Karácsonyi Ajándékutalvány

Ajándékozz sikert! Egy vállalkozónak ajándékot választani nem egyszerű?! Itt a tökéletes megoldás: a reklámeszközökre beváltható ajándékutalvány. Az utalvány egy éven át, akár több részletben is felhasználható valamennyi termékünkre, szolgáltatásunkra. Megrendelésed követően, emailen küldjük a nyomtatható utalványt vagy kérheted díszcsomagolásunkat is, ebben az esetben díszborítékban szalaggal átkötve, futárral kapod meg az utalványt.    

3 937 Ft41 370 Ft nettó

Törlés

Bővebb Információ

Hol használd

Hát a karácsonyfa alatt! Zsebeld be az elismerő dicséreteket: “Pont ilyenre vágytam” vagy “Jujj de jó :) pont most akartam egy új cégtáblát!” Garantált a siker! 

Alapanyag

Alapvetően emailben küldjük ki neked az utalványt, így azt kívánságod szerint nyomtathatod bármilyen díszes papír-ra vagy csomagolhatod bárhogy. De írhatsz mellé kedves szavakat is sőt akár rajzolhatsz is :)

Díszcsomagolás

Nem vagy egy dekorálós típus…? Semmi baj! Kérd díszcsomagolásunk! Ebben az esetben igényes szövet hatású papírra kinyomtatjuk az utalványt és díszborítékban szalaggal átkötve kapod meg. Csak át kell adni!

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a MOLINO24.hu! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de ez a megrendelésed pioritást élvez! Emailen kért utalványt pár órán belül, díszcsomagolás esetén max. 2 munkanapon belül küldjük rendelésed.

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!