Megállítótábla ÍRHATÓ FA

Írd és töröld, írd és töröld, ahányszor csak akarod. Naponta megújuló akcióid, információid közlésére a krétával, folyékony krétával írható kétoldalas megállítótábla a legegyszerűbb megoldás! Használj színeket, rajzokat! Tipp: Ne próbálj meg sok információt közölni az emberekkel! Minél több sor van a táblán, annál kevésbé lesz érdekes az ajánlat és egy pont után szinte senki nem olvassa el!

AZ ÁRAK A RAKTÁRKÉSZLET EREJÉIG ÉRVÉNYESEK! Nagyobb mennyiség rendelése előtt egyeztesd velünk a készletet és az aktuális árakat, köszönjük!

11 500 Ft nettó

Törlés

Bővebb Információ

Hol használd

Street Food Truck-ok, pékségek, cukrászdák, éttermek, büfék számára javasoljuk elsősorban, ahol a kínálat naponta változik. De bárhol megállja a helyét. Akár egy esküvőn is üdvözlő táblaként!

Szerkezet

Igényes, fa kivitelben, krétával írható fóliával lehúzva készül. Nem túl nagy, de nem is túl kicsi méretben (60x100cm) érhető el. Kültéren is használható. 

Nyomtatási minőség

Ezt a terméket nem nyomtatjuk, erre Te írhatsz amit és ahogy csak szeretnél! Bármelyik papírboltban kapható folyékony krétával, vagy a gyerkőcöd színes krétakészletével is írható, egy jó törlő szivaccsal törölhető és….. TADAM: újra írható!  

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!