Épületháló akció

TAVALYI ÁRON mesh-molino akció!
Készletkisöprés miatt az 55cm magas (szélesség bármekkora lehet) szél álló, mesh molinóinkat még a tavalyi és ráadásul AKCIÓS áron rendelheted meg augusztus 31-ig. Sőt ha az ELADÓ vagy KIADÓ szó szerepel a nyomaton további 500Ft kedvezményt is adunk a végösszegből! Az ár tartalmazza az alapanyagot, nyomtatást, szegést-ringlizést! Rendeld meg most!

Eltérő szélességet szeretnél? Keresd munkatársainkat a 06 20 24 24 4 24 számon vagy az info@molino24.hu címen!

Törlés

1 800 Ft30 300 Ft nettó

Bővebb Információ

Hol használd

Könnyen felrakható – levehető, költséghatékony! Főként kültérre ajánljuk, de beltéren is jól alkalmazható. Kis súlya miatt egyszerűen szállítható! Felújítások során az állványzatra kerítésre szerelve épületreklám, tűzfalreklám lehet, kis méretben ablakdekorációként az ablak előtt belógatva, sportesemé-nyeken, kiállításokon használva is impozáns.

Alapanyag

Épületháló

Az Épületháló 370gr/m2, szintén kiváló minőségű tartós alapanyag! Lyukacsos szerkezetének köszönhetően a szélnek jobban ellenáll, és mivel sűrű a háló, a nyomat is szépen látszódik!

Nyomtatási minőség

EU gyártmányú oldószeres nyomtató festéket használunk, így ponyvád nyomata kültéren is 3-5 évig UV-, és vízálló marad. Alapárunk a normál 100% festék felhasználású nyomtatást tartalmazza, ez az általános felhasználásnak és minőségnek tökéletesen megfelel. 

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a MOLINO24.hu! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de ha neked hosszú a normál 5 munkanapos gyártási időnk keresd munkatársainkat és mi megpróbáljuk a lehetetlent: nevünkhöz híven – akár a 24 órát is!

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!