Szupergyors
gyártási idő

Piacvezető árak

UV és eső álló

Kedves ügyfélszolgálat

Pest Megyei Nyilvánosság tábla BELTÉRI (A1 méret)

Pest Megye Területfejlesztési Program pályázatán nyertél? Gratulálunk! A legjobb helyen vagy: Projekttábla gyártásban profik vagyunk! Az előírásoknak megfelelően, tartós kivitelben, az elszámoláshoz szükséges dokumentációval együtt, gyorsan  – akár aznapra – elkészítjük pályázati emlékeztetőtáblád!

Pest Megyei Nyilvánosság tábla BELTÉRI tábla méret: A1 (841x594mm)

10 000 Ft16 000 Ft nettó

Törlés

Bővebb Információ

Tájékoztatási kötelezettség

Ne töltsd a drága időd kézikönyvek, előírások olvasásával. A Molino24 a kezdetektől jelen van az összes EU támogatott és hazai pályázathoz szükséges szabványos hirdető és tájékoztatási projekttábla gyártásban. Megrendelésed:

  • az Pest Megye Területfejlesztési Koncepció keretében megvalósuló fejlesztésekhez kapcsolódó tájékoztatás, nyilvánosság biztosítása tekintetében teljesítendő elvárások szerinti formai és tartalmi követelményeknek megfelelően
  • ingyenes szerkesztéssel
  • színhelyes, csíkmentes, UV-víz és dörzs álló kivitelben (minden rész művelet géppel készül a konzisztens kiváló minőség érdekében)

Hogyan tudod megrendelni?

  1. Válaszd ki a tábla paramétereit a webshopban
  2. Tedd kosárba és rendeld meg. Az alábbi KÉRDŐÍV kitöltésével add meg a tábla kötelező tartalmi elemeit.
  3. Tábládat ingyenesen megszerkesztjük és elküldjük neked jóváhagyásra. A kész táblát megmutathatod projekt tanácsadódnak vagy kapcsolattartódnak. Jóváhagyásod után a táblát legyártjuk és szállítjuk a kért címre.
  4. Ha kéred a kihelyezésben is segítünk!

Tábla anyaga

Habosított PVC
ALU szendvicslemez
Előző
Következő

Projekt tábládat az alábbi anyagokból rendelheted meg:

  • Habosított PVC lemez. Kissé hajlékony, de merev konstrukció.
  • 3mm vastag alukompozit lemez. Nem hajlékony, törésbiztos merev konstrukció. 

Nyomtatási minőség

EU gyártmányú oldószeres nyomtató festéket használunk, így projekt táblád nyomata kültéren is 1-3 évig UV-, és vízálló marad. Alapárunk a normál 100% festék felhasználású nyomtatást tartalmazza ez az általános felhasználásnak és minőségnek tökéletesen megfelel.

Laminálás

Az általunk készített projekt tábla nyomata védőlaminálás nélkül is vízálló és 1-3 évig UV fény álló is (nem fakul ki). Erősebb fizikai igénybevétel esetén, – karcolások lehetősége, tűző nap -, érdemes laminálást kérni, így a nyomat hosszabb idei szép és ép marad!

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a molino24! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de ha neked hosszú a normál 5 munkanapos gyártási időnk keresd munkatársainkat és mi megpróbáljuk a lehetetlent: nevünkhöz híven – akár a 24 órát is!

Árajánlat

Formahelyes árajánlatra van szükséged? Várjuk e-mailen megkeresésésed és már küldjük is az előírásoknak megfelelő ajánlatot. Megrendelőinknek, a szükséges hivatalos árajánlatot, teljesítés igazolást is elkészítjük!

Szállítás

Szerződött futárszolgálatunk az elkészült megrendelést 24 órán belül leszállítja a kért címre. Nagy méretű és túlsúlyos termékek esetében személyes átvétel vagy tehergép-kocsis kiszállítást is vállalunk 120 Ft + áfa/km díjon Magyarország területére. Külföldi szállítást futárcég segítségével, egyedi ajánlat alapján vállalunk.

Kihelyezés

Nincs, aki kihelyezze a kész táblát? Magasra vagy nem falra helyeznéd, esetleg fémszerkezet-lábra raknád projekttáblád? Kérd árajánlatunkat kihelyezésre!

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

PEST MEGYEI PROJEKT TÁBLA KÉRDŐÍV

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!