Vászonkép nyomtatás

VÁSZON nyomtatás: Legyen egy saját Picasso-d!

Tetszik egy festmény, de nem TE nyerted meg a lottó ötöst?  Sebaj, egy élethű reprodukcióval viszont neked is lehet saját Picasso-d vagy Monet-d. A kézzel festett kép, felület hatása bármilyen képpel, fotóval ma már lehetséges! A választható opciók segítségével pedig, igazán egyedi dekoráció alakítható ki.  A felhasználási lehetőség széleskörű, ám leggyakrabban a vászon alapanyagot, vászonképekhez kérik. Nálunk itt is kitörhetsz a keretekből: nincs előre meghatározott méret, akkorát kérsz, amekkorát akarsz! 

20m2 felett

4500Ft
+áfa/m2

20-5 m2

5200Ft
+áfa/m2

5-1m2

7500Ft
+áfa/m2

Bővebb Információ

Hol használd

Jelszó: “Hand made”, ha “kézzel készült” hatást szeretnél elérni, akkor ez az alapanyag a legjobb választás.  A vászonképeken túl, lakás dekorációként (párna, függöny stb..) vagy színpadi vagy kiállításokon háttérként – dekorációként is megállja a helyét. 

 

Alapanyag

350 gr vastag, pamut tartalmú, vászon strukturált, matt felületű (lakkozással fényessé tehető) alapanyagra dolgozunk.  Certifikált, tesztelt alapanyagfesték kombinációval tökéletes nyomatokat biztosítunk. 

Nyomtatási minőség

EU gyártmányú oldószeres nyomtató festéket használunk, így vászon nyomatod beltéren hosszú évekig min.: 5 évig UV-álló marad. Alapárunk a normál 100% festék felhasználású nyomtatást tartalmazza ez az általános felhasználásnak és minőségnek tökéletesen megfelel. Felár ellenében kérhetsz művészi minőségű, festék terhelt nyomatot is.

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a MOLINO24.hu! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de ha neked hosszú a normál 5 munkanapos gyártási időnk keresd munkatársainkat és mi megpróbáljuk a lehetetlent: nevünkhöz híven – akár a 24 órát is!

Választható Opciók

Vakráma

Vászon nyomatodból hatásos 3D megjelenésű képet szeretnél? A MOLINO24.hu által használt vakrámák a legnagyobb gondossággal választott faipari alapanyagokból készülnek. Professzionális gépparkunknak és több ezer már elkészült vászonkép tapasztalatunknak köszönhetően a feszítés – rögzítés is hibátlan lesz. 2 vagy 5 cm magas rámák közül választhatsz. 

 

Galéria szegély

A falból kiemelkedő megjelenést szeretnél? Akkor folytasd a képet a kép oldalán is! Amennyiben a vászonképet ezzel az opcióval kéred, a kép oldalain a kép témája jelenik meg. Szemből nézve nem fog “kilógni” a kép széle! A kép széleit körben grafikai szerkesztés segítségével, nagyítással, tükrözéssel vagy másolással töltjük ki, tehát a vászonkép oldalain is a kép témája lesz látható.

Fehér szegély

A hatás drámai lesz! Kiemelkedjen vagy a falsíkba simuljon képed? Melyik legyen? Színes szegélyeinkkel a kép oldalait egy színnel töltjük ki, fehérrel vagy feketével. 

Ha azt szeretnéd, hogy a kép kiemelkedjen és sötét falfelületed van, akkor válaszd a fehér színű szegélyt. Ha viszont ellentétes nem feltűnő hatást szeretnél, akkor a világos falra válaszd ezt a fehér szegélyt. 

Fekete szegély

A hatás drámai lesz! Kiemelkedjen vagy a falsíkba simuljon képed? Melyik legyen? Színes szegélyeinkkel a kép oldalait egy színnel töltjük ki, fehérrel vagy feketével. 

Ha azt szeretnéd, hogy a kép kiemelkedjen és világos falfelületed van, akkor válaszd a fekete színű szegélyt. Ha viszont ellentétes nem feltűnő hatást szeretnél, akkor a sötét falra válaszd ezt a fekete szegélyt. 

Több részes vászonkép

A többrészes vászonkép esetén a választott képet több darabra vágva nyomtatjuk ki egy meghatározott méretű falikép összeállításra. Különböző többrészes képösszeállítás közül válogathatsz, de egyedi elképzelést is megvalósítunk. Célszerű olyan típust választani, amely méretaránya illeszkedik a nyomtatandó kép méretarányával.

Lakkozás

A lakkozással magas fokú fizikai védelmet, valamint fényes, csillogó felületet biztosíthatunk a vászonképünknek. A művészi nyomatokhoz kifejlesztett lakk bevonat ellenáll a karcolásnak, víznek és extra védelmet ad a színek fakulását előidéző kémiai hatásokkal szemben.

Grafikai tervezés

Anyagleadási feltételeinket megtalálod az oldalon, ha nem ez a szakterületed kérd profi grafikusaink segítségét. Grafikai szerkesztést, tördelést, anyagigazítást, átméretezést 2500 Ft+áfa/félóra díjon vállalunk! Segítünk álmaid nyomdakészre varázsolni!

Szállítás

Szerződött futárszolgálatunk az elkészült megrendelést 24 órán belül leszállítja a kért címre. Nagy méretű és túlsúlyos termékek esetében személyes átvétel vagy tehergépkocsis kiszállítást is vállalunk 120 Ft + áfa/km díjon Magyarország területére. Külföldi szállítást futárcég segítségével, egyedi ajánlat alapján vállalunk.

Vászonkép nyomtatás

VÁSZON nyomtatás: Legyen egy saját Picasso-d!

Tetszik egy festmény, de nem te nyerted meg a lottó ötöst?  Sebaj, egy élethű reprodukcióval viszont neked is lehet saját Picasso-d vagy Monet-d. A kézzel festett kép, felület hatása bármilyen képpel, fotóval ma már lehetséges! A választható opciók segítségével pedig igazán egyedi dekoráció alakítható ki.  A felhasználási lehetőség széleskörű, ám leggyakrabban a vászon alapanyagot, vászonképekhez kérik. Nálunk itt is kitörhetsz a keretekből: nincs előre meghatározott méret, akkorát kérsz, amekkorát akarsz! 

20m2 felett

4500Ft
+áfa/m2

20-5 m2

5200Ft
+áfa/m2

5-1m2

7500Ft
+áfa/m2

Ajánlatkérő

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!