kosárba teszed – átveszed – kirakod! Önkormányzatok, cégek számára kínálunk, GYORS TÁJÉKOZTATÁSI megoldást. Tudtad, hogy egy felhívást, szöveget, reklámot legalább 5x kell látnunk, hogy egyáltalán észrevegyük! És legalább 15-20x, hogy komolyan is vegyük! A Covid-19, koronavírus terjedésének leghatékonyabb ellenszere, ha otthon maradunk és minimálisra csökkentjük kapcsolataink számát! Tájékoztasd az embereket erről és közöld velük az információt tartós PVC molinón vagy a szélnek jobban ellenálló épülethálón. Figyelemfelkeltő molinóink 2 méretben, 2 alapanyagra, 4 előre szerkesztett típusban készülnek a kirakást segítő fém, ringlikarikákkal. Nem tetszenek a felkínált alternatívák? Kérd molinódat egyedi elképzelés (méret, szín, szöveg stb) szerint, most AJÁNDÉK szerkesztéssel. Ezen megrendelésed PIORITÁST élvez, ezért 24h alatt gyártjuk le és a futártól másnap át is veheted! Nagyobb darabszám rendelése esetén kérd egyedi KEDVEZMÉNYES ajánlatunkat! 

Törlés

6 360 Ft16 565 Ft nettó

Bővebb Információ

Hol használd

Elsősorban önkormányzatok, cégek számára ajánljuk a vírussal kapcsolatos tájékoztatás megkönnyítésére. A fémkarikák segítségével bárhová (kerítés, villanyoszlop, falfelület, homlokzat stb..) könnyen felrakható – levehető és igazán költséghatékony tájékoztató felület! 

Alapanyag

Ponyva
Épületháló
Előző
Következő

A PVC molinókat kiváló minőségű, 510 gr/m2 vastagságú, un. ÖNTÖTT alapanyagra gyártjuk! Feltekerhető, kevésbé gyűrődik és hosszabb távon is ellenáll az időjárásnak! 

Az Épületháló 370gr/m2, szintén kiváló minőségű tartós alapanyag! Lyukacsos szerkezetének köszönhetően a szélnek jobban ellenáll, és mivel sűrű a háló, a nyomat is szépen látszódik!

Nyomtatási minőség

EU gyártmányú oldószeres nyomtató festéket használunk, így ponyvád nyomata kültéren is 3-5 évig UV-, és vízálló marad. Alapárunk a normál 100% festék felhasználású nyomtatást tartalmazza, ez az általános felhasználásnak és minőségnek tökéletesen megfelel. 

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a MOLINO24.hu! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de a jelenlegi helyzethez igazodva ez a megrendelésed PIORITÁST élvez! Az alapanyag nagy mennyiségben rendelkezésünkre áll, így pár nap alatt elkészítjük megrendelésed! Nevünkhöz híven – akár a 24 óra alatt!

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Ajánlatkérő

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!