REKLÁMPONYVA-MOLINÓ

Univerzális, olcsó, tartós, könnyen kihelyezhető reklámhordozóként rendkívül sok területen használható. Kerítésen, homlokzaton, táblán, sporteseményen, kiállításon, koncerteken, kültéren és beltéren egyaránt jó választás!  Négyféle típusú alapanyagból választhatsz a “fülek” segítségével! Használd ajánlatkérő gombunkat vagy küld el e-mailen a méretet és villámgyorsan küldjük árajánlatunkat. 

440-510g/m2 es öntött ponyva alapanyag. Jó választás, ha hosszú távú, tartós kivitelt keresel, kültérre és beltérre egyaránt használható. A molinók 90%-a erre az alapanyagra készül.

1-5m2

4500 Ft/m2+áfa
 • Alapanyag
 • Nyomtatás
24h

5-20m2

3800 Ft/m2+áfa
 • Alapanyag
 • Nyomtatás
2 x 24h

20-100m2

2700 Ft/m2+áfa
 • Alapanyag
 • Nyomtatás

>100m2

?
 • Kérd egyedi ajánlatunkat

440gr vastag un. Blockout alapanyag: két réteg közt egy fekete - teljesen fényzáró réteg- található. Ez blokkolja a fény útját, így a molinó nem látszik át. Belógatott, függesztett molinókhoz javasoljuk!

1-5m2

6500 Ft/m2+áfa
 • Alapanyag
 • Nyomtatás
24h

5-20m2

4300 Ft/m2+áfa
 • Alapanyag
 • Nyomtatás
2 x 24h

20-50m2

3300 Ft/m2+áfa
 • Alapanyag
 • Nyomtatás

>50m2

?
 • Kérd egyedi ajánlatunkat

Bővebb Információ

Hol használd

Könnyen felrakható – levehető költséghatékony reklámhordozó! Kültéren és beltéren is jól alkalmazható. Kis súlya miatt egyszerűen szállítható! Kerítésre, homlokzatra, vásárokon, kiállításokon, sporteseményeken, koncerten BÁRHOL és BÁRMIKOR!

Alapanyag

Három fajta, kizárólag kiváló minőségű alapanyagot használunk.  A leggyakrabban kért standard típusú molino például un. öntött alapanyag. Ez  feltekerhető, kevésbé gyűrődik és hosszabb távon is ellenáll az időjárásnak, nem úgy, mint az olcsóbb, vékonyabb NEM öntött reklámponyva anyagok (ilyet nálunk nem találsz).

Nyomtatási minőség

EU gyártmányú oldószeres nyomtató festéket használunk, így ponyvád nyomata kültéren is 3-5 évig UV-, és vízálló marad. Alapárunk a normál 100% festék felhasználású nyomtatást tartalmazza ez az általános felhasználásnak és minőségnek tökéletesen megfelel. Felár ellenében kérhetsz művészi minőségű, festék terhelt nyomatot is.

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a MOLINO24.hu! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de ha neked hosszú a normál 3 munkanapos gyártási időnk keresd munkatársainkat és mi megpróbáljuk a lehetetlent: nevünkhöz híven – akár a 24 órát is!

Szegés

Mi a MOLINO24.hu munkatársai nem csak az anyagot hajtjuk és sütjük vissza a reklámponyva szélén, hanem egy harmadik ponyva csíkot is beillesztünk a molinód szélébe, így megerősítve tovább ellenáll a fizikai hatásoknak, jobban bírja a feszítést és nehezebben szakad ki a ringlikarika.

Ringli karika

Kis fémkarikák segítségével reklámponyvádat könnyedén kihelyezheted. Ponyvacserénél add meg pontosan a ringlik helyét, így nem kell újra fúrnod a rögzítési helyeket.

Bujtó kialakítás

Belógatni szeretnéd a ponyvádat? Csőre vagy farúdra szeretnéd felhúzni. Akkor alul és/vagy felül bújtatóra van szükséged. Írd meg nekünk a rúd átmérőjét és segítünk az ideális bújtató kialakításában. 

Ponyva feszítő rendszer

Esztétikus ponyva kihelyezést biztosít! Amíg hagyományos megoldásnál a kifeszített ponyva széle szabadon van, addig a feszítő-keretes megoldásnál egy alumínium profilba illesztett műanyag feszítőcsík  a ponyva szélénél fogva rögzíti a molinót. Ebben az esetben sem szegés sem ringlizés nem szükséges. Háromszög (háztető) vagy egyéb nem négyzetes formák is igényesen telepíthetők.

Felmérés

Nincs ötleted, hogy mit is szeretnél? Kellene segítség? Több tízéves reklámipari tapasztalattal munkatársaink az ország egész területén vállalnak felmérést és segítenek a reklámeszközök útvesztőjében. A felmérés költségét megrendelés esetén az árból levonjuk. Kérd ajánlatunkat!

Grafikai tervezés

Anyagleadási feltételeinket megtalálod az oldalon, ha nem ez a szakterületed kérd profi grafikusaink segítségét. Grafikai szerkesztést, tördelést, anyagigazítást, átméretezést 5000 Ft + áfa/óra díjon vállalunk! Segítünk álmaid nyomdakészre varázsolni!

Szállítás

Szerződött futárszolgálatunk az elkészült megrendelést 24 órán belül leszállítja a kért címre. Nagy méretű és túlsúlyos termékek esetében személyes átvétel vagy tehergépkocsis kiszállítást is vállalunk 150 Ft + áfa/km díjon Magyarország területére. Külföldi szállítást futárcég segítségével, egyedi ajánlat alapján vállalunk.

Kihelyezés

Molinó kihelyezésnél fontos a FESZÍTÉS. A több mint 10m2 meghaladó méretnél célszerű egy zártszelvényt készíteni a falra és ehhez – a súlyt arányosan eloszlatva – „fűző” szerűen kötve kifeszíteni a molinót. Ha még nem csináltál ilyet szívesen segítünk, kérd ajánlatunkat.

Ajánlatkérő

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!