Árstop tájékoztató tábla

A kormány 2022. február 1 – május 1-ig több alapvető élelmiszer árát befagyasztja. A vásárlók tájékoztatása érdekében ezen élelmiszereket árusító üzletek, piacok valamennyi bejáratánál, jól láthatóan információs táblákat kell kihelyezni. A rendelkezések betartását február 1-jétől a kormányhivatalok fogyasztóvédelmi hatósága ellenőrzi és jogsértés esetén bírságol.

Az 1. mintát (kék változat) a hipermarketekben, szupermarketekben, diszkontáruházakban és 200 nm-nél nagyobb területű boltokban kell elhelyezni. A 200nm-nél kisebb boltokban a kereskedő döntheti el, melyik mintát szeretné használni a három minta közül.

A méret (A0, A3, A4) szabadon választható, annyi kikötés van, hogy a boltban található hasonló táblák méretével egyezzen meg. A kivitelezés, alapanyagra sincs megkötés lehet egyszerű öntapadó matrica, plakát a bejárati ajtón vagy PVC tábla a bejárat melletti falon, de akár alumínium plakátkeretbe is rakhatod a plakátot, amit később cserélni tudsz.  

A HÉTFŐ DÉLIG LEADOTT RENDELÉSEKET, FEBRUÁR 1-ÉN KEDDEN, GLS FUTÁRRAL KISZÁLLÍTJUK!

400 Ft12 800 Ft nettó

Törlés

Bővebb Információ

Tájékoztatási kötelezettség

ARCULATI MINTA

Ne töltsd a drága időd kézikönyvek, előírások olvasásával. A Molino24 a kezdetektől jelen van az összes EU támogatott és hazai pályázathoz szükséges szabványos hirdető és tájékoztatási projekttábla gyártásban. Megrendelésed: a hatályos kézikönyv alapján készül el. 

Termék anyaga

Árstop tájékoztatódat az alábbi anyagokból rendelheted meg:

  • Kívülről ragasztható öntapadó (matrica) alapanyag
  • 3mm vagy 5mm vastag habosított PVC tábla. Fúrható és tartós konstrukció.
  • Plakátpapír ezt kérheted csak a plakátot vagy később jól hasznosítható alumínium plakátkerettel együtt!

Nyomtatási minőség

Molino24_quality3

EU gyártmányú oldószeres nyomtató festéket használunk, így tájékoztató táblád nyomata kültéren is 1-3 évig UV-, és vízálló marad. Alapárunk a normál 100% festék felhasználású nyomtatást tartalmazza ez az általános felhasználásnak és minőségnek tökéletesen megfelel.

Gyártási idő

A jogszabály életbelépése miatt a hétfőn (01.31.) 12,00-ig leadott rendeléseket még aznap feladjuk és 99% hogy kedden meg is kapod!

Árajánlat

100db-nál nagyobb mennyiség esetén kérd egyedi kedvezményes árajánlatunkat van szükséged? Várjuk e-mailen megkeresésésed az info@molino24.hu címre és 24 órán belül válaszolunk.

Szállítás

Szerződött futárszolgálatunk az elkészült megrendelést 24 órán belül leszállítja a kért címre. Nagy méretű és túlsúlyos termékek esetében személyes átvétel vagy tehergép-kocsis kiszállítást is vállalunk 150 Ft + áfa/km díjon Magyarország területére. Külföldi szállítást futárcég segítségével, egyedi ajánlat alapján vállalunk.

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!