Előző
Következő

Fogászati leheletvédő

LEHELTVÉDŐ PLEXIÁLLVÁNY a fogászati kezelések-beavatkozások során is biztonságot nyújtanak! Az állványnál használat alapanyagok (krómozott fém, 3mm plexi) igényesek, tartósak-hosszú távon használhatók. Az állvány magassága fokozatmentesen állítható, a plexivédőfal pedig minden szögben fordítható. Bármilyen kezelőágyad, széked van a védőfal igazodni fog hozzád, hogy a legkisebb akadály nélkül végezhesd munkád.  A talpakon lévő görgők segítségével gyorsan mozgatható a kívánt pozícióba.  Rendeld meg ma és 24 órán belül indítjuk a csomagot, már másnap át is veheted!

 

 

A plexi lapot csak a talp orrával megegyező irányban szabad használni. Így a termék stabilan és könnyen használható

30 670 Ft bruttó

Bővebb Információ

Hol használd

Elsősorban fogászatok, kozmetikusok és optikusok számára fejlesztettünk leheletvédő plexiállványunkat. De természetesen hasonló munkakörülmények közt dolgozók is alkalmazhatják. Az állvány stabil plexilábon áll, magasságban fokozatmentesen állítható és a plexivédőfal minden szögben rögzíthető. Könnyen összeállítható, tárolható és bármikor fertőtleníthető! Tesztelőink szerint pár alkalom szükséges a megszokásához, de utána a napi rutin részévé válik használata!  

Alapanyag

Poli (metil-metakrilát), PMMA vagy plexi alapanyagot a köznyelvben sokszor akril/akrillapnak hívják. Védőfalnak az átlátszó 3mm-es és 5mm vastag plexitlapot javasoljuk, de többféle vastagságban is kapható az üvegszerű hatás megőrzése mellett.  A plexi könnyen tisztán tartható, jól bírja a fertőtlenítést, akár naponta többször is áttörölheted! 

Tisztítani, fertőtleníteni csak puha nedves törlőruhával  folyadék használata mellett javasolt.  Hígítók, 70%-nál magasabb koncentrációjú alkoholtartalmú vagy  lúgos folyadékok használata kerülendő.

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a MOLINO24.hu! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de a jelenlegi helyzethez igazodva ez a megrendelésed pioritást élvez! Az alapanyag nagy mennyiségben rendelkezésünkre áll, ezért 24 óra alatt elkészül.

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!