REKLÁMPONYVA - MOLINÓ: A klasszikus reklámhordozó

Univerzális, olcsó, tartós, könnyen kihelyezhető reklámhordozóként rendkívül sok területen használható. Kerítésen, homlokzaton, táblán, sporteseményen, kiállításon, koncerteken, kültéren és beltéren egyaránt jó választás!  Előnyei: Erős ponyva anyagból készül, ellenáll a környezet hatásainak, rugalmas, mobil (feltekerhető, hajtható, többször felhasználható), feszíthető!

1-5m2

5500 Ft/m2+áfa
 • 24h gyártási idő
 • Alapanyag
 • Nyomtatás
 • Megerősített szegés
 • Ringli vagy bujtató
 • 5% kedvezmény ha nem sürgős
24h

5-20m2

3500 Ft/m2+áfa
 • 2 x 24h gyártási idő
 • Alapanyag
 • Nyomtatás
 • 5% kedvezmény érvényesíthető
2 x 24h

20-50m2

2500 Ft/m2+áfa
 • Alapanyag
 • Nyomtatás

>50m2

?
 • Kérd egyedi ajánlatunkat

Bővebb Információ

Hol használd

Könnyen felrakható – levehető költséghatékony reklámhordozó! Kültéren és beltéren is jól alkalmazható. Kis súlya miatt egyszerűen szállítható! Kerítésre, homlokzatra, vásárokon, kiállításokon, sporteseményeken, koncerten BÁRHOL és BÁRMIKOR!

Alapanyag

Jó minőségű rugalmas, 510 gr/m2 ÖNTÖTT ponyva anyagra dolgozunk, ami hasonló a teherautó ponyvához. Feltekerhető, kevésbé gyűrődik és hosszabb távon is ellenáll az időjárásnak, nem úgy, mint az olcsóbb, vékonyabb nem öntött reklámponyva anyagok. Tűzveszélyességi besorolása B1, 440 gr fényzáró ponyva is kérhető kérd ajánlatunkat.

Nyomtatási minőség

EU gyártmányú oldószeres nyomtató festéket használunk, így ponyvád nyomata kültéren is 3-5 évig UV-, és vízálló marad. Alapárunk a normál 100% festék felhasználású nyomtatást tartalmazza ez az általános felhasználásnak és minőségnek tökéletesen megfelel. Felár ellenében kérhetsz művészi minőségű, festék terhelt nyomatot is.

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a MOLINO24.hu! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de ha neked hosszú a normál 5 munkanapos gyártási időnk keresd munkatársainkat és mi megpróbáljuk a lehetetlent: nevünkhöz híven – akár a 24 órát is!

Szegés

Mi a MOLINO24.hu munkatársai nem csak az anyagot hajtjuk és sütjük vissza a reklámponyva szélén, hanem egy harmadik ponyva csíkot is beillesztünk a molinód szélébe, így megerősítve tovább ellenáll a fizikai hatásoknak, jobban bírja a feszítést és nehezebben szakad ki a ringlikarika.

Ringli karika

Kis fémkarikák segítségével reklámponyvá-dat könnyedén kihelyezheted. Három színből – ezüst, fehér, fekete – minden ponyva megtalálja a hozzá illő „gombot”! Az alapárban 50 cm-ként ringlizünk, de + 50 Ft + áfa/db áron kérheted sűrűbben is. Ponyvacserénél add meg pontosan a ringlik helyét, így nem kell újra fúrnod a rögzítési helyeket.

Bujtó kialakítás

Belógatni szeretnéd a ponyvádat? Csőre vagy farúdra szeretnéd felhúzni. Akkor alul és/vagy felül bújtatóra van szükséged. Írd meg nekünk a rúd átmérőjét és segítünk az ideális bújtató kialakításában. 

Ponyva feszítő rendszer

Esztétikus ponyva kihelyezést biztosít! Amíg hagyományos megoldásnál a kifeszített ponyva széle szabadon van, addig a feszítő-keretes megoldásnál egy alumínium profilba illesztett műanyag feszítőcsík  a ponyva szélénél fogva rögzíti a molinót. Ebben az esetben sem szegés sem ringlizés nem szükséges. Háromszög (háztető) vagy egyéb nem négyzetes formák is igényesen telepíthetők.

Felmérés

Nincs ötleted, hogy mit is szeretnél? Kellene segítség? Több tízéves reklámipari tapasztalattal munkatársaink az ország egész területén vállalnak felmérést és segítenek a reklámeszközök útvesztőjében. A felmérés költségét megrendelés esetén az árból levonjuk. Kérd ajánlatunkat!

Grafikai tervezés

Anyagleadási feltételeinket megtalálod az oldalon, ha nem ez a szakterületed kérd profi grafikusaink segítségét. Grafikai szerkesztést, tördelést, anyagigazítást, átméretezést 2500 Ft + áfa/félóra díjon vállalunk! Segítünk álmaid nyomdakészre varázsolni!

Szállítás

Szerződött futárszolgálatunk az elkészült megrendelést 24 órán belül leszállítja a kért címre. Nagy méretű és túlsúlyos termékek esetében személyes átvétel vagy tehergépkocsis kiszállítást is vállalunk 120 Ft + áfa/km díjon Magyarország területére. Külföldi szállítást futárcég segítségével, egyedi ajánlat alapján vállalunk.

Kihelyezés

Molinó kihelyezésnél fontos a FESZÍTÉS. A több mint 10m2 meghaladó méretnél cél-szerű egy zártszelvényt készíteni a falra és ehhez – a súlyt arányosan eloszlatva – „fűző” szerűen kötve kifeszíteni a molinót. Ha még nem csináltál ilyet szívesen segítünk, kérd ajánlatunkat.

Ajánlatkérő

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Cégünk a március 8. és 22. közötti időszakra tervezett zárlat folyamán is üzemel.

 

Ügyfeleinket személyesen a telephelyünkön nem tudjuk fogadni, viszont megkereséseiket webshopunkon keresztül, e-mailben, vagy telefonon továbbra is várjuk!

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.