Eloxált alumínium kipattintható elemek

1 of 2

45 fokban gérvágott sarkok

2 of 2

Poszterkeret EZÜST, ÍVES króm sarok

Üzleted dekorálnád, de havonta új akciót hirdetsz? Igényes megoldást keresel reklámplakátjaidnak?  Költséghatékony, “dekoratőr mentes” megoldást keresel? A posztertartó sín a TE reklámeszközöd. Pár klikk kb.: 1 perc és már ki is cserélted plakátod! Ennél gyorsabb már nem lesz!

Króm íves sarokkal csak A4-es és A3-as méretben érhető el! Plakátot is szeretnél? Válaszd a citylight plakátpapír nyomtatásunkat!

 

2 800 Ft3 800 Ft nettó

Kiürítés

Bővebb Információ

Hol használd

Bármilyen falfelületen, ahol plakátokat, posztereket szeretnél cserélni.

Szerkezet

Plakátkereteink jó minőségű eloxált alumíniumból készülnek, A sarkok 45 fokos szögben esztétikusan vágottak. A kerethez merev hátlemez és átlátszó antireflexiós (nem tükröződő) védőfólia is tartozik

Hogyan működik?

Ez nagyon egyszerű. A keret szélei egy mozdulattal kinyithatók, a rugós kipattintható megoldásnak köszönhetően.

  1. Pattinsd ki a két hosszabb oldalt, majd a két rövidebb oldalt
  2. Vedd le a védőfóliát
  3. Rakd be az új plakátot a helyére
  4. Tedd vissza a védőfóliát és pattintsd vissza a kereteket

Grafikai tervezés

Anyagleadási feltételeinket megtalálod az oldalon, ha nem ez a szakterületed kérd profi grafikusaink segítségét. Segítünk álmaid nyomdakészre varázsolni!

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a molino24! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de ha neked hosszú a normál 5 munkanapos gyártási időnk keresd munkatársainkat és mi megpróbáljuk a lehetetlent: nevünkhöz híven – akár a 24 órát is!

Szállítás

Szerződött futárszolgálatunk az elkészült megrendelést 24 órán belül leszállítja a kért címre. Nagy méretű és túlsúlyos termékek esetében személyes átvétel vagy tehergép-kocsis kiszállítást is vállalunk 120 Ft + áfa/km díjon Magyarország területére. Külföldi szállítást futárcég segítségével, egyedi ajánlat alapján vállalunk.

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

+36 20 270 25 11

info@molino24.hu