ANGLES MORTS, Holttér Figyelmeztető Matrica

2021. január 1-jétől a Franciaországban városi forgalomban közlekedő, 3,5 tonna össztömeg feletti járműveket a holttereket ábrázoló matricákkal kell ellátni.
A szabályozás kiterjed a külhonos járművekre is, így a Franciaországba irányuló, vagy áthaladó fuvart szállító tehergépkocsikat, valamint a buszokat is érinti. A kötelezettség be nem tartása 4. osztályú közlekedési szabálysértésnek minősül, szankciója 135-750 Euróig terjed. A figyelmeztető matricát a jármű két oldalára és hátoldalára is ki kell helyezni, így minimum 3 db-ra lesz szükséged szerelvényenként!

990 Ft1 500 Ft nettó

bruttó 635 ft-1207 Ft / db

Törlés

Egyéb kivitelért, 150db feletti mennyiség esetén – kedvezményes árért – keress minket ügyfélszolgálatunkon! info@molino24.hu 06 20 24 24 424

Bővebb Információ:

Kihelyezési követelmények:

 • A jelzés ragasztással, fóliázással, szegecseléssel, festéssel vagy bármilyen más eszközzel rögzíthető a járműhöz
 • Úgy kell felhelyezni, hogy bármilyen körülmények között látható legyenek és ne akadályozza a jármű rendszámtábláinak, feliratainak, a különböző fényjelző berendezések láthatóságát és ne korlátozzák a gépkocsivezető látóterét.
 • A gépjárműveken, valamint a vontatott járműveken a matricákat az alábbi MÉRETEZÉS szerint kell felhelyezni:
  • Hátul: a jármű vagy pótkocsi hátfalán, a hosszanti középsíktól jobbra, a talajtól számított 0,90 és 1,50 méter közötti magasságban.
  • Oldalt: tehergépjárművek és vontatók esetében a jármű homlokfalától számított 1 méteren belül, mindkét oldalon, a talajtól számított 0,90 és 1,50 méter közötti magasságban (a homlokfaltól számított 1 méteres távolságba az üvegfelületek nem számítanak bele),
  • Félpótkocsik esetében: mindkét oldalon a jármű királycsapja mögötti 1 méteren belül, a talajtól számított 0,90 és 1,50 méter közötti magasságban,
  • Pótkocsik esetében: a jármű előfalától számított 1 méteren belül, mindkét oldalon, a talajtól számított 0,90 és 1,50 méter közötti magasságban,
  • Autóbuszok esetében: oldalt a jármű homlokfalától számított 1 méteren belül, mindkét oldalon, a talajtól számított 0,90 és 1,50 méter közötti magasságban (a homlokfaltól számított 1 méteres távolságba az üvegfelületek nem számítanak bele).

Azon járművek esetében, ahol az előírt talajtól számított méretek műszaki okból nem tarthatók be, a jelzéseket legfeljebb 2,10 méteres magasságban lehet elhelyezni.

A hátsó jelzés, vagy oldalfali jelzés elhelyezésének szabályai nem vonatkoznak azokra a gépjárművekre és vontatott járművekre, amelyeken a jelzés elhelyezése műszaki szempontból nem lehetséges. (Ilyenek a konténert, cserefelépítményt szállító félpótkocsik, a tartányos szerelvények félpótjai, a platóval szerelt pótkocsik, félpótkocsik, az emelővel ellátott konténeres félpótkocsik, autószállítók, stb.) Ezekben az esetekben a jelzést a jármű műszaki feltételeivel összeegyeztethető módon kell felhelyezni.

Autómágnes esetén FONTOS tudnivalók:

Vastag, 85 mikron mágnesfóliát nyomtatunk és védőlaminálunk. Igen, az alapárban benne van a karc és UV álló laminálás.  Tiszta felületre helyezve 140km/h -ig teszteltük, nem jött le.  

 • A mágnesfólia mágnesezhető felületének  tiszta, pormentes és száraznak kell lennie a felhelyezés előtt.
 • A mágnesfóliát csak tiszta és száraz felületre szabad felhelyezni.
 • Az autó tisztításakor a mágnesfóliát le kell venni a felületről.
 • A mágnesfóliát hetente egyszer újra kell pozícionálni.
 • A mágnesfóliát sík vagy enyhén ívelt felületre szabad felhelyezni.
 • Extrém hideg esetén a mágnesfóliát el kell távolítani a felületről
 • A mágnesfóliát nem szabad repülőgépeken vagy víz alatt használni. :)
 • A fenti utasítások be nem tartása miatt keletkezett esetleges hibákért (fényezés sérülés) nem vállalunk felelősséget!
 • Megrendelés esetén a megrendelő jelen leírás elolvasásával elfogadja, hogy az autómágnes által okozott kárral semmilyen kárigényt nem támaszthat a gyártó cég (molino24, Pezsgő Party Kft.) felé.

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!