Megállítótábla TARTÁLYOS FIX TÁBLÁS

A szél az ellenséged? Állandóan fellöki a kültéri reklámodat, nem mellesleg a járókelők épségét is veszélyezteti? Ne légy tovább Don Quijote! Válaszd a speciális kültéri, ultrabiztonságos vízzel vagy homokkal tölthető megállítótáblánkat. Ahogy Sancho Panza, ez a reklámeszköz is hűen (és töretlenül) fog szolgálni!

AZ ÁRAK A RAKTÁRKÉSZLET EREJÉIG ÉRVÉNYESEK! Nagyobb mennyiség rendelése előtt egyeztesd velünk a készletet és az aktuális árakat, köszönjük!

42 190 Ft49 190 Ft nettó

Törlés

Bővebb Információ

Hol használd

A víztartályos megállítótáblát – elsősorban robosztussága és erős kivitele miatt – erősen szeles, kültéri területre ajánljuk. Például autókereskedések, street food truck-ok, kültéri büfék elé. Az utca emberét feltűnő grafikával és nyíllal lehet “beterelni” az üzletbe, ezáltal nő a potenciális vásárlók száma. 

Szerkezet

A talpba épített kerekkel kis távolságokra könnyen áthelyezhető – éjszakára behúzható.  Stabilitását a vízzel vagy homokkal tölthető erős műanyag talp rész biztosítja. Reklámodat plakátpapírra nyomtatva két oldalt klikkes alumínium keretben egyszerűen cserélheted. A megállítótábla plakát kerete eloxált alumínium. A reklámfelület két összekötő rugóval rögzül a talphoz, így a legerősebb szélben is megállja  a helyét. A szerkezet üresen 12 kg súlyú. 2 db antireflexiós (nem tükröződő) vékony filmet is adunk a eső elleni védelem miatt, melyet a plakátra tehetsz. 

Nyomtatási minőség

EU gyártmányú oldószeres nyomtató festéket használunk, így displayed nyomata akár kültéren is 3-5 évig UV-, és vízálló marad. Alapárunk a normál 100% festék felhasználású nyomtatást tartalmazza ez az általános felhasználásnak és minőségnek tökéletesen megfelel. Felár ellenében kérhetsz művészi minőségű, festék terhelt nyomatot is.

Grafikai tervezés

Anyagleadási feltételeinket megtalálod az oldalon, ha nem ez a szakterületed kérd profi grafikusaink segítségét. Segítünk álmaid nyomdakészre varázsolni!

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a molino24! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de ha neked hosszú a normál 5 munkanapos gyártási időnk keresd munkatársainkat és mi megpróbáljuk a lehetetlent: nevünkhöz híven – akár a 24 órát is!

Szállítás

Szerződött futárszolgálatunk az elkészült megrendelést 24 órán belül leszállítja a kért címre. Nagy méretű és túlsúlyos termékek esetében személyes átvétel vagy tehergép-kocsis kiszállítást is vállalunk 120 Ft + áfa/km díjon Magyarország területére. Külföldi szállítást futárcég segítségével, egyedi ajánlat alapján vállalunk.

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!