Segítünk újranyitni a szobaajtókat.

MOLINO24 COVID-19 es termékeivel nagyobb biztonságban indíthatod újra a vendégforgalmat

RECEPCIÓS PULT LEHELETVÉDELEM

Recepciós pultok, HOTEL check in/out, kereskedelmi egységek számára készült exclusive felépítésű plexifalak védenek a tüsszentés, köhögés stb… cseppfertőzés ellen. Könnyen tisztán tartható, fertőtleníthető és akár céged logójával vagy fontos információkkal is ellátjuk! Többféle rögzítési módot kínálunk.

ÉTKEZTETÉS LEHELETVÉDELEM

Nagyobb biztonságú kiszolgálás érhető el LEHELETVÉDŐ rendszereinknek köszönhetően! Kizárólag nem felboruló, strapabíró, igényes megoldást ajánlunk. Minden védőfalat, eszközt egyedileg gyártunk a pultodra, asztalodra! 

PADLÓ INFORMÁCIÓK

A megfelelő távolságtartásra (min.:2m) észrevehetően ám mégis diszkréten hívd fel vásárlóid figyelmét! Használd padlómatricáinkat beltéren vagy akár kültéren. Kopásálló, extra erős, csúszásgátlós kivitelben készítjük, így sokáig szép és tartós marad. Kérhetsz egyedi méretet, formát, szövegezést sőt akár sorszámozást is de céglogóval is díszítheted (legyen egyben reklámhordozó is)!

INFORMÁCIÓS ESZKÖZÖK

GYORS TÁJÉKOZTATÁSI megoldásokat kínálunk. Alumínium keretes poszterkeretek, kordonok, matricák gyártása. Egyedi design, logo és információ a HOTEL arculatához szabva.

FITNESS LEHELETVÉDELEM

FITNESS ÉS KONDITERMEDBEN is válaszd az egyszerű, elegáns, könnyen fel-leszerelhető és szinte láthatatlan leheletvédő függönyeinket, falainkat, fertőzéscsökkentő termékeinket! Ezzel a megoldással 100%-os kapacitással tudsz üzemelni és a gépparkot sem kell mozgatni, hogy a biztonsági távolságot megtartsd.

KÉZÁPOLÓ LEHELETVÉDELEM

Manikűrösként most is dolgozol?
Szeretnéd továbbra is kiszolgálni vevőidet, DE nagyobb biztonságban? Válaszd LEHELETVÉDŐ PLEXIFALAINKAT! Kizárólag nem felboruló, strapabíró, igényes megoldást ajánlunk és a szerelés sem igényel szakértelmet! Minden védőfalat egyedileg gyártunk a te pultodra, asztalodra! 

KOZMETIKUS LEHELETVÉDELEM

KOZMETIKUSOK számára egyedileg fejlesztett LEHELETVÉDŐ plexi állványunk most bevezető áron rendelhető! Az állványnál használat alapanyagok (krómozott fém, 3mm plexi) igényesek, tartósak-hosszú távon használhatók. Az állvány magassága fokozatmentesen állítható, a plexivédőfal pedig minden szögben fordítható. Bármilyen kezelőágyad, széked van a védőfal igazodni fog hozzád, hogy a legkisebb akadály nélkül végezhesd munkád. 

Ajánlatkérő

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!