Nemzeti Dohánybolt Cégtábla (többféle)

Trafik cégtábla 50x145cm-es méretben.
Alapanyag: 3mm vastag ALU szendvicslemez (extra tartós, nem hullámosodik)

7 500 Ft14 500 Ft nettó

Törlés

Bővebb Információ

Fontos tudnod!

Ha nyertes pályázóként fogsz Nemzeti dohányboltot üzemeltetni akkor szabályszerű, a törvény által szabályzott arculati kézikönyv alapján kell legyártani a trafik táblát és egyéb dekorációt, feliratokat. A dohánybolt egyes dekorációs elemei mellett a dohánybolt cégtábla rendelhető meg ebben a termékben. A magasság fix 50cm, a szélesség változhat. Ha az 50x145cm-es méretnél nagyobb dohánybolt cégtáblát szeretnél akkor hívd kollégáinkat a részletek miatt!

Tábla anyaga

Alapanyag: 3mm vagy 5mm-es habosított PVC vagy 3mm es ALU szendvicslemez

PVC: A reklámgrafikai nyomtatásnál a habosított PVC a legnépszerűbb kültéri alapanyag mert rugalmas (hajlítható törés nélkül) de egyben kemény és tartós is. Az 5mm-es egyenesebb, merev tartást biztosít.

ALU szendvicslemez: 3mm vastag ALU kompozit lemez. Teljesen sík, nem hajlítható, ütésálló, extra tartós, nem hullámosodik. Hosszútávú megoldás.

Nyomtatási minőség

EU gyártmányú festéket használunk ami legalább 2-3 évig nem fakul

A tábláidat minőségi fólia anyagra nyomtatjuk, melyet kérésre laminálunk. is így a nyomat is hosszú időn át szép és tartós (víz és dörzsálló) marad.

Laminálás

Az általunk készített dohánybolt táblák nyomata védőlaminálás nélkül is vízálló és 1-3 évig UV fény álló (nem fakul ki). Erősebb fizikai igénybevétel esetén, – karcolások lehetősége, tűző nap -, érdemes laminálást kérni, így a nyomat hosszabb idei szép és ép marad!

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a molino24! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de ha neked hosszú a normál 5 munkanapos gyártási időnk keresd munkatársainkat és mi megpróbáljuk a lehetetlent: nevünkhöz híven – akár a 24 órát is!

Szállítás

Szerződött futárszolgálatunk az elkészült megrendelést 24 órán belül leszállítja a kért címre. Nagy méretű és túlsúlyos termékek esetében személyes átvétel vagy tehergép-kocsis kiszállítást is vállalunk 120 Ft + áfa/km díjon Magyarország területére. Külföldi szállítást futárcég segítségével, egyedi ajánlat alapján vállalunk.

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!