Név gravírozással
Név gravírozással
Név gravírozással
Céglogó garvrozással
Előző
Következő

Gravírozott gömbhatású dísz

Képzeld el micsoda meglepetés lesz szenteste, a sok egyforma dísz közt, egyedi a családtagjaid nevével ellátott, megcsillanó dísz! Teremts hagyományt és minden évben tedd a fára azoknak a nevét, akikkel együtt ünnepelsz! Üveghatású, víztiszta acrylból készült gravírozott karácsonyfadíszünk a fa fényeire megcsillanva, gömbhatást kelt. Alapkivitelben boldog karácsonyt felirattal kaphatod, de névvel vagy  céglogóval is kérhető! Egyedi ajándéknak is,  kitűnő választás.  A függesztő szalaggal együtt szállítjuk.

A termék méretei: kör átmérő: 75 mm; vastagsága: 3 mm

780 Ft990 Ft nettó

Törlés

Bővebb Információ

Hol használd

Elsősorban a karácsonyfán, de üzleted céged karácsonyi dekorációján is jól mutat! Teremts meghitt és varázslatos hangulatot! Add meg szeretteidnek a meglepetés és a felfedezés örömét: találják meg saját díszüket! 

Alapanyag

Poli (metil-metakrilát), PMMA vagy plexi alapanyagot a köznyelvben sokszor akril/akrillapnak hívják. A díszhez 3mm vastag változatát használjuk, ebbe gravírozzuk a kért feliratot. Üvegszerű, víztiszta hatásának köszönhetően a karácsonyfa világítása szépen tükröződik, megcsillan benne. 

Opciók

Alapáron kérheted egyedi felirattal karácsonyfa díszünket. A kosár megjegyzés rovatába írd be milyen felirattal kéred a gravírozást, ha logót szeretnél, akkor pedig küld el email címünkre a vetoros .pdf logót. 

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a MOLINO24.hu! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de ez a megrendelésed pioritást élvez! Max. 2 munkanapon belül küldjük rendelésed.

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!