Padlójelölő matrica - Tarts távolságot!

A megfelelő távolságtartásra (min.:2m) észrevehetően ám mégis diszkréten hívd fel vásárlóid figyelmét! Használd padlómatricáinkat beltéren vagy akár kültéren. Kopásálló, extra erős, csúszásgátlós kivitelben készítjük, így évekig szép és tartós marad.  Kérhetsz egyedi méretet, formát, szövegezést akár céglogóval kiegészítve! 

A felhelyezés egyszerű nem igényel szakértelmet!  

Bővebb Információ

Hol használd

Bárhol, ahol szükséges a vírus és bacilus védelem miatti távolságtartás! Ajánljuk, kereskedelmi egységek számára: kis és nagy boltok, üzletek, gyógyszertárak számára, pultok, pénztárak, kiszolgáló egységeihez, ahol sorbanállás keletkezhet! Védje meg munkatársait és jelezze vásárlóinak a biztonságos távolságot! 

Alapanyag

Padlómatricáink jó minőségű, hosszú élettartamú polimer öntapadó fóliára készülnek, melyet un. padlólamináló fóliával látunk el.  Ez a kiváló minőségű, vastag, csúszás mentes védőfólia garantálja a padlójelölés hosszú élettartamát, a napi több száz lépés ellenére is! 

Nyomtatási Minőség

EU gyártmányú oldószeres nyomtató festéket használunk, így ponyvád nyomata kültéren is 3-5 évig UV-, és vízálló marad. Alapárunk a normál 100% festék felhasználású nyomtatást tartalmazza ez az általános felhasználásnak és minőségnek tökéletesen megfelel. Felár ellenében kérhetsz művészi minőségű, festék terhelt nyomatot is.

Gyártási idő

Jó  helyen vagy: ez a MOLINO24.hu! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de a jelenlegi helyzethez igazodva ez a megrendelésed pioritást élvez! Az alapanyag nagy mennyiségben rendelkezésünkre áll, így pár nap alatt elkészítjük padlójelölőd! Nevünkhöz híven – akár a 24 óra alatt!

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!