ÉPÜLETHÁLÓ - MESH HÁLÓ: kicsiknek és nagyoknak

Az épületháló digitális nyomtatására kiváló ár/érték arányú megoldást adunk kis méretű vagy óriás méretű projekteknél egyaránt. Szinte bármilyen méretben megvalósítható 1×1 méterestől akár több ezer négyzetméterig. A Molino24 nyomtatta ki Európa legnagyobb egybefüggő épületháló reklámját. Ügyfél kérésére egy 7000m2-es színes logóval ellátott épülethálót készítettünk el.

Áraink: tartalmazzák a nyomtatás és alapanyag költségét

100-20m2

2700Ft
+áfa/m2

20-5m2

3300Ft
+áfa/m2

5-1m2

4300Ft
+áfa/m2

Bővebb Információ

Hol használd

Giga méreteknél is hatásos reklámhordozó, több darabból is összehegeszthető. Könnyen felrakható – levehető, költséghatékony! Mivel jól vágható a hagyományos négyzet alakzatok mellett bármilyen forma kialakítható, így látványos, különleges reklámokat alkothatunk.  Főként kültérre ajánljuk, de beltéren is jól alkalmazható. Kis súlya miatt egyszerűen szállítható! Felújítások során az állványzatra szerelve épületreklám, tűzfalreklám lehet, kis méretben ablakdekorációként az ablak előtt belógatva, sporteseményeken, kiállításokon használva is impozáns.

Alapanyag

A perforált, lyukacsos, textilszerű anyagszerkezetnek köszönhetően a szél nehezen kap bele, így biztonságosan használható több száz m2 méretekben is. Az alapárban hagyományos, PVC alapanyagú Mesh hálót használunk.  Egyedi igény alapján hosszútávú alapanyag típust is beszerzünk!

Nyomtatási minőség

EU gyártmányú oldószeres nyomtató festéket használunk, így ponyvád nyomata kültéren is 3-5 évig UV-, és vízálló marad. Alapárunk a normál 100% festék felhasználású nyomtatást tartalmazza ez az általános felhasználásnak és minőségnek tökéletesen megfelel. Felár ellenében kérhetsz művészi minőségű, festékterhelt nyomatot is.

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a MOLINO24.hu! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de ha neked hosszú a normál 5 munkanapos gyártási időnk keresd munkatársainkat és mi megpróbáljuk a lehetetlent: nevünkhöz híven – akár a 24 órát is!

Választható Opciók

Szélek megerősítése

Mi nem csak az anyagot hajtjuk és sütjük (szegjük) vissza az épületháló szélén, hanem egy harmadik mesh háló csíkot is beillesztünk a szélekbe, így megerősítve tovább ellenáll a fizikai hatásoknak, jobban bírja a feszítést és nehezebben szakad ki a ringlikarika. Mindezt az alapárban!

Ringli karika

Kis fémkarikák segítségével reklámodat könnyedén kihelyezheted. Három színből – ezüst, fehér, fekete – minden mesh háló megtalálja a hozzá illő „gombot”! Az alapárban 50 cm-ként ringlizünk, de + 50 Ft + áfa/db áron kérheted sűrűbben is!  Épüleháló cserénél add meg pontosan a ringlik helyét, így nem kell újra fúrnod a rögzítési helyeket.

Bujtató kialakítás

Belógatni szeretnéd a mesh hálódat? Csőre vagy farúdra szeretnéd felhúzni? Akkor alul és/vagy felül bújtatóra van szükséged. Írd meg nekünk a rúd átmérőjét és segítünk az ideális bújtató kialakításában. 

Alumínium sín

Nincs felkunkorodó szél, ragasztó, rajzszög. Nyomtatott épülethálód / mesh hálód rögzítéséhez használj kipattintható alumínium posztersínt. Kirakatba, ablak mögé beltéri reklámokhoz optimális, tartós egyszeri beruházást igénylő választás!

Felmérés

Nincs ötleted, hogy mit is szeretnél? Kellene segítség? Több tízéves reklámipari tapasztalattal munkatársaink az ország egész területén vállalnak felmérést és segítenek a reklámeszközök útvesztőjében. A felmérés költségét megrendelés esetén az árból levonjuk. Kérd ajánlatunkat!

Grafikai tervezés

Anyagleadási feltételeinket megtalálod az oldalon, ha nem ez a szakterületed kérd profi grafikusaink segítségét. Grafikai szerkesz-tést, tördelést, anyagigazítást, átméretezést 2500 Ft + áfa/félóra díjon vállalunk! Segítünk álmaid nyomdakészre varázsolni!

Szállítás

Szerződött futárszolgálatunk az elkészült megrendelést 24 órán belül leszállítja a kért címre. Nagy méretű és túlsúlyos termékek esetében személyes átvétel vagy tehergépkocsis kiszállítást is vállalunk 120 Ft + áfa/km díjon Magyarország területére. Külföldi szállítást futárcég segítségével egyedi ajánlat alapján vállalunk.

Kihelyezés

Épületháló kültéri kihelyezésénél fontos a FESZÍTÉS. A molino anyaggal ellentétben állványkeretre is kihelyezhető a légáteresztő képessége miatt. Ha még nem csináltál ilyet szívesen segítünk, kérd ajánlatunkat.

ÉPÜLETHÁLÓ - MESH HÁLÓ: kicsiknek és nagyoknak

Az épületháló digitális nyomtatására kiváló ár/érték arányú megoldást adunk kis méretű vagy óriás méretű projekteknél egyaránt. Szinte bármilyen méretben megvalósítható 1×1 méterestől akár több ezer négyzetméterig. A Molino24 nyomtatta ki Európa legnagyobb egybefüggő épületháló reklámját. Ügyfél kérésére egy 7000m2-es színes logóval ellátott épülethálót készítettünk el.

Áraink: tartalmazzák a nyomtatás és alapanyag költségét

50-20m2

2500Ft
+áfa/m2

20-5m2

3500Ft
+áfa/m2

5-1m2

5500Ft
+áfa/m2

Ajánlatkérő

Kérdésed van?

Összeírtunk néhány fontos tudnivalót.

Mennyi idő alatt készül el a megrendelésem?

Maximum 5 munkanap megrendelésed gyártása a nyomdakész grafikai fájl átvételétől számítva.

DE egyeztetés esetén kapacitásunk függvényében, vállalunk 5 munkanapnál rövidebb, bizonyos esetekben 24h-ás vagy annál rövidebb idejű megrendelést is. A sürgősségi felárunkról egyeztess munkatársainkkal!

Milyen anyag kell a gyártáshoz?

A gyártáshoz nyomdakész, méretarányos CMYK színprofilos, .jpg vagy .tiff szükséges min.: 300dpi és maximum 2400dpi felbontásban. Minél nagyobb a felbontás, annál jobb a nyomtatási minőség. Gyártás során csak a felbontásnak megfelelő minőség várható el! Forma és kontúrvágás esetén az anyag vectoros formában is szükséges.

Kérjük, hogy a nekünk küldött anyagok szerkesztéséhez ne használj nem grafikai programokat, azaz felejts el a word, excell, power point, stb… és egyéb NEM megfelelő programokat.

Használd az alábbi szerkesztőket: Corel, Indesign, Illustrator, Adobe, Photoshop

Nincs megfelelő grafikai anyagom? Mit tegyek?

Érdemes felvenni  a kapcsolatot egy képzett grafikussal vagy kérd grafikai szolgáltatásunkat! Kérésedre árajánlatot küldünk.

Nem is tudom mit szeretnék! Tudtok tanácsot adni?

Nincs ötleted, hogy mit is szeretnél? Kellene segítség? Több tízéves reklámipari tapasztalattal munkatársaink az ország egész területén vállalnak felmérést és segítenek a reklámeszközök útvesztőjében. A felmérés költségét megrendelés esetén az árból levonjuk. Kérd ajánlatunkat!

Egy meghatározott, pontos színt szeretnék kérni nyomataimhoz, lehet?

Természtesen kérhetsz meghatározott színeket, kérlek küld el nekünk a szín PANTONE színkódját illetve színegyezést csak hozott minta, vagy proof alapján, gépindulással és megfelelő nyomdakész anyaggal együtt tudunk biztosítani. Minden egyéb esetben színreklamációt NEM áll módunkban elfogadni.

Pantone színhelyesség csak próbanyomat térítése és jóváhagyása mellett kérhető! Próbanyomat gyártása és postázása 1 nm felület méretben 10 000 Ft + áfa/db

Milyen szállítási lehetőségek vannak?
 • GLS futárszolgálat

  (+1-2 nap) max.súly: 40 kg max. körméret: 3 m, hosszabb oldal max. 2 m

  Nettó 50 000 Ft alatti megrendelés esetén

  előreutalás

  1650 Ft + áfa/csomag (bruttó 2096Ft)

  utánvét

  2150 Ft + áfa/csomag (bruttó 2731Ft)

  Nettó 50 000 Ft feletti megrendelés esetén

  előreutalás

  INGYENES

  utánvét

  500 Ft + áfa/csomag (bruttó 635 Ft) 100 000 Ft számlaösszegig lehetséges

 • Jászberény-i megrendeléseinket hetente 1x ingyenesen szállítjuk
 • Személyes átvétel telephelyünkön (Visznek, Szabadság u.87. 8-17,00-ig) fizetés csak előreutalással lehetséges.
 • Szállítás tgk.-val pontos címre (oda-vissza számolandó) 120 Ft + áfa/km
Nincs gyakorlatom kivitelezésben? Tudtok segíteni?

Minden termékünkhöz tudunk segítséget nyújtani Neked, hogyan helyezd ki vagy állítsd össze. De ha TE nem szeretnél vele bajlódni, akkor kérd árajánlatunkat és rövid időn belül megoldjuk.

Milyen módon tudok fizetni?

Cégünknél elektronikus számlázás folyik és a számlát emailen kapod meg (nem a csomagban)! Ha neked ez nem megfelelő, kérlek megrendeléskor jelezd, hogy papíralapú számlát kérsz. Utólag sajnos nem áll módunkban papíralapú számlát kiállítani és cserélni sem.

Mivel egyedi, személyes termékeket gyártunk így előreutalás az elsődleges fizetési módunk, természetesen a futárnál is fizethetsz készpénzben, de ennek +500Ft+áfa (bruttó 635Ft) utánvét kezelési díja van. Egyéb fizetési módok, feltételek egyedi megbeszélést igényelnek! Keresd munkatársainkat!

Ha mégsem találnád a választ kérlek üzenj nekünk itt:

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!