Boldog Karácsonyt felirattal
Név vagy szöveg gravírozással
Fotó gravírozással
Céglogó gravírozással
Díszdoboz
Előző
Következő

Karácsonyfa LED-es, egyedi gravírozással

Logó gravírozással ellátott világító karácsonyfa mellyel biztosan nagy örömet szerzel munkatársaidnak partnereidnek. Egyszerű, letisztult formavilág. Natúr elegancia, mely a karácsonyi dekoráció különleges dísze. Már most becsempészheted a karácsony szellemét a mindennapjaidba ezzel a csodásan világító dísszel. Családtagoknak, barátoknak, munkatársaknak, céges partnereknek kiváló ajándék is lehet, mivel személyre szabhatóan is készítjük, sőt karácsonyi mintás díszdobozt is kérhetsz.

Termék mérete: 30 cm magas, legszélesebb pontja 21,6 cm. A termék 2db AAA elememmel működik, mely a csomag részét képzi.  30 db felett egyedi árakért keresd ügyfélszolgálatunkat!

5 250 Ft10 000 Ft nettó

Törlés

Bővebb Információ

Hol használd

Tedd a fa alá vagy ajándékozd partnereidnek, üzletfeleidnek. Karácsonyi hangulat előidézésére tökéletes és  az egyedi gravírozással személyre szabható!

Alapanyag

A fenyő alakjához, talpához natúr falemezt használunk. A belső részt pedig üveg hatású, akril (plexi) lapból alakítjuk ki. Ezt a lapot lehet gravírozni. Tisztítani csak puha, száraz mikroszálas kendővel szabad. Esetleg egy kis szemcse nélküli Clin használatával. 

Opciók

Kérhetsz egyedi gravírozást így igazán személyreszóló lesz ajándékot. Ha nincs kedved a csomagolással bajlódni kérd karácsonyi mintás díszdobozunkat!

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a MOLINO24.hu! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de ez a megrendelésed pioritást élvez! Max. 2 munkanapon belül küldjük rendelésed.

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!