Nemzeti Dohánybolt Cégtábla

4 900 Ft10 900 Ft nettó

Trafik cégtábla 50x145cm-es méretben.
Alapanyag: 3 vagy 5mm-es habosított PVC

Törlés
Cikkszám: N/A Kategória:

Információ: 

Ha nyertes pályázóként fogsz Nemzeti dohányboltot üzemeltetni akkor szabályszerű, a törvény által szabályzott arculati kézikönyv alapján kell legyártani a trafik táblát és egyéb dekorációt, feliratokat. A dohánybolt egyes dekorációs elemei mellett a dohánybolt cégtábla rendelhető meg ebben a termékben. A trafik cégtábla más méretben is legyártható, csupán az arculati kézikönyvben leírtaknak megfelelően kell megtervezni. A magasság fix 50cm, a szélesség változhat. Ha az 50x145cm-es méretnél nagyobb dohánybolt cégtáblát szeretne akkor hívja kollégáinkat a részletek miatt!

Trafik reklámtábla adatok:
Méret: 50x145cm
Alapanyag: 3mm vagy 5mm-es habosított PVC kültéri digitális UV álló nyomtatással

A dohánybolt cégtábla két féle vastagságban választható. 3 vagy 5mm. A reklámgrafikai nyomtatásnál a habosított PVC a legnépszerűbb kültéri alapanyag mert rugalmas (hajlítható törés nélkül) de egyben kemény és tartós is. Kisebb méretű 1m2 alatti tábláknál a 3mm-es típust, nagyobbaknál a vastagabb anyagot szoktuk ajánlani. Az 50x145cm-es trafiktábla mind a két vastagságban megfelelő lesz. Az 5mm-es valamivel egyenesebb, merev tartást biztosít.

Kérhető védő laminálással is. Ezáltal a nyomtatott felület még jobban ellenáll a környezeti hatásoknak.

Kivitelezés:
A dohánybolt tábla ugyan azzal az igényességgel és minőségi alapanyagokkal készül mint a Molino24 egyéb nyomtatott termékei 2004 óta. EU gyártmányú festéket használunk ami legalább 2-3 évig nem fakul (laminálással még tovább növelhető az élettartam), valamint vízálló és dörzsölés álló.
A táblát a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. által kiírt “Nemzeti Dohánybolt Arculati Kézikönyv” alapján gyártjuk le.

Méretek N/A
Vastagság

3mm PVC, 5mm PVC, 3mm ALU

Védő laminálás

Laminálás nélkül, Laminálva

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!