RollUp (Standard)

A standard Roll up állvány széles körben a legismertebb kiállítás eszköz az összes mobil prezentációs display eszközök között! A roll up állvány sikere a rendkívül egyszerű és gyors felállításban és alacsony árában rejlik. Ráadásul a roll up termék olyan önfeszítő szerkezettel rendelkezik amelyből szinte semmi nem látszik, csak a nyomtatott reklám banner. Más gyártónál olcsóbb árat találtál? Tájékozódj a roll up nyomathordozójáról! A túl olcsó ár általában gyenge minőségű, kunkorodó, szálasodó,  nem esztétikus, sérülékeny nyomatot takar. A molino24.hu display nyomatai minden esetben kiváló minőségű nem kunkorodó, nem szálasodó, fényzáró és laminálható roll up display filmre készülnek.  Az árak a szerkezetet, hordozó táskát és a roll up film nyomatot is tartalmazzák, opcionálisan kérhetsz védőlaminálást!

AZ ÁRAK A RAKTÁRKÉSZLET EREJÉIG ÉRVÉNYESEK! Nagyobb mennyiség rendelése előtt egyeztesd velünk a készletet és az aktuális árakat, köszönjük!

22 190 Ft74 750 Ft nettó

Törlés

Bővebb Információ

Hol használd

Évente egyszer, kétszer használod céged reklámozására vagy csak egy rövid idejű reklámkampányhoz keresel roll up-ot, akkor a legkedvezőbb árú STANDARD roll up a jó választás. Kiállítás, mobil prezentáció, árubemutató, promóció, vevőtalálkozó, fogadás és egyéb rendezvények banner eszközként használhatod. Önálló reklám display elemként is használható, vagy egymás után több darabbal összetett reklámkampány, információ is közvetíthető. Szállítása könnyű, csomagolva kis helyen elfér, kézben hordozható, felállítása néhány perc és nagyméretű hatékony reklámgrafikai megoldást nyújt.

Roll-Up szerkezet

Alumínium kazetta szerkezet. 2 db kihajtható talppal.

1 of 3

Alumínium felső (clip-clap) sín

2 of 3

Kiváló minőségű, digitális nyomtatással készült grafika, melyet védőlaminálással is kérhetsz

3 of 3

Az STANDARD roll up állványok hagyományos “kocka” kazetta szerkezetet kaptak, stabilitásukat kereszt lábak biztosítják!  Eloxált alumínium alapanyaguk nem gyakori használat esetén hosszútávú (több éves) élettartamot biztosítanak. A nyomat tartó rúd nem lóg túl a roll up grafikán, ez is az esztétikumot növeli. A felső tartó sín bepattintós (clip-clap) így a grafika gyorsan és egyszerűen rögzíthető. Az erős “3M” szalaggal ragasztott grafika a kazettában biztonságosan rögzül.  Az Ön reklámját minőségi szürke hátú display filmre/roll up filmre nyomtatjuk, melyet kérésre védőlaminálunk is így a roll up nyomata hosszú időn át szép marad. Cipzáros vállra vehető hordozó táskával bárhová könnyen szállítható.

Nyomtatási minőség

A reklámodat minőségi szürke hátú display filmre / roll up filmre nyomtatjuk, melyet kérésre laminálunk is, így a roll up nyomata hosszú időn át szép és tartós marad. 

EU gyártmányú oldószeres nyomtató festéket használunk, így displayed nyomata akár kültéren is 3-5 évig UV-, és vízálló marad. Alapárunk a normál 100% festék felhasználású nyomtatást tartalmazza ez az általános felhasználásnak és minőségnek tökéletesen megfelel. Felár ellenében kérhetsz művészi minőségű, festék terhelt nyomatot is.

Hogyan működik?

A roll up lényege az alsó alumínium rugós feltekerő ház amelyben egy erős rugó feltekercselve tárolja a nyomtatott banner anyagot. A roll up másik tartozéka a három darabból összeállítható rögzítő rúd, mellyel rögzíthetjük a kihúzott bannert.

Az összeállítás menete:
1. Alkatrészeket kivenni a hordtáskából
2. Összeilleszteni a 3 db tartórúd elemet
3. Kihúzni a feltekercselt banner anyagot, majd rögzíteni a tartórúd segítségével.

Laminálás

A nyomtatott roll up film védőlaminálás nélkül is vízálló és 1-3 évig UV fény álló is (nem fakul ki). Ám pont egy roll up-ot sűrűn húzunk ki-be, ezért megnő a karcolódások veszélye! Erősebb fizikai igénybevétel esetén is, – a karcolások mellett a tűző nap is ilyen -, érdemes laminálást kérni, így a nyomat is hosszabb ideig szép és ép marad. 

Grafika mérete

A roll up rendszerhez a grafikát a látható tartomány méretéhez igazodva kell elkészíteni hozzáadva alul és felül a szegélyt – amellyel a nyomtatott grafika a szerkezetben rögzül:
Felső Szegély: 0,7 cm.
Alsó Szegély: 3 cm.
Az oldalakat viszont pontosan méretre vágjuk.

Pontos méreteket az alábbi szerkesztési segédletben találsz

Grafikai tervezés

Anyagleadási feltételeinket megtalálod az oldalon, ha nem ez a szakterületed kérd profi grafikusaink segítségét. Segítünk álmaid nyomdakészre varázsolni!

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a molino24! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de ha neked hosszú a normál 5 munkanapos gyártási időnk keresd munkatársainkat és mi megpróbáljuk a lehetetlent: nevünkhöz híven – akár a 24 órát is!

Szállítás

Szerződött futárszolgálatunk az elkészült megrendelést 24 órán belül leszállítja a kért címre. Nagy méretű és túlsúlyos termékek esetében személyes átvétel vagy tehergépkocsival kiszállítást is vállalunk 120 Ft + áfa/km díjon Magyarország területére. Külföldi szállítást futárcég segítségével, egyedi ajánlat alapján vállalunk.

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!