Megállítótábla CLASSIC ezüst

Azonnali hatás csak győzd kiszolgálni ügyfeleid! A legelterjedtebb display eszköz a megállítótábla. Egy jó ajánlat bevonzza az utcán, vagy a bevásárlóközpontban sétáló potenciális vásárlókat. Ez az eszköz kiemelkedik az üzlet portáljának síkjából és a legoptimálisabb merőleges szögben szemlélteti a járókelőkkel az üzlet akcióit termékeit. Tipp: Ne próbálj meg sok információt közölni az emberekkel! Minél több sor van a táblán, annál kevésbé lesz érdekes az ajánlat és egy pont után szinte senki nem olvassa el! Egy adott ajánlatot, kedvezményt, árakciót, ingyenes szolgáltatás tartalmazzon a megállítótáblát. A lenti árak tartalmazzák a szerkezetet és az Anti relflexes előlapot is, valamint opcionálisan kérheted a plakát nyomtatást is! A méret a kihelyezhető plakát méretét jelöli.

AZ ÁRAK A RAKTÁRKÉSZLET EREJÉIG ÉRVÉNYESEK! Nagyobb mennyiség rendelése előtt egyeztesd velünk a készletet és az aktuális árakat, köszönjük!

21 150 Ft41 190 Ft nettó

Törlés

Bővebb Információ

Hol használd

Egy megállítótábla minden üzletnek jól jön. Kültéren vagy beltéren is alkalmazható igazi mobil vevőcsalogató eszköz. Az utca emberét feltűnő grafikával egy jó akcióval és akár nyílak használatával lehet “beterelni” az üzletbe, ezáltal nő a potenciális vásárlóid száma is. 

Szerkezet

A megállító tábla alapanyaga eloxált alumínium ami nem rozsdásodik, könnyű, stabil és nem dől el kisebb szélben sem. A megállító tábla 2db  nyomtatott plakátnak ad helyet. A plakátok később egyszerűen cserélhetők mert a megállítótábla kinyitható pattintható (clip-clap) keretekkel rendelkezik. 

Nyomtatási minőség

EU gyártmányú oldószeres nyomtató festéket használunk, így displayed nyomata akár kültéren is 3-5 évig UV-, és vízálló marad. Alapárunk a normál 100% festék felhasználású nyomtatást tartalmazza ez az általános felhasználásnak és minőségnek tökéletesen megfelel. Felár ellenében kérhetsz művészi minőségű, festék terhelt nyomatot is.

Grafikai tervezés

Anyagleadási feltételeinket megtalálod az oldalon, ha nem ez a szakterületed kérd profi grafikusaink segítségét. Segítünk álmaid nyomdakészre varázsolni!

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a molino24! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de ha neked hosszú a normál 5 munkanapos gyártási időnk keresd munkatársainkat és mi megpróbáljuk a lehetetlent: nevünkhöz híven – akár a 24 órát is!

Szállítás

Szerződött futárszolgálatunk az elkészült megrendelést 24 órán belül leszállítja a kért címre. Nagy méretű és túlsúlyos termékek esetében személyes átvétel vagy tehergép-kocsis kiszállítást is vállalunk 120 Ft + áfa/km díjon Magyarország területére. Külföldi szállítást futárcég segítségével, egyedi ajánlat alapján vállalunk.

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!