Előző
Következő

Irodai, tárgyalói elválasztó plexi fal - Egyedi nem sablontermék!

Irodai dolgozók számára készült plexifal rendszereink védenek a tüsszentés, köhögés stb… cseppfertőzés ellen. Könnyen tisztán tartható, fertőtleníthető és akár céged logójával vagy fontos információkkal is ellátjuk! Tégy meg mindent kollegáid és ügyfeleid védelméért! A vírusok és bacik ellen, találkozási-érintkezési helyekre – pultokra, pénztárakhoz, árutakarásra – kérd PLEXIFAL védelmünket! 

FIGYELEM! Az általunk gyártott plexi falak kellő stabilitással rendelkeznek. Minden esetben egyedileg a te asztalaidhoz gyártjuk, hogy tökéletesen passzoljon és védjen. Csak küld el a védelemre szoruló hely fotóját, méreteit és még aznap küldjük ajánlatunkat.   

Egyedülálló előnyök:

Bővebb Információ

Hol használd

Bárhol, ahol szükséges a vírus és bacilus védelem! Ajánljuk, kereskedelmi egységek számára: kis és nagy boltok, üzletek, gyógyszertárak pénztár vagy kiszolgáló egységeihez. Áru-védelemnek (pékárúk takarása stb..) is megoldást jelenthet. Kérheted mobil, könnyen áthelyezhető tartólábakkal vagy fixen rögzített, egyedileg a te pultodhoz gyártott változatban is. 

Alapanyag

Poli (metil-metakrilát), PMMA vagy plexi alapanyagot a köznyelvben sokszor akril/akrillapnak hívják. Védőfalnak az átlátszó 3mm-es és 5mm vastag plexitlapot javasoljuk, de többféle vastagságban is kapható az üvegszerű hatás megőrzése mellett.  A plexi könnyen tisztán tartható, jól bírja a fertőtlenítést, akár naponta többször is áttörölheted! 

Tisztítani csak puha nedves törlőruhával ablaktisztító folyadék használata (Clin habosan) mellet javasolt.  Hígítók, magas alkoholtartalmú, lúgos folyadékok használata tönkreteheti a plexi lapot.

Opciók

Unalmas az átlátszó plexifal, dekoráld céged logójával vagy lásd el fontos információkkal. A plexi lapot dekorálhatjuk homokfúvott vagy színes fóliákkal, de akár exclusive gravírozást is kérhetsz rá.  

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a MOLINO24.hu! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de a jelenlegi helyzethez igazodva ez a megrendelésed pioritást élvez! Az alapanyag nagy mennyiségben rendelkezésünkre áll, így pár nap alatt elkészítjük plexi védőfalad! Nevünkhöz híven – akár a 24 óra alatt!

Ajánlatkérő

Olyan plexi falat készítünk, mely tökéletesen igazodik az pultodhoz, asztalodhoz. A többféle rögzítési megoldásnak köszönhetően, nem borul fel és kényelmesen lehet mögötte a napi feladatot végezni. Ha szeretnél egy ilyen rendszert kérlek töltsd ki az űrlapot. Gyorsan válaszolunk.

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!