Padlómatrica

A megfelelő távolságtartásra (min.:2m) észrevehetően ám mégis diszkréten hívd fel vásárlóid figyelmét! Használd padlómatricáinkat beltéren vagy akár kültéren. Kopásálló, extra erős, csúszásgátlós kivitelben készítjük, így sokáig szép és tartós marad. Kérhetsz egyedi méretet, formát, szövegezést sőt akár sorszámozást is de céglogóval is díszítheted (legyen egyben reklámhordozó is)! Fontos, hogy az általunk gyártott padlómatrica kopásálló védőrétegét egy centiméterrel nagyobbra vágjuk, mint a grafika, így a tapadás még erősebb, még biztosabb! A felhelyezés egyszerű nem igényel szakértelmet!

Törlés

2 160 Ft2 700 Ft nettó

Bővebb Információ

Hol használd

Bárhol, ahol szükséges a vírus és bacilus védelem miatti távolságtartás! Ajánljuk kereskedelmi egységek számára: kis és nagy boltok, üzletek, gyógyszertárak kiszolgáló tereibe. Pultok, pénztárak elé, ahol SORBAN ÁLLÁS keletkezhet! Védje meg munkatársait és jelezze vásárlóinak a biztonságos távolságot! 

Alapanyag

Padlómatricáink jó minőségű, hosszú élettartamú öntapadó fóliára készülnek, melyet un. padlólamináló fóliával látunk el. Ez a kiváló minőségű, vastag csúszásmentes védőfólia garantálja a padlójelölés hosszú élettartamát a napi több száz lépés ellenére is. Fontos, hogy ezt a fóliát 1 cm-el nagyobbra vágjuk, mint a tényleges grafika így még jobban ellenáll a lépések okozta súrlódásnak.

 

Nyomtatási minőség

EU gyártmányú oldószeres nyomtató festéket használunk, így padlómatricád nyomata kültéren is 3-5 évig UV-, és vízálló marad. Alapárunk a normál 100% festék felhasználású nyomtatást tartalmazza ez az általános felhasználásnak és minőségnek tökéletesen megfelel. 

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a MOLINO24.hu! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de a jelenlegi helyzethez igazodva ez a megrendelésed PIORITÁST élvez! Az alapanyag nagy mennyiségben rendelkezésünkre áll, így pár nap alatt elkészítjük megrendelésed! Nevünkhöz híven – akár 24 óra alatt!

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Ajánlatkérő

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!