Erősített plasztikus 3D betűk

Habbetű (kültéri): Emelkedj ki a falsíkjából!

A falsíkra helyezett egyszerű cégtáblától többre vágysz? Kiemelkedő – feltűnő céglogót szeretnél? Találjunk ki együtt, olyan feliratot amilyen CSAK neked van!  Hab alapanyagainkból, szó szerint bármit el tudunk  készíteni.  Speciális – Molino24 által kifejlesztett – kemény bevonattal kezelve a hab feliratok gyakorlatilag kőkeménységűek. A bevonat megvédi a feliratot a szélsőséges időjárástól. Sőt a benyomódásoktól, jégesőtől, madarak csipkodásától is védve lesz dekorációd.

Árak tartalmazzák: hab alapanyagot, vágást, kemény bevonatot és a festést (alap színek)

2cm vastag

130 Ft+Áfa / cm

3cm vastag

145 Ft+Áfa / cm

4cm vastag

160 Ft+Áfa / cm

6cm vastag

185 Ft+Áfa / cm

Bővebb Információ

Milyen célra ajánljuk?

Elsősorban kültéri felhasználásra ajánljuk. De ha elérhető magasságba kerülne a habdekor és félő, hogy hozzányúlnak, akkor beltéri használatra is ajánlott. A kültéri habdekor kőporhoz hasonló “rücskös” védőbevonatot kap. Látványos feliratok, logók készíthetők homlokzati falfelületre. Választható opcióinkkal a habfelirat a reklámeszközök  kaméleonja!

Alapanyag

Építőiparban ismert úgynevezett XPS (extrudált polisztirol) hab zárt cellaszerke-zetű anyag. 2/3/4/6 cm vastag (magas), felülete sima és kemény, de a nyomást és ütést nem visel el “benyomható”, ezért első-sorban beltéri dekorációkhoz ajánljuk. A gépi vágást követően minden részt festünk. RAL színskála alapján, arany, ezüst metál színek is kérhetőek felár ellenében. 

 

Minőség

A molino24 kiváló minőségű, többszörösen tesztelt, hosszú élettartamú speciálisan feliratok készítéséhez gyártott XPS habot használ. Óvakodj az olcsó, silány minőségű hungarocelltől, mert – bár a hungarocell is hab – nem alkalmas hosszútávú igényes dekoráció készítésére. A betűket CNC marógéppel pontosan nagy szakértelemmel vágjuk, felület kezeljük és festék folyás mentesen festjük. 

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a molino24! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de ha neked hosszú a normál 5 munkanapos gyártási időnk keresd munkatársainkat és mi megpróbáljuk a lehetetlent: nevünkhöz híven – akár a 24 órát is!

Választható Opciók

LED világítás (indirekt)

Tedd tündöklővé feliratod! A vastagabb habbetűk, habfeliratok hátoldalába egy bemart sávban LED szalagot vezetünk így világító lesz a felirat. Ha közvetlen falra kéred a kihelyezést, távtartókkal, egyesével kell rögzíteni a betűket. Kapcsoló vagy alkonykapcsoló kérhető! Gyerekszobába éjszakai fénynek is szuper, de színváltós fényt is kérhetsz!

LED világítás (direkt)

Ragyogj az éjszakába! A vastagabb habbetűk, habfeliratok belsejét kimarjuk a bemart részbe LED szalagot vezetünk és a betűk elejét plexilappal takarjuk, így elölről nézve lesz világító a felirat. Ha közvetlen falra kéred a kihelyezést, távtartókkal, egyesével kell rögzíteni a betűket, de kérheted alumínium sínre is így könnyen fel-le vehető lesz feliratod. Kapcsoló vagy alkonykapcsoló is kérhető! 

Nyomtatott grafika

Céges logód, feliratod színátmenetes és nem lehet egy színre redukálni? Megoldható, hogy a kivágott  3D hatású habfeliratokra, formákra vagy hátlapra egy nyomtatott  réteget rögzítünk. Kérhetsz 3 vagy 5mm PVC, 3mm alukompozit lemezt vagy különböző plexi elemeket, alapokat. Kérd ajánlatunkat!  

Kontúr színek

Ne légy kaméleon, ne olvadj a háttérbe! Zöld falra, zöld felirat, feltűnően! Hát persze! Kérj kontrasztos, kontúr hátteret feliratod alá és máris láthatóvá válik habfeliratod. Az egyedi háttérről kérd árajánlatunkat.   

Speciális színek, festések

Tedd még egyedibbé feliratod! Az alap színeken kívül kérhetsz metál (ezüst, arany bronz stb…), neon vagy foszforeszkáló színeket is!  Profi, tapasztalt munkatársaink  egyedi struktúrát is képesek kialakítani. De ha a habfelirat oldalát más színnel kéred, még hangsúlyosabb lesz  a 3D hatás. Az egyedi festésekről kérd árajánlatunkat!

Egyedi színkeverés

Arculati kézikönyvben rögzített színt használ céged? Az autód színéhez vagy az ablak keretéhez passzoló egy bizonyos színt szeretnél habformádnak? Add meg a szín kódját és mi kikeverjük neked! Pont azt a színt, amire vágysz! Ez ilyen egyszerű!

Telepítő sablon

Ha saját magad szeretnéd megoldani feliratod kihelyezését, jó ha tudod, hogy a feliratokat egyesével szétszedve, betűnként, karakterenként szállítjuk. A kihelyezéshez jól jöhet mérethelyes papír vagy hab sablon, melynek segítségével mérőszalag nélkül helyezheted ki a kész habfeliratot. Kérd ajánlatunkat!

Felmérés

Nincs ötleted, hogy mit is szeretnél? Kellene segítség? Több tízéves reklámipari tapaszta-lattal munkatársaink az ország egész terüle-tén vállalnak felmérést és segítenek a reklámeszközök útvesztőjében. A felmérés költségét megrendelés esetén az árból le-vonjuk. Kérd ajánlatunkat!

Grafikai tervezés

Anyagleadási feltételeinket megtalálod az oldalon, ha nem ez a szakterületed kérd profi grafikusaink segítségét. Grafikai szerkesz-tést, tördelést, anyagigazítást, átméretezést 2500 Ft + áfa/félóra díjon vállalunk! Segítünk álmaid nyomdakészre varázsolni!

Szállítás

Szerződött futárszolgálatunk az elkészült megrendelést 24 órán belül leszállítja a kért címre. Nagy méretű és túlsúlyos termékek esetében személyes átvétel vagy tehergép-kocsis kiszállítást is vállalunk 120 Ft + áfa/km díjon Magyarország területére. Külföldi szállítást futárcég segítségével, egyedi ajánlat alapján vállalunk.

Kihelyezés

Szó szerint a legkönnyebb….a habformák és betűk pillekönnyűek így fúrás, tartószerkezet nélkül is könnyen kihelyezhetők. Leggyak-rabban ragasztjuk a feliratokat, azonban a megfelelő és minőségi ragasztótípus elengedhetetlen. Ha még nem csináltál ilyet szívesen segítünk, kérd ajánlatunkat.

Erősített plasztikus 3D betűk

Habbetű (kültéri): Emelkedj ki a falsíkjából!

A falsíkra helyezett egyszerű cégtáblától többre vágysz? Kiemelkedő – feltűnő céglogót szeretnél? Találjunk ki együtt, olyan feliratot amilyen CSAK neked van!  Hab alapanyagainkból, szó szerint bármit el tudunk  készíteni.  Speciális – Molino24 által kifejlesztett – kemény bevonattal kezelve a hab feliratok gyakorlatilag kőkeménységűek. A bevonat megvédi a feliratot a szélsőséges időjárástól. Sőt a benyomódásoktól, jégesőtől, madarak csipkodásától is védve lesz dekorációd.

Árak tartalmazzák: hab alapanyagot, vágást, kemény bevonatot és a festést (alap színek)

2cm vastag

130 Ft+Áfa / cm

3cm vastag

145 Ft+Áfa / cm

4cm vastag

160 Ft+Áfa / cm

6cm vastag

185 Ft+Áfa / cm

Ajánlatkérő

Kérdésed van?

Összeírtunk néhány fontos tudnivalót.

Mennyi idő alatt készül el a megrendelésem?

Maximum 5 munkanap megrendelésed gyártása a nyomdakész grafikai fájl átvételétől számítva.

DE egyeztetés esetén kapacitásunk függvényében, vállalunk 5 munkanapnál rövidebb, bizonyos esetekben 24h-ás vagy annál rövidebb idejű megrendelést is. A sürgősségi felárunkról egyeztess munkatársainkkal!

Milyen anyag kell a gyártáshoz?

Szükségünk van egy vektoros logora és/vagy karakterfont típusra. Ismernünk kell, hogy milyen befoglaló méretű és típusú az adott fal, ahova a betűrendszer kerül. 

Nincs megfelelő grafikai anyagom? Mit tegyek?

Érdemes felvenni  a kapcsolatot egy képzett grafikussal vagy kérd grafikai szolgáltatásunkat! Kérésedre árajánlatot küldünk.

Nem is tudom mit szeretnék! Tudtok tanácsot adni?

Nincs ötleted, hogy mit is szeretnél? Kellene segítség? Több tízéves reklámipari tapasztalattal munkatársaink az ország egész területén vállalnak felmérést és segítenek a reklámeszközök útvesztőjében. A felmérés költségét megrendelés esetén az árból levonjuk. Kérd ajánlatunkat!

Milyen szállítási lehetőségek vannak?
 • GLS futárszolgálat

  (+1-2 nap) max.súly: 40 kg max. körméret: 3 m, hosszabb oldal max. 2 m

  Nettó 50 000 Ft alatti megrendelés esetén

  előreutalás

  1650 Ft + áfa/csomag (bruttó 2096Ft)

  utánvét

  2150 Ft + áfa/csomag (bruttó 2731Ft)

  Nettó 50 000 Ft feletti megrendelés esetén

  előreutalás

  INGYENES

  utánvét

  500 Ft + áfa/csomag (bruttó 635 Ft) 100 000 Ft számlaösszegig lehetséges

 • Jászberény-i megrendeléseinket hetente 1x ingyenesen szállítjuk
 • Személyes átvétel telephelyünkön (Visznek, Szabadság u.87. 8-17,00-ig) fizetés csak előreutalással lehetséges.
 • Szállítás tgk.-val pontos címre (oda-vissza számolandó) 120 Ft + áfa/km
Nincs gyakorlatom kivitelezésben? Tudtok segíteni?

Minden termékünkhöz tudunk segítséget nyújtani Neked, hogyan helyezd ki vagy állítsd össze. De ha TE nem szeretnél vele bajlódni, akkor kérd árajánlatunkat és rövid időn belül megoldjuk.

Milyen módon tudok fizetni?

Cégünknél elektronikus számlázás folyik és a számlát emailen kapod meg (nem a csomagban)! Ha neked ez nem megfelelő, kérlek megrendeléskor jelezd, hogy papíralapú számlát kérsz. Utólag sajnos nem áll módunkban papíralapú számlát kiállítani és cserélni sem.

Mivel egyedi, személyes termékeket gyártunk így előreutalás az elsődleges fizetési módunk, természetesen a futárnál is fizethetsz készpénzben, de ennek +500Ft+áfa (bruttó 635Ft) utánvét kezelési díja van. Egyéb fizetési módok, feltételek egyedi megbeszélést igényelnek! Keresd munkatársainkat!

Ha mégsem találnád a választ kérlek üzenj nekünk itt:

LÉPJ VELÜNK KAPCSOLATBA

+36 20 270 25 11

info@molino24.hu