Előző
Következő

Készletről elérhető méretek:

Leheletvédő plexi fal mobil, állítható átadórés

Igényes megjelenésű, ugyanakkor stabil és nyom nélkül eltávolítható MOBIL védőfalat keresel? Jó helyen vagy!  Válassz méretet – Tedd kosárba – és már viszi is a futár!  Króm keresztlábas védőfalunkat, 5 mm vastag plexilappal készítjük és négy méretben azonnal, raktárkészletről szállítjuk.  Összeszerelése egyszerű és imbusz kulcsot is találsz a csomagban, ha pedig már nincs szükséged a falra egyszerűen csak elteszed és bármikor legközelebb újra használhatod. A fal könnyen tisztítható! Szemcsementes fertőtlenítő szerrel és mikroszálas ruhával, bármennyiszer törölhető! Céged logóját vagy fontos információt is tehetünk rá! Pl.: PÉNZTÁR, ÜGYFÉLSZOLGÁLAT Valamennyi cseppfertőzéssel terjedő kórokozó ellen (Pl.: COVID-19, influenza) védelmet nyújt! 

 

Egyedülálló előnyök:

19 900 Ft26 900 Ft nettó

Törlés

Bővebb Információ

Hol használd

Bárhol, ahol szükséges a vírus és bacilus védelem! Ajánljuk, kereskedelmi egységek számára: kis és nagy boltok, üzletek, gyógyszertárak pénztár vagy kiszolgáló egységeihez. Áru-védelemnek (pékárúk takarása stb..) is megoldást jelenthet. Kérheted mobil, könnyen áthelyezhető tartólábakkal vagy fixen rögzített, egyedileg a te pultodhoz gyártott változatban is. 

Alapanyag

Poli (metil-metakrilát), PMMA vagy plexi alapanyagot a köznyelvben sokszor akril/akrillapnak hívják. Védőfalnak az átlátszó 3mm-es és 5mm vastag plexitlapot javasoljuk, de többféle vastagságban is kapható az üvegszerű hatás megőrzése mellett.  A plexi könnyen tisztán tartható, jól bírja a fertőtlenítést, akár naponta többször is áttörölheted! 

Tisztítani csak puha nedves törlőruhával ablaktisztító folyadék használata (Clin habosan) mellet javasolt.  Hígítók, magas alkoholtartalmú, lúgos folyadékok használata tönkreteheti a plexi lapot.

Opciók

Unalmas az átlátszó plexifal, dekoráld céged logójával vagy lásd el fontos információkkal. A plexi lapot dekorálhatjuk homokfúvott vagy színes fóliákkal, de akár exclusive gravírozást is kérhetsz rá.  

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a MOLINO24.hu! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de a jelenlegi helyzethez igazodva ez a megrendelésed pioritást élvez! Az alapanyag nagy mennyiségben rendelkezésünkre áll, így pár nap alatt elkészítjük plexi védőfalad! Nevünkhöz híven – akár a 24 óra alatt!

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!