Egyedi tervezésű leheletvédő rendszerek
Egyedi tervezésű leheletvédő rendszerek
Egyedi tervezésű leheletvédő rendszerek
Előző
Következő

Egészségügyi leheletvédő plexi fal. Állítható munkatér rés. Egyedi, nem sablontermék!

Egészségügyi felhasználásra tervezett igényes, minőségi LEHELETVÉDŐ PLEXIFAL rendszereink mobil, fixen vagy nyom nélkül eltávolítható módon is rendelhetők. Tégy meg mindent munkatársaid és pácienseid maximális védelméért, rendelj most!. A védőfalat egyedileg gyártunk a pultodra, asztalodra! Küldj egy fotót, méretet és küldjük a legalkalmasabb megoldást! Ja… és szuper gyorsan megkapod!! Kérd INGYENES látványtervünket, hogy lásd milyen lesz a végeredmény!

 

> 0
elégedett ügyfél
0 óra
Gyártási idő
+ 0
Rögzítési variáció

Bővebb Információ

Hol használd

Bárhol, ahol szükséges a vírus és bacilus védelem! Ajánljuk, kereskedelmi egységek számára: kis és nagy boltok, üzletek, gyógyszertárak pénztár vagy kiszolgáló egységeihez. Áru-védelemnek (pékárúk takarása stb..) is megoldást jelenthet. Kérheted mobil, könnyen áthelyezhető tartólábakkal vagy fixen rögzített, egyedileg a te pultodhoz gyártott változatban is. 

Alapanyag

Poli (metil-metakrilát), PMMA vagy plexi alapanyagot a köznyelvben sokszor akril/akrillapnak hívják. Védőfalnak az átlátszó 3mm-es és 5mm vastag plexitlapot javasoljuk, de többféle vastagságban is kapható az üvegszerű hatás megőrzése mellett.  A plexi könnyen tisztán tartható, jól bírja a fertőtlenítést, akár naponta többször is áttörölheted! 

Tisztítani csak puha nedves törlőruhával ablaktisztító folyadék használata (Clin habosan) mellet javasolt.  Hígítók, magas alkoholtartalmú, lúgos folyadékok használata tönkreteheti a plexi lapot.

Opciók

Unalmas az átlátszó plexifal, dekoráld céged logójával vagy lásd el fontos információkkal. A plexi lapot dekorálhatjuk homokfúvott vagy színes fóliákkal, de akár exclusive gravírozást is kérhetsz rá.  

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a MOLINO24.hu! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de a jelenlegi helyzethez igazodva ez a megrendelésed pioritást élvez! Az alapanyag nagy mennyiségben rendelkezésünkre áll, ezért 24 óra alatt elkészül.

Ajánlatkérő

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!