COVID-19 Társasházban karantén

Kosárba teszed – átveszed – kirakod! Önkormányzatok, cégek számára kínálunk, GYORS TÁJÉKOZTATÁSI megoldást. Tudtad, hogy egy felhívást, szöveget, reklámot legalább 5x kell látnunk, hogy egyáltalán észrevegyük! És legalább 15-20x, hogy komolyan is vegyük! A Covid-19, koronavírus terjedésének megelőzése érdekében elengedhetetlen a TÁJÉKOZTATÁS.  Ezt segítendő plakátjaink 4 méretben, 3 alapanyagra  – köztük FERTŐTLENÍTHETŐ változatban is-, előre szerkesztett grafikával készülnek. Nem tetszenek a felkínált alternatívák? Kérd plakátodat egyedi elképzelés (méret, szín, szöveg stb) szerint, most AJÁNDÉK szerkesztéssel. Ezen megrendelésed PIORITÁST élvez, ezért 24h alatt gyártjuk le és a futártól másnap át is veheted! Nagyobb darabszám rendelése esetén kérd egyedi KEDVEZMÉNYES ajánlatunkat! 

Törlés

500 Ft7 250 Ft nettó

Bővebb Információ

Hol használd

Elsősorban kormányzatok, cégek egészségügyi intézmények számára ajánljuk a vírussal kapcsolatos tájékoztatás megkönnyítésére. A plakát önállóan vagy az alumínium plakátkeret segítségével könnyedén kihelyezhető. A keret később más plakát számára is tökéletes tartós megoldás. Ha egészségügyi intézményként üzemel javasoljuk a fertőtleníthető 5mm PVC tábla megoldást, ez is egyszerűen falra fúrható vagy belógatható bármilyen helységben. 

Alapanyag

Fólia
Poszter papír
Előző
Következő

A Plakát viszonylag vastag, 140 gr vastagságú, tartós, silk matt felületű papírra készül. 

A FERTŐTLENÍTHETŐ tábla 5mm vastag, habosított PVC lemezre készül. Tartós UV álló nyomtatással és  védőlaminálással. Pont a laminálásnak köszönhetően alkohol tartalmú fertőtlenítőkkel is sérülés nélkül bármennyiszer letörölhető. Élettartama több év.

Nyomtatási minőség

EU gyártmányú oldószeres nyomtató festéket használunk, így tájékozattó anyagod nyomata beltéren és kültéren is 3-5 évig UV-, és vízálló marad. Alapárunk a normál 100% festék felhasználású nyomtatást tartalmazza, ez az általános felhasználásnak és minőségnek tökéletesen megfelel. 

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a MOLINO24.hu! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de a jelenlegi helyzethez igazodva ez a megrendelésed PIORITÁST élvez! Az alapanyag nagy mennyiségben rendelkezésünkre áll, így pár nap alatt elkészítjük megrendelésed! Nevünkhöz híven – akár a 24 óra alatt!

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Ajánlatkérő

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!