.
Előző
Következő

Mobil térelválasztó fal

Mobil térelválasztó rendszerünk segítségével biztonságosabb környezetet teremthetsz. Az alumínium vázszerkezetnek köszönhetően a fal biztonságosan megtartja a plexi vagy polikarbonát lemezeket. Kérhető kerekekkel, vagy talpakkal és akár feliratozva, grafikázva. A falaink összekapcsolhatóak egymással így kialakítható akár egy sorfal is. 

Bővebb Információ

Hol használd

Bárhol ahol az emberek direkt kontaktusba léphetnek egymással. Éttermek, bárok, fodrásztatok, EXPO rendezvények, gyáregységek, stb…

Alapanyag

Poli (metil-metakrilát), PMMA vagy plexi alapanyagot a köznyelvben sokszor akril/akrillapnak hívják. Védőfalnak az átlátszó 3mm-es és 5mm vastag plexitlapot javasoljuk, de többféle vastagságban is kapható az üvegszerű hatás megőrzése mellett.  A plexi könnyen tisztán tartható, jól bírja a fertőtlenítést, akár naponta többször is áttörölheted! 

Kérhető polikarbonát lemezzel is

Tisztítani, fertőtleníteni csak puha nedves törlőruhával  folyadék használata mellett javasolt.  Hígítók, 70%-nál magasabb koncentrációjú alkoholtartalmú vagy  lúgos folyadékok használata kerülendő.

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a MOLINO24.hu! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de a jelenlegi helyzethez igazodva ez a megrendelésed pioritást élvez! Akár 24 óra alatt is elkészül.

Ajánlatkérő

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!