Plasztikus 3D betűk

Habbetű: A reklámeszközök kaméleonja!

Az első benyomás sokat számít! Céged előcsarnokába ügyfeleidet lenyűgöző dekorációt szeretnél? Amiről rögtön minden potenciális vásárlódnak a te megbízhatóságod, professzionizmusod ugrik be? Vagy gyerekszobába szeretnél egyedi formákat, betűket esetleg gyermeked nevét? Az un.: Plasztikus feliratok készítésénél leginkább alkalmazott “hab” alapanyagot, köznyelven “habbetűt” ajánljuk. Bármilyen forma – nem csak betűk – és a szivárvány összes színe kérhető! Sőt választható opcióinkkal, nálunk nincs őrült ötlet! Minden  egyedi elképzelésnek meg tudunk felelni! Ezen típus beltérre alkalmas, kültéri alkalmazásra a kültéri habot válaszd!

Árak tartalmazzák: hab alapanyagot, vágást és a festést (alap színek)

2cm vastag

105 Ft+Áfa / cm

3cm vastag

112 Ft+Áfa / cm

4cm vastag

120 Ft+Áfa / cm

6cm vastag

142 Ft+Áfa / cm

Bővebb Információ

Milyen célra ajánljuk?

Elsősorban beltéri felhasználásra alkalmas ez a hab típus. Látványos feliratok, logók készíthetők recepciós pult mögötti falfelületre, pult bútorra! Céges tárgyaló-helyiségek varázsolhatók impozánssá. De gyerekszoba fala, plafonja is díszíthető így egyedi feliratokkal, névvel vagy a kedvenc mesehős 3D hatású figurájával.  Választható opcióinkkal a habfelirat a reklámeszközök  kaméleonja!

Alapanyag

Építőiparban ismert úgynevezett XPS (extrudált polisztirol) hab zárt cellaszerke-zetű anyag. 2/3/4/6 cm vastag (magas), felülete sima és kemény, de a nyomást és ütést nem visel el “benyomható”, ezért első-sorban beltéri dekorációkhoz ajánljuk. A gépi vágást követően minden részt festünk. RAL színskála alapján, arany, ezüst metál színek is kérhetőek felár ellenében. 

 

Minőség

A molino24 kiváló minőségű, többszörösen tesztelt, hosszú élettartamú speciálisan feliratok készítéséhez gyártott XPS habot használ. Óvakodj az olcsó, silány minőségű hungarocelltől, mert – bár a hungarocell is hab – nem alkalmas hosszútávú igényes dekoráció készítésére. A betűket CNC marógéppel pontosan nagy szakértelemmel vágjuk, felület kezeljük és festék folyás mentesen festjük. 

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a molino24! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de ha neked hosszú a normál 5 munkanapos gyártási időnk keresd munkatársainkat és mi megpróbáljuk a lehetetlent: nevünkhöz híven – akár a 24 órát is!

Választható Opciók

Kemény bevonat

Az általunk vágott habbetűket, habformákat kérheted speciális – a Molino24 által kifej-lesztett – kemény bevonattal. A gyakorlatilag kőkeménységű színes bevonat megvédi a feliratot az szélsőséges időjárástól. Sőt a speciális bevonatnak köszönhetően a benyomódásoktól, jégesőtől és a madarak csipkodásától is védve lesz dekorációd. Így jóval tartósabb a kihelyezett felirat, mint a hagyományos habbetű. 

Plexi/PVC/ALU előlap

A fém, plexi vagy PVC előlapos plasztikus feliratot főleg irodaházakba, szálloda recepcióhoz és egyéb beltéri helységekbe ajánljuk. Ennél a kivitelnél a festett betűket összeragasztjuk a grafikával megegyező méretű lézervágott fém előlappal, így akár egy feketére festett habbetű is jól mutathat rozsdamentes szálcsiszolt lemez előlappal. Választható előlapok: tükrös rozsdamentes lemez, eloxált alumínium lemez, de lehet bármilyen színű plexi is, ha az előlapnak hibátlan fényes felületet gondolunk.

LED világítás (indirekt)

Tedd tündöklővé feliratod! A vastagabb habbetűk, habfeliratok hátoldalába egy bemart sávban LED szalagot vezetünk így világító lesz a felirat. Ha közvetlen falra kéred a kihelyezést, távtartókkal, egyesével kell rögzíteni a betűket. Kapcsoló vagy alkonykapcsoló kérhető! Gyerekszobába éjszakai fénynek is szuper, de színváltós fényt is kérhetsz!

Nyomtatott grafika

Céges logód, feliratod színátmenetes és nem lehet egy színre redukálni? Megoldható, hogy a kivágott  3D hatású habfeliratokra, formákra vagy hátlapra egy nyomtatott  réteget rögzítünk. Kérhetsz 3 vagy 5mm PVC, 3mm alukompozit lemezt vagy különböző plexi elemeket, alapokat. Kérd ajánlatunkat!  

Kontúr színek

Ne légy kaméleon, ne olvadj a háttérbe! Zöld falra, zöld felirat, feltűnően! Hát persze! Kérj kontrasztos, kontúr hátteret feliratod alá és máris láthatóvá válik habfeliratod. Az egyedi háttérről kérd árajánlatunkat.   

Speciális színek, festések

Tedd még egyedibbé feliratod! Az alap színeken kívül kérhetsz metál (ezüst, arany bronz stb…), neon vagy foszforeszkáló színeket is!  Profi, tapasztalt munkatársaink  egyedi struktúrát is képesek kialakítani. De ha a habfelirat oldalát más színnel kéred, még hangsúlyosabb lesz  a 3D hatás. Az egyedi festésekről kérd árajánlatunkat!

Egyedi színkeverés

Arculati kézikönyvben rögzített Pantone színt használ céged? Az autód színéhez vag y az ablak keretéhez passzoló egy bizonyos színt szeretnél habformádnak? Add meg a szín kódját és mi kikeverjük neked! Pont azt a színt, amire vágysz! Ez ilyen egyszerű!

Telepítő sablon

Ha saját magad szeretnéd megoldani feliratod kihelyezését, jó ha tudod, hogy a feliratokat egyesével szétszedve, betűnként, karakterenként szállítjuk. A kihelyezéshez jól jöhet mérethelyes papír vagy hab sablon, melynek segítségével mérőszalag nélkül helyezheted ki a kész feliratot. Kérd ajánlatunkat!

Felmérés

Nincs ötleted, hogy mit is szeretnél? Kellene segítség? Több tízéves reklámipari tapaszta-lattal munkatársaink az ország egész terüle-tén vállalnak felmérést és segítenek a reklámeszközök útvesztőjében. A felmérés költségét megrendelés esetén az árból le-vonjuk. Kérd ajánlatunkat!

Grafikai tervezés

Anyagleadási feltételeinket megtalálod az oldalon, ha nem ez a szakterületed kérd profi grafikusaink segítségét. Grafikai szerkesz-tést, tördelést, anyagigazítást, átméretezést 2500 Ft + áfa/félóra díjon vállalunk! Segítünk álmaid nyomdakészre varázsolni!

Szállítás

Szerződött futárszolgálatunk az elkészült megrendelést 24 órán belül leszállítja a kért címre. Nagy méretű és túlsúlyos termékek esetében személyes átvétel vagy tehergép-kocsis kiszállítást is vállalunk 120 Ft + áfa/km díjon Magyarország területére. Külföldi szállítást futárcég segítségével, egyedi ajánlat alapján vállalunk.

Kihelyezés

Szó szerint a legkönnyebb….a habformák és betűk pillekönnyűek így fúrás, tartószerkezet nélkül is könnyen kihelyezhetők. Leggyak-rabban ragasztjuk a feliratokat, azonban a megfelelő és minőségi ragasztótípus elengedhetetlen. Ha még nem csináltál ilyet szívesen segítünk, kérd ajánlatunkat.

Plasztikus 3D betűk

Habbetű: A reklámeszközök kaméleonja!

Az első benyomás sokat számít! Céged előcsarnokába ügyfeleidet lenyűgöző dekorációt szeretnél? Amiről rögtön minden potenciális vásárlódnak a te megbízhatóságod, professzionizmusod ugrik be? Vagy gyerekszobába szeretnél egyedi formákat, betűket esetleg gyermeked nevét? Az un.: Plasztikus feliratok készítésénél leginkább alkalmazott “hab” alapanyagot, köznyelven “habbetűt” ajánljuk. Bármilyen forma – nem csak betűk – és a szivárvány összes színe kérhető! Sőt választható opcióinkkal, nálunk nincs őrült ötlet! Minden  egyedi elképzelésnek meg tudunk felelni! Ezen típus beltérre alkalmas, kültéri alkalmazásra a kültéri habot válaszd!

Árak tartalmazzák: hab alapanyagot, vágást és a festést (alap színek)

2cm vastag

70 Ft+Áfa / cm

3cm vastag

75 Ft+Áfa / cm

4cm vastag

80 Ft+Áfa / cm

6cm vastag

95 Ft+Áfa / cm

Ajánlatkérő

Kérdésed van?

Összeírtunk néhány fontos tudnivalót.

Mennyi idő alatt készül el a megrendelésem?

Maximum 5 munkanap megrendelésed gyártása a nyomdakész grafikai fájl átvételétől számítva.

DE egyeztetés esetén kapacitásunk függvényében, vállalunk 5 munkanapnál rövidebb, bizonyos esetekben 24h-ás vagy annál rövidebb idejű megrendelést is. A sürgősségi felárunkról egyeztess munkatársainkkal!

Milyen anyag kell a gyártáshoz?

Szükségünk van egy vektoros logora és/vagy karakterfont típusra. Ismernünk kell, hogy milyen befoglaló méretű és típusú az adott fal, ahova a betűrendszer kerül. 

Nincs megfelelő grafikai anyagom? Mit tegyek?

Érdemes felvenni  a kapcsolatot egy képzett grafikussal vagy kérd grafikai szolgáltatásunkat! Kérésedre árajánlatot küldünk.

Nem is tudom mit szeretnék! Tudtok tanácsot adni?

Nincs ötleted, hogy mit is szeretnél? Kellene segítség? Több tízéves reklámipari tapasztalattal munkatársaink az ország egész területén vállalnak felmérést és segítenek a reklámeszközök útvesztőjében. A felmérés költségét megrendelés esetén az árból levonjuk. Kérd ajánlatunkat!

Milyen szállítási lehetőségek vannak?
 • GLS futárszolgálat

  (+1-2 nap) max.súly: 40 kg max. körméret: 3 m, hosszabb oldal max. 2 m

  Nettó 50 000 Ft alatti megrendelés esetén

  előreutalás

  1650 Ft + áfa/csomag (bruttó 2096Ft)

  utánvét

  2150 Ft + áfa/csomag (bruttó 2731Ft)

  Nettó 50 000 Ft feletti megrendelés esetén

  előreutalás

  INGYENES

  utánvét

  500 Ft + áfa/csomag (bruttó 635 Ft) 100 000 Ft számlaösszegig lehetséges

 • Jászberény-i megrendeléseinket hetente 1x ingyenesen szállítjuk
 • Személyes átvétel telephelyünkön (Visznek, Szabadság u.87. 8-17,00-ig) fizetés csak előreutalással lehetséges.
 • Szállítás tgk.-val pontos címre (oda-vissza számolandó) 120 Ft + áfa/km
Nincs gyakorlatom kivitelezésben? Tudtok segíteni?

Minden termékünkhöz tudunk segítséget nyújtani Neked, hogyan helyezd ki vagy állítsd össze. De ha TE nem szeretnél vele bajlódni, akkor kérd árajánlatunkat és rövid időn belül megoldjuk.

Milyen módon tudok fizetni?

Cégünknél elektronikus számlázás folyik és a számlát emailen kapod meg (nem a csomagban)! Ha neked ez nem megfelelő, kérlek megrendeléskor jelezd, hogy papíralapú számlát kérsz. Utólag sajnos nem áll módunkban papíralapú számlát kiállítani és cserélni sem.

Mivel egyedi, személyes termékeket gyártunk így előreutalás az elsődleges fizetési módunk, természetesen a futárnál is fizethetsz készpénzben, de ennek +500Ft+áfa (bruttó 635Ft) utánvét kezelési díja van. Egyéb fizetési módok, feltételek egyedi megbeszélést igényelnek! Keresd munkatársainkat!

Ha mégsem találnád a választ kérlek üzenj nekünk itt:

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kérdésed van?

Összeírtunk néhány fontos tudnivalót.

Mennyi idő alatt készül el a megrendelésem?

Maximum 5 munkanap megrendelésed gyártása a nyomdakész grafikai fájl átvételétől számítva.

DE egyeztetés esetén kapacitásunk függvényében, vállalunk 5 munkanapnál rövidebb, bizonyos esetekben 24h-ás vagy annál rövidebb idejű megrendelést is. A sürgősségi felárunkról egyeztess munkatársainkkal!

Milyen anyag kell a gyártáshoz?

A gyártáshoz nyomdakész, méretarányos CMYK színprofilos, .jpg vagy .tiff szükséges min.: 300dpi és maximum 2400dpi felbontásban. Minél nagyobb a felbontás, annál jobb a nyomtatási minőség. Gyártás során csak a felbontásnak megfelelő minőség várható el! Forma és kontúrvágás esetén az anyag vectoros formában is szükséges.

Kérjük, hogy a nekünk küldött anyagok szerkesztéséhez ne használj nem grafikai programokat, azaz felejts el a word, excell, power point, stb… és egyéb NEM megfelelő programokat.

Használd az alábbi szerkesztőket: Corel, Indesign, Illustrator, Adobe, Photoshop

Nincs megfelelő grafikai anyagom? Mit tegyek?

Érdemes felvenni  a kapcsolatot egy képzett grafikussal vagy kérd grafikai szolgáltatásunkat! Kérésedre árajánlatot küldünk.

Nem is tudom mit szeretnék! Tudtok tanácsot adni?

Nincs ötleted, hogy mit is szeretnél? Kellene segítség? Több tízéves reklámipari tapasztalattal munkatársaink az ország egész területén vállalnak felmérést és segítenek a reklámeszközök útvesztőjében. A felmérés költségét megrendelés esetén az árból levonjuk. Kérd ajánlatunkat!

Egy meghatározott, pontos színt szeretnék kérni nyomataimhoz, lehet?

Természtesen kérhetsz meghatározott színeket, kérlek küld el nekünk a szín PANTONE színkódját illetve színegyezést csak hozott minta, vagy proof alapján, gépindulással és megfelelő nyomdakész anyaggal együtt tudunk biztosítani. Minden egyéb esetben színreklamációt NEM áll módunkban elfogadni.

Pantone színhelyesség csak próbanyomat térítése és jóváhagyása mellett kérhető! Próbanyomat gyártása és postázása 1 nm felület méretben 10 000 Ft + áfa/db

Milyen szállítási lehetőségek vannak?
 • GLS futárszolgálat

  (+1-2 nap) max.súly: 40 kg max. körméret: 3 m, hosszabb oldal max. 2 m

  Nettó 50 000 Ft alatti megrendelés esetén

  előreutalás

  1650 Ft + áfa/csomag (bruttó 2096Ft)

  utánvét

  2150 Ft + áfa/csomag (bruttó 2731Ft)

  Nettó 50 000 Ft feletti megrendelés esetén

  előreutalás

  INGYENES

  utánvét

  500 Ft + áfa/csomag (bruttó 635 Ft) 100 000 Ft számlaösszegig lehetséges

 • Jászberény-i megrendeléseinket hetente 1x ingyenesen szállítjuk
 • Személyes átvétel telephelyünkön (Visznek, Szabadság u.87. 8-17,00-ig) fizetés csak előreutalással lehetséges.
 • Szállítás tgk.-val pontos címre (oda-vissza számolandó) 120 Ft + áfa/km
Nincs gyakorlatom kivitelezésben? Tudtok segíteni?

Minden termékünkhöz tudunk segítséget nyújtani Neked, hogyan helyezd ki vagy állítsd össze. De ha TE nem szeretnél vele bajlódni, akkor kérd árajánlatunkat és rövid időn belül megoldjuk.

Milyen módon tudok fizetni?

Cégünknél elektronikus számlázás folyik és a számlát emailen kapod meg (nem a csomagban)! Ha neked ez nem megfelelő, kérlek megrendeléskor jelezd, hogy papíralapú számlát kérsz. Utólag sajnos nem áll módunkban papíralapú számlát kiállítani és cserélni sem.

Mivel egyedi, személyes termékeket gyártunk így előreutalás az elsődleges fizetési módunk, természetesen a futárnál is fizethetsz készpénzben, de ennek +500Ft+áfa (bruttó 635Ft) utánvét kezelési díja van. Egyéb fizetési módok, feltételek egyedi megbeszélést igényelnek! Keresd munkatársainkat!

Ha mégsem találnád a választ kérlek üzenj nekünk itt:

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!