Fotópapír nyomtatás

FOTÓPAPÍR : minőségi nyomatok

A legmagasabb elvárásoknak is megfelelünk, ha minőségi fotónyomtatás vagy poszternyomtatás a feladat! Magas minőségű többszörös bevonattal ellátott fotópapír alapanyagra nyomtatunk.  Kiállításokra vagy lakásdekorációs célokra is alkalmas hosszú élettartama és kiváló minősége miatt.

20m2 felett

3500Ft
+áfa/m2

20-5m2

4500Ft
+áfa/m2

5-1m2

6500Ft
+áfa/m2

Bővebb Információ

Hol használd

Felhasználási javaslataink:

 • Fotónyomtatás, poszternyomtatás
 • Beltéri lakásdekorációs faliképek, poszterek
 • Fotóművészeti alkotások, akár fotókiállításra is
 • Igényes meghívók, oklevelek, belépők, esküvői fotó nyomtatása

Alapanyag

200 gr vastagságú, többszörös bevonattal ellátott kiváló minőségű fotópapírra nyomtatunk.  Választhatsz, hogy fényes vagy szatén felületet szeretnél.

Nyomtatási minőség

EU gyártmányú oldószeres nyomtató festéket használunk, így fotód nyomata élénk és szép egybefüggő lesz. Élettartama attól függ mennyire tudod a közvetlen napsugárzástól és egyéb fizikai behatásoktól megóvni. Ha nem éri közvetlen napfény a fotót, akkor színeit évtizedekig megőrzi.. 

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a MOLINO24.hu! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de ha neked hosszú a normál 5 munkanapos gyártási időnk keresd munkatársainkat és mi megpróbáljuk a lehetetlent: nevünkhöz híven – akár a 24 órát is!

Választható Opciók

Táblára kasírozás

Fotóművész ügyfeleink körében néhányszor már felmerült az igény, hogy egy hordozó lemezre szerették volna felkasírozni a kész fotónyomatot. Erre a megoldásra nem a fotópapírt hanem kifejezetten erre a célra alkalmas beltéri öntapadó fóliát ajánljuk melyet szintén a legmagasabb minőséget biztosító nyomtatónkkal nyomtatunk. A nyomat így könnyebben kasírozható táblára. Kérd ajánlatunkat PVC, MDF fa, vagy DIBOND alumínium táblára

Grafikai tervezés

Anyagleadási feltételeinket megtalálod az oldalon, ha nem ez a szakterületed kérd profi grafikusaink segítségét. Grafikai szerkesztést, tördelést, anyagigazítást, átméretezést 2500 Ft +áfa/félóra díjon vállalunk! Segítünk álmaid nyomdakészre varázsolni!

Szállítás

Szerződött futárszolgálatunk az elkészült megrendelést 24 órán belül leszállítja a kért címre. Nagy méretű és túlsúlyos termékek esetében személyes átvétel vagy tehergépkocsis kiszállítást is vállalunk 120 Ft + áfa/km díjon Magyarország területére. Külföldi szállítást futárcég segítségével, egyedi ajánlat alapján vállalunk.

Fotópapír nyomtatás

FOTÓPAPÍR : minőségi nyomatok

A legmagasabb elvárásoknak is megfelelünk, ha minőségi fotónyomtatás vagy poszternyomtatás a feladat! Magas minőségű többszörös bevonattal ellátott fotópapír alapanyagra nyomtatunk.  Kiállításokra vagy lakásdekorációs célokra is alkalmas hosszú élettartama és kiváló minősége miatt.

20m2 felett

3500Ft
+áfa/m2

20-5m2

4500Ft
+áfa/m2

5-1m2

6500Ft
+áfa/m2

Ajánlatkérő

Kérdésed van?

Összeírtunk néhány fontos tudnivalót.

Mennyi idő alatt készül el a megrendelésem?

Maximum 5 munkanap megrendelésed gyártása a nyomdakész grafikai fájl átvételétől számítva.

DE egyeztetés esetén kapacitásunk függvényében, vállalunk 5 munkanapnál rövidebb, bizonyos esetekben 24h-ás vagy annál rövidebb idejű megrendelést is. A sürgősségi felárunkról egyeztess munkatársainkkal!

Milyen anyag kell a gyártáshoz?

A gyártáshoz nyomdakész, méretarányos CMYK színprofilos, .jpg vagy .tiff szükséges min.: 300dpi és maximum 2400dpi felbontásban. Minél nagyobb a felbontás, annál jobb a nyomtatási minőség. Gyártás során csak a felbontásnak megfelelő minőség várható el! Forma és kontúrvágás esetén az anyag vectoros formában is szükséges.

Kérjük, hogy a nekünk küldött anyagok szerkesztéséhez ne használj nem grafikai programokat, azaz felejts el a word, excell, power point, stb… és egyéb NEM megfelelő programokat.

Használd az alábbi szerkesztőket: Corel, Indesign, Illustrator, Adobe, Photoshop

Nincs megfelelő grafikai anyagom? Mit tegyek?

Érdemes felvenni  a kapcsolatot egy képzett grafikussal vagy kérd grafikai szolgáltatásunkat! Kérésedre árajánlatot küldünk.

Nem is tudom mit szeretnék! Tudtok tanácsot adni?

Nincs ötleted, hogy mit is szeretnél? Kellene segítség? Több tízéves reklámipari tapasztalattal munkatársaink az ország egész területén vállalnak felmérést és segítenek a reklámeszközök útvesztőjében. A felmérés költségét megrendelés esetén az árból levonjuk. Kérd ajánlatunkat!

Egy meghatározott, pontos színt szeretnék kérni nyomataimhoz, lehet?

Természtesen kérhetsz meghatározott színeket, kérlek küld el nekünk a szín PANTONE színkódját illetve színegyezést csak hozott minta, vagy proof alapján, gépindulással és megfelelő nyomdakész anyaggal együtt tudunk biztosítani. Minden egyéb esetben színreklamációt NEM áll módunkban elfogadni.

Pantone színhelyesség csak próbanyomat térítése és jóváhagyása mellett kérhető! Próbanyomat gyártása és postázása 1 nm felület méretben 10 000 Ft + áfa/db

Milyen szállítási lehetőségek vannak?
 • GLS futárszolgálat

  (+1-2 nap) max.súly: 40 kg max. körméret: 3 m, hosszabb oldal max. 2 m

  Nettó 50 000 Ft alatti megrendelés esetén

  előreutalás

  1650 Ft + áfa/csomag (bruttó 2096Ft)

  utánvét

  2150 Ft + áfa/csomag (bruttó 2731Ft)

  Nettó 50 000 Ft feletti megrendelés esetén

  előreutalás

  INGYENES

  utánvét

  500 Ft + áfa/csomag (bruttó 635 Ft) 100 000 Ft számlaösszegig lehetséges

 • Jászberény-i megrendeléseinket hetente 1x ingyenesen szállítjuk
 • Személyes átvétel telephelyünkön (Visznek, Szabadság u.87. 8-17,00-ig) fizetés csak előreutalással lehetséges.
 • Szállítás tgk.-val pontos címre (oda-vissza számolandó) 120 Ft + áfa/km
Nincs gyakorlatom kivitelezésben? Tudtok segíteni?

Minden termékünkhöz tudunk segítséget nyújtani Neked, hogyan helyezd ki vagy állítsd össze. De ha TE nem szeretnél vele bajlódni, akkor kérd árajánlatunkat és rövid időn belül megoldjuk.

Milyen módon tudok fizetni?

Cégünknél elektronikus számlázás folyik és a számlát emailen kapod meg (nem a csomagban)! Ha neked ez nem megfelelő, kérlek megrendeléskor jelezd, hogy papíralapú számlát kérsz. Utólag sajnos nem áll módunkban papíralapú számlát kiállítani és cserélni sem.

Mivel egyedi, személyes termékeket gyártunk így előreutalás az elsődleges fizetési módunk, természetesen a futárnál is fizethetsz készpénzben, de ennek +500Ft+áfa (bruttó 635Ft) utánvét kezelési díja van. Egyéb fizetési módok, feltételek egyedi megbeszélést igényelnek! Keresd munkatársainkat!

Ha mégsem találnád a választ kérlek üzenj nekünk itt:

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.