Roll Up (ROBUST)

A legolcsóbb megoldástól tartósabb, hosszabb élettartamú displayt keresel? Hagyományos, széleskörben elterjedt, átlagos formavilágú, egy oldalas roll up -ra van szükséged, de nem pár alkalommal, hanem évekig szeretnéd használni, akkor a ROBUST roll-upot válaszd. Az ára nem a legolcsóbb, de még mindig kedvező és minősége tartóssága, a gyártás során használt alapanyagok, hosszabb élettartamot biztosítanak. Ez a roll up nem deformálódik!  Más gyártónál olcsóbb árat találtál? Tájékozódj a roll up nyomathordozójáról! A túl olcsó ár általában gyenge minőségű, kunkorodó, szálasodó,  nem esztétikus, sérülékeny nyomatot takar. A molino24.hu display nyomatai minden esetben kiváló minőségű nem kunkorodó, nem szálasodó, fényzáró és laminálható roll up display filmre készülnek.  Az árak a szerkezetet, hordozó táskát és a roll up film nyomatot is tartalmazzák, opcionálisan kérhetsz védőlaminálást!

AZ ÁRAK A RAKTÁRKÉSZLET EREJÉIG ÉRVÉNYESEK! Nagyobb mennyiség rendelése előtt egyeztesd velünk a készletet és az aktuális árakat, köszönjük!

23 800 Ft38 200 Ft nettó

Törlés

Bővebb Információ

Hol használd

Ha nem egy-két alkalomra keresed a legolcsóbb megoldást, hanem több kiállításon rendezvényen akár évekig szeretnéd displayed használni akkor válaszd a kicsit drágább, de több és tartósabb alapanyagokból készült roll up-unkat. Kiállítás, mobil prezentáció, árubemutató, promóció, vevőtalálkozó, fogadás és egyéb rendezvények banner eszközként használhatod. Önálló reklám display elemként is használható, vagy egymás után több darabbal összetett reklámkampány, információ is közvetíthető. A roll up állvány továbbá mindenhol használható, ahol olyan reklámeszközre van szükség, amely szállítása kis helyen megoldható, felállítása néhány perc és nagyméretű hatékony reklámgrafikai megoldást nyújt.

Roll-Up szerkezet

Vastag falú alumínium kazetta szerkezet. 2 db kihajtható talppal. Erősített rudazat foglalattal. 85cm-től 150cm szélességig. Magasság 200cm

1 of 3

Alumínium felső (clip-clap) sín

2 of 3

Kiváló minőségű, digitális nyomtatással készült grafika, melyet védőlaminálással is kérhetsz

3 of 3

A ROLL UP ROBUST állványok hagyományos “kocka” kazetta szerkezetet kaptak, stabilitásukat kereszt lábak biztosítják!  Merev eloxált alumínium alapanyaguk és a kiegészítő  fekete műanyag elemek nem gyakori használat esetén hosszútávú (több éves) élettartamot biztosítanak. A nyomat tartó rúd nem lóg túl a roll up grafikán, ez is az esztétikumot növeli. A felső tartó sín bepattintós (clip-clap) így a grafika gyorsan és egyszerűen rögzíthető. Az erős “3M” szalaggal ragasztott grafika a kazettában biztonságosan rögzül. Cipzáros vállra vehető hordozó táskával bárhová könnyen szállítható.

Nyomtatási minőség

A reklámodat minőségi szürke hátú display filmre / roll up filmre nyomtatjuk, melyet kérésre laminálunk is, így a roll up nyomata hosszú időn át szép és tartós marad. 

EU gyártmányú oldószeres nyomtató festéket használunk, így displayed nyomata akár kültéren is 3-5 évig UV-, és vízálló marad. Alapárunk a normál 100% festék felhasználású nyomtatást tartalmazza ez az általános felhasználásnak és minőségnek tökéletesen megfelel. Felár ellenében kérhetsz művészi minőségű, festék terhelt nyomatot is.

Hogyan működik?

A Roll up lényege az alsó alumínium rugós feltekerő ház amelyben egy erős rugó feltekercselve tárolja a nyomtatott banner anyagot. A Roll up másik tartozéka a három darabból összeállítható rögzítő rúd, mellyel rögzíthetjük a kihúzott bannert.

Az összeállítás menete:
1. Alkatrészeket kivenni a hordtáskából
2. Összeilleszteni a 3db tartórúd elemet
3. Kihúzni a feltekercselt banner anyagot, majd rögzíteni a tartórúd segítségével.

Laminálás

A nyomtatott roll up film védőlaminálás nélkül is vízálló és 1-3 évig UV fény álló is (nem fakul ki). Ám pont egy roll up-ot sűrűn húzunk ki-be, ezért megnő a karcolódások veszélye! Erősebb fizikai igénybevétel esetén is, – a karcolások mellett a tűző nap is ilyen -, érdemes laminálást kérni, így a nyomat is hosszabb ideig szép és ép marad. 

Grafika mérete

A roll up rendszerhez a grafikát a látható tartomány méretéhez igazodva kell elkészíteni hozzáadva alul és felül a szegélyt – amellyel a grafika a szerkezetben rögzül:
Felső Szegély: 0,7 cm.
Alsó Szegély: 3 cm.
Az oldalakat viszont pontosan méretre vágjuk.

Pontos méreteket az alábbi szerkesztési segédletben találsz

Grafikai tervezés

Anyagleadási feltételeinket megtalálod az oldalon, ha nem ez a szakterületed kérd profi grafikusaink segítségét. Segítünk álmaid nyomdakészre varázsolni!

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a molino24! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de ha neked hosszú a normál 5 munkanapos gyártási időnk keresd munkatársainkat és mi megpróbáljuk a lehetetlent: nevünkhöz híven – akár a 24 órát is!

Szállítás

Szerződött futárszolgálatunk az elkészült megrendelést 24 órán belül leszállítja a kért címre. Nagy méretű és túlsúlyos termékek esetében személyes átvétel vagy tehergép-kocsis kiszállítást is vállalunk 120 Ft + áfa/km díjon Magyarország területére. Külföldi szállítást futárcég segítségével, egyedi ajánlat alapján vállalunk.

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!