Előző
Következő

Leheletvédelmi rendszer az étkeztetésben

Nagyobb biztonságú kiszolgálás érhető el LEHELETVÉDŐ rendszereinknek köszönhetően! Kizárólag nem felboruló, strapabíró, igényes megoldást ajánlunk. Minden védőfalat, eszközt egyedileg gyártunk a pultodra, asztalodra! Küldj egy fotót, méretet és küldjük a legalkalmasabb megoldást!

Bővebb Információ

Hol használd

Üzemi étkezdék, kantinok védelmi felszerelése mely védelmi funkciót lát el a kiszolgálók és a dolgozóknak egyaránt. Komplett rendszereket az adott térhez igazítjuk. 

Alapanyag

Poli (metil-metakrilát), PMMA vagy plexi alapanyagot a köznyelvben sokszor akril/akrillapnak hívják. Védőfalnak az átlátszó 3mm-es és 5mm vastag plexitlapot javasoljuk, de többféle vastagságban is kapható az üvegszerű hatás megőrzése mellett.  A plexi könnyen tisztán tartható, jól bírja a fertőtlenítést, akár naponta többször is áttörölheted! 

Tisztítani csak puha nedves törlőruhával ablaktisztító folyadék használata (Clin habosan) mellet javasolt.  Hígítók, magas alkoholtartalmú, lúgos folyadékok használata tönkreteheti a plexi lapot.

Opciók

Unalmas az átlátszó plexifal, dekoráld céged logójával vagy lásd el fontos információkkal. A plexi lapot dekorálhatjuk homokfúvott vagy színes fóliákkal, de akár exclusive gravírozást is kérhetsz rá.  

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a MOLINO24.hu! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de a jelenlegi helyzethez igazodva ez a megrendelésed pioritást élvez! Az alapanyag nagy mennyiségben rendelkezésünkre áll, ezért 24 óra alatt elkészül.

Ajánlatkérő

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!