Előző
Következő

Karácsonyi ajtódekoráció

Üdvözöld stílusosan a hozzád betérőket, varázsolj karácsonyi hangulatot üzletedbe, otthonodba! Ajtómellé akasztható karácsonyi dekorációnk tartós, molinó anyagra készül, így éveken át díszítheti az ünnepi időszakot! Rögzítése egyszerű: alul és felül alumínium sín tartja a molinót, a felső sínre pedig egy akasztót teszünk amivel bárhová felrakhatod a dekort. Tízféle designból választhatsz, de ha egy sem nyeri el tetszésed, írj nekünk és egyedi elképzeléseket is megvalósítunk.

Méret: 30x180cm az ár tartalmazza a designt, az alapanyagot, a nyomtatást és az alumínium sínpárt, akasztóval

5 000 Ft nettó

Törlés

Bővebb Információ

Hol használd

Otthonod vagy üzleted bejárati ajtaja mellett garantált a siker! Mindenki arcára mosolyt csal és ünnepi hangulatot teremt! 

Alapanyag

Dekorációdat PVC  molinó alapanyagra gyártjuk, így időjárásálló, több éven át használható lesz. Alul-felül egy alumínium sínbe fogatjuk a molinót és a felső sínen egy darab akasztót is találsz így egyszerűen felakaszthatod.

Opciók

Ha a felakasztáshoz nem akarsz szöget ütni és az ajtódnak van üvegfelülete (oldalvilágító), akkor üvegfelületre tapasztható víztiszta tapadó korongot is kérhetsz és erre is felakaszthatod a molinót

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a MOLINO24.hu! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de ez a megrendelésed pioritást élvez! Max. 2 munkanapon belül küldjük rendelésed.

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!