Óriásplakát nyomtatás

ÓRIÁSPLAKÁT / EUROPLAKÁT : a közterület reklám

Az Europlakát egy standard formájú és méretű óriásplakát típus, a legszéleskörűbben használt közterületi reklámhordozó. Ez a plakát típus kizárólag kékhátú papír (szakmán belül ismertebb nevén blueback papír) nyomtatásával gyártható. A papír színes hátsó felülete lefedi a régi óriásplakátot amelyre ragasztjuk. Így egy reklámtábla gazdaságosabban kihasználható a régi plakátpapír eltávolítása nélkül. A kékhátú plakátpapír nyomtatásánál olyan festéket használunk amely nem okoz kellemetlen pillanatokat amikor a kampány befejeztével az általunk nyomott Europlakátra kell egy újabbat ragasztani. 

20db felett

11000Ft
+áfa/db

20-6db

13500Ft
+áfa/db

5-1db

16500Ft
+áfa/db

Bővebb Információ

Hol használd

Az óriásplakát előnyei:

 • Tömeges elérésre alkalmasak.
 • A hét minden napján 24 órában jelen van
 • Egy jó plakátkampánnyal a potenciális vásárló gyakran találkozik, a döntés helyzet előtt is!
 • Erős és gyors a figyelemfelkeltő hatása

Alapanyag

A standard 5040x2380mm méretű óriásplakátok esetében 120 gr un.:  kékhátú (német vagy olasz gyártmányú) plakátpapírt használunk. ez kiválóan takarja ez előző plakátot és minden plakátragasztóval kompatibilis. A teljes plakát 8 szegmensből áll és illesztéssel telepíthető 

Nyomtatási minőség

Óriásplakátod nyomata a szokásos max. 6 hónap kihelyezési idő alatt helyt fog állni. Alapárunk az óriásplakát gyártás során elfogadott alacsonyabb festék felhasználású nyomtatást tartalmazza ez az általános felhasználásnak és minőségnek tökéletesen megfelel. Felár ellenében kérhetsz magasabb minőségű, festék terhelt nyomatot is. Az általunk használt festék nem okoz gondot a felülragasztásnál. 

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a MOLINO24.hu! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de ha neked hosszú a normál 5 munkanapos gyártási időnk keresd munkatársainkat és mi megpróbáljuk a lehetetlent: nevünkhöz híven – akár a 24 órát is!

Választható Opciók

Minőségi nyomat

Óriásplakátod 6 hónapnál hosszabb ideig tervezed, ezért szeretnél tartós, élettel teli, élénk színeket? Kérd minőségi festék terhelt nyomtatásunk, ahol  EU gyártmányú oldószeres nyomtató festéket használunk, így óriásplakátod nyomata akár 3-5 évig UV-, és vízálló marad. A felár összegéről kérd munkatársaink ajánlatát.

Grafikai tervezés

Anyagleadási feltételeinket megtalálod az oldalon, ha nem ez a szakterületed kérd profi grafikusaink segítségét. Grafikai szerkesztést, tördelést, anyagigazítást, átméretezést 2500 Ft+áfa/félóra díjon vállalunk! Segítünk álmaid nyomdakészre varázsolni!

Szállítás

Szerződött futárszolgálatunk az elkészült megrendelést 24 órán belül leszállítja a kért címre. Nagy méretű és túlsúlyos termékek esetében személyes átvétel vagy tehergépkocsis kiszállítást is vállalunk 120 Ft + áfa/km díjon Magyarország területére. Külföldi szállítást futárcég segítségével, egyedi ajánlat alapján vállalunk.

Kihelyezés

Az óriásplakát / európlakát helyek,  általában reklámcégek által forgalmazott bérelhető felületek. A havi bérleti díjban a kihelyezés költsége is benne van, mivel ezt saját szakembereikkel végzik. Így – általában – ezzel neked, nem kell foglalkoznod. Ha mégis kérd ajánlatunkat!

Óriásplakát nyomtatás

ÓRIÁSPLAKÁT / EUROPLAKÁT : a közterület reklám

Az Europlakát egy standard formájú és méretű óriásplakát típus, a legszéleskörűbben használt közterületi reklámhordozó. Ez a plakát típus kizárólag kékhátú papír (szakmán belül ismertebb nevén blueback papír) nyomtatásával gyártható. A papír színes hátsó felülete lefedi a régi óriásplakátot amelyre ragasztjuk. Így egy reklámtábla gazdaságosabban kihasználható a régi plakátpapír eltávolítása nélkül. A kékhátú plakátpapír nyomtatásánál olyan festéket használunk amely nem okoz kellemetlen pillanatokat amikor a kampány befejeztével az általunk nyomott Europlakátra kell egy újabbat ragasztani. 

20db felett

9900Ft
+áfa/db

20-5db

12000Ft
+áfa/db

5-1db

15000Ft
+áfa/db

Ajánlatkérő

Kérdésed van?

Összeírtunk néhány fontos tudnivalót.

Mennyi idő alatt készül el a megrendelésem?

Maximum 5 munkanap megrendelésed gyártása a nyomdakész grafikai fájl átvételétől számítva.

DE egyeztetés esetén kapacitásunk függvényében, vállalunk 5 munkanapnál rövidebb, bizonyos esetekben 24h-ás vagy annál rövidebb idejű megrendelést is. A sürgősségi felárunkról egyeztess munkatársainkkal!

Milyen anyag kell a gyártáshoz?

A gyártáshoz nyomdakész, méretarányos CMYK színprofilos, .jpg vagy .tiff szükséges min.: 300dpi és maximum 2400dpi felbontásban. Minél nagyobb a felbontás, annál jobb a nyomtatási minőség. Gyártás során csak a felbontásnak megfelelő minőség várható el! Forma és kontúrvágás esetén az anyag vectoros formában is szükséges.

Kérjük, hogy a nekünk küldött anyagok szerkesztéséhez ne használj nem grafikai programokat, azaz felejts el a word, excell, power point, stb… és egyéb NEM megfelelő programokat.

Használd az alábbi szerkesztőket: Corel, Indesign, Illustrator, Adobe, Photoshop

Nincs megfelelő grafikai anyagom? Mit tegyek?

Érdemes felvenni  a kapcsolatot egy képzett grafikussal vagy kérd grafikai szolgáltatásunkat! Kérésedre árajánlatot küldünk.

Nem is tudom mit szeretnék! Tudtok tanácsot adni?

Nincs ötleted, hogy mit is szeretnél? Kellene segítség? Több tízéves reklámipari tapasztalattal munkatársaink az ország egész területén vállalnak felmérést és segítenek a reklámeszközök útvesztőjében. A felmérés költségét megrendelés esetén az árból levonjuk. Kérd ajánlatunkat!

Egy meghatározott, pontos színt szeretnék kérni nyomataimhoz, lehet?

Természtesen kérhetsz meghatározott színeket, kérlek küld el nekünk a szín PANTONE színkódját illetve színegyezést csak hozott minta, vagy proof alapján, gépindulással és megfelelő nyomdakész anyaggal együtt tudunk biztosítani. Minden egyéb esetben színreklamációt NEM áll módunkban elfogadni.

Pantone színhelyesség csak próbanyomat térítése és jóváhagyása mellett kérhető! Próbanyomat gyártása és postázása 1 nm felület méretben 10 000 Ft + áfa/db

Milyen szállítási lehetőségek vannak?
 • GLS futárszolgálat

  (+1-2 nap) max.súly: 40 kg max. körméret: 3 m, hosszabb oldal max. 2 m

  Nettó 50 000 Ft alatti megrendelés esetén

  előreutalás

  1650 Ft + áfa/csomag (bruttó 2096Ft)

  utánvét

  2150 Ft + áfa/csomag (bruttó 2731Ft)

  Nettó 50 000 Ft feletti megrendelés esetén

  előreutalás

  INGYENES

  utánvét

  500 Ft + áfa/csomag (bruttó 635 Ft) 100 000 Ft számlaösszegig lehetséges

 • Jászberény-i megrendeléseinket hetente 1x ingyenesen szállítjuk
 • Személyes átvétel telephelyünkön (Visznek, Szabadság u.87. 8-17,00-ig) fizetés csak előreutalással lehetséges.
 • Szállítás tgk.-val pontos címre (oda-vissza számolandó) 120 Ft + áfa/km
Nincs gyakorlatom kivitelezésben? Tudtok segíteni?

Minden termékünkhöz tudunk segítséget nyújtani Neked, hogyan helyezd ki vagy állítsd össze. De ha TE nem szeretnél vele bajlódni, akkor kérd árajánlatunkat és rövid időn belül megoldjuk.

Milyen módon tudok fizetni?

Cégünknél elektronikus számlázás folyik és a számlát emailen kapod meg (nem a csomagban)! Ha neked ez nem megfelelő, kérlek megrendeléskor jelezd, hogy papíralapú számlát kérsz. Utólag sajnos nem áll módunkban papíralapú számlát kiállítani és cserélni sem.

Mivel egyedi, személyes termékeket gyártunk így előreutalás az elsődleges fizetési módunk, természetesen a futárnál is fizethetsz készpénzben, de ennek +500Ft+áfa (bruttó 635Ft) utánvét kezelési díja van. Egyéb fizetési módok, feltételek egyedi megbeszélést igényelnek! Keresd munkatársainkat!

Ha mégsem találnád a választ kérlek üzenj nekünk itt:

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!