Előző
Következő

Fitness és konditermek fertőzéscsökkentő termékei

Fitness terem üzemeltető, személyi edző vagy óraadó vagy? Szeretnéd vendégköröd és munkatársaid nagyobb biztonságban tudni, válaszd LEHELETVÉDŐ ELVÁLASZTÓ FALAINKAT. Megoldásaink közt van fixen telepíthető de mobil hordozható eszköz is. Mi nem csak a recepciós pultra gyártunk védőfalat, de az edzőgépek szeparálására is tudunk igényes, diszkrét rendszert! Küldj egy fotót az üzlet kialakításáról és megtaláljuk számodra is a legideálisabb megoldást! Ne gondolkodj sokáig: a karanténban felszedett kilókat a strandszezonig le kell adni!

Bővebb Információ

Hol használd

Fitness-, Kondi-, Edző-, Jóga termek számára és személyi edzőknek, óraadóknak kínálunk vírusvédelmi eszközöket. Ezekben a termekben egyszerre több ember koncentrálódik. Ráadásul nagyobb intenzitású az edzést végzők levegővétele. A vírusok, bacilusok egy ilyen közegben gyorsabban terjednek nemcsak most, hanem egy normál influenza szezonban is! Ezekre a problémákra nyújtunk professzionális, többször használható és fertőtleníthető akár “rendszer elvű” megoldást! Legyen az Ön terme biztonságosabb konkurenseinél, csökkentse a fertőzésveszélyt vendégei és munkatársai körében is!

Alapanyagaink

Vegye fel velünk a kapcsolatot és termékeink közül megtaláljuk az Önnek legideálisabb, szinte “láthatatlan” megoldást. Használunk átlátszó PVC filmeket, plexiket, fémrögzítőket, műanyag alkatrészeket! DE minden általunk használt alkatrész, alapanyag, esztétikus, igényes megjelenésű, minőségi kipróbált és több körülményben is tesztelt. A legfontosabb pedig, hogy fertőtleníthető! Fontosnak tartjuk, hogy olyan eszközöket gyártsunk, melyek könnyen telepíthetők. Ha már nem szükségesek – lehetőség szerint – nyom nélkül eltávolíthatók és tárolhatók a következő szezonig.

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a MOLINO24.hu! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de a jelenlegi helyzethez igazodva ez a megrendelésed pioritást élvez! Az alapanyagok nagy mennyiségben rendelkezésünkre állnak, ezért 24 óra alatt elkészül.

Ajánlatkérő

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!