Direkt színű fólia vágás

DIREKT SZÍNŰ FÓLIA VÁGÁS : Egyszerű feliratok megoldása

Logód feliratod csak egy-két nem színátmenetes színből áll? Szeretnéd, ha mindig ugyan olyan színű lenne, akkor használd direkt színű fóliáinkat. Egy-két szín esetén az illesztéssel készített feliratok felhelyezhetők szinte bármilyen sima felületre legyen az akár sík, akár ívelt. Különböző élettartamú fóliákból színek széles választéka áll rendelkezésedre. 

5m2 felett

4300-7000Ft
+áfa/m2

Bővebb Információ

Hol használd

 • Logók, feliratok, betűk, karakterek háttér nélküli megjelenítésére.
 • Cégtáblák, világító táblák 
 • Fal,- bútordekoráció akár bonyolult alakzatokat is használhatsz
 • Ablak, kirakatdekoráció, feliratok
 • Reklámtárgyakat láthatsz el logóddal
 • Autódekor, autófeliratok

Alapanyag

Általánosan használt fóliánk az ORACAL 641 anyagában színezett fényes vagy matt öntapadó fólia. Élettartama kültéren, minimum 3-4 év. Természetesen igény szerint, extra tartós (5-7 éves) ORACAL 551-es, vagy egyéb speciális (homokfúvott, savmaratott utánzatú, fényvisszaverő, speciálisan strukturált, átvilágítható stb..) fóliákból is készítünk fóliavágást. Az elérhető fóliatípusokról munkatársaink adnak felvilágosítást. 

Minőség

Professzionális lézzervágó és CNC gépeinkkel bármilyen formát alakzatot miniméter pontosan vágunk. Pont ott, ahol megálmodtad és csak a felső alapanyagot így a hordozóról könnyedén le tudod húzni a kész feliratot, logót.

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a MOLINO24.hu! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de ha neked hosszú a normál 5 munkanapos gyártási időnk keresd munkatársainkat és mi megpróbáljuk a lehetetlent: nevünkhöz híven – akár a 24 órát is!

Választható Opciók

Színválaszték

A szivárvány összes színe rendelkezésedre áll! Termékkatalógusunkból kiválaszthatod a neked leginkább tetsző színt fényes vagy matt felületben, ha nincs raktárkészletünkön 1-2 napon belül beszerezzük! 

Formára vágás

Unod az egyenes vonalakat? Íves formákat szeretnél? Csak bátran! A kész dekorációs fóliát eszközparkunk vágógépeivel, bármilyen mintára, formára, alakzatra  kivágjuk! A felesleges anyagot kiszedjük és applikáló fóliával (segédfóliával) látjuk el, így a legkisebb méretet, legbonyolultabb formát is egy mozdulattal felrakhatod!

Homokfújt hatású fólia

Diszkrét, különleges, elegáns díszítést keresel üvegajtóidra, kirakatodra, tükrödre? Esetleg üvegfelületeid átlátszóságát szeretnéd csökkenteni? A homokfúvott fólia ideális választás. Az üveg homokfúvása helyett nagyságrendekkel olcsóbb és gyorsabban kivitelezhető megoldás.

Fényvisszaverő fólia

Speciális fóliánkkal éjszaka is láthatóvá válik feliratod!  Fényvisszaverő fóliánk több színben és nyomtatható változatban is elérhető. Fényvisszaverő rendszere fényáteresztő műanyagrétegbe ágyazott katadioptrikus hatású üveggolyókból áll. Fényvisszaverése RA 1 osztálynak felel meg. Használd, jólláthatósági matricák és tájékoztató táblák,  autódekorációk készítéséhez. 

Grafikai tervezés

Anyagleadási feltételeinket megtalálod az oldalon, ha nem ez a szakterületed kérd profi grafikusaink segítségét. Grafikai szerkesztést, tördelést, anyagigazítást, átméretezést 2500 Ft + áfa/félóra díjon vállalunk! Segítünk álmaid nyomdakészre varázsolni!

Szállítás

Szerződött futárszolgálatunk az elkészült megrendelést 24 órán belül leszállítja a kért címre. Nagy méretű és túlsúlyos termékek esetében személyes átvétel vagy tehergépkocsis kiszállítást is vállalunk 120 Ft + áfa/km díjon Magyarország területére. Külföldi szállítást futárcég segítségével, egyedi ajánlat alapján vállalunk.

Felhelyezés

A vágott alakzatok felhelyezése applikáló fólia segítségével nagyon egyszerű. Tisztított, zsírtalan felületre igazítsd fel, papír ragasztószalaggal (Tesa) rögzítsd, majd egy szélen egy kisebb felületű hordozót húzz le és simíts el. Az applikáló fólia a helyén tartja az alakzatokat! Majd a hordozót lejjebb-lejjebb húzva az applikáló fólián át simítsd a feliratot a helyére. Ha kész az applikáló fólia lehúzható a direkt színű fólia felső részéről. Ha nincs gyakorlatod és nem szeretsz kísérletezni, kérd ajánlatunkat kihelyezésre.

Direkt színű fólia vágás

DIREKT SZÍNŰ FÓLIA VÁGÁS : Egyszerű feliratok megoldása

Logód feliratod csak egy-két nem színátmenetes színből áll? Szeretnéd, ha mindig ugyan olyan színű lenne, akkor használd direkt színű fóliáinkat. Egy-két szín esetén az illesztéssel készített feliratok felhelyezhetők szinte bármilyen sima felületre legyen az akár sík, akár ívelt. Különböző élettartamú fóliákból színek széles választéka áll rendelkezésedre. 

5m2 felett

3800Ft
+áfa/m2

5-1m2

4600Ft
+áfa/m2

Ajánlatkérő

Kérdésed van?

Összeírtunk néhány fontos tudnivalót.

Mennyi idő alatt készül el a megrendelésem?

Maximum 5 munkanap megrendelésed gyártása a nyomdakész grafikai fájl átvételétől számítva.

DE egyeztetés esetén kapacitásunk függvényében, vállalunk 5 munkanapnál rövidebb, bizonyos esetekben 24h-ás vagy annál rövidebb idejű megrendelést is. A sürgősségi felárunkról egyeztess munkatársainkkal!

Milyen anyag kell a gyártáshoz?

A gyártáshoz nyomdakész, méretarányos CMYK színprofilos, .jpg vagy .tiff szükséges min.: 300dpi és maximum 2400dpi felbontásban. Minél nagyobb a felbontás, annál jobb a nyomtatási minőség. Gyártás során csak a felbontásnak megfelelő minőség várható el! Forma és kontúrvágás esetén az anyag vectoros formában is szükséges.

Kérjük, hogy a nekünk küldött anyagok szerkesztéséhez ne használj nem grafikai programokat, azaz felejts el a word, excell, power point, stb… és egyéb NEM megfelelő programokat.

Használd az alábbi szerkesztőket: Corel, Indesign, Illustrator, Adobe, Photoshop

Nincs megfelelő grafikai anyagom? Mit tegyek?

Érdemes felvenni  a kapcsolatot egy képzett grafikussal vagy kérd grafikai szolgáltatásunkat! Kérésedre árajánlatot küldünk.

Nem is tudom mit szeretnék! Tudtok tanácsot adni?

Nincs ötleted, hogy mit is szeretnél? Kellene segítség? Több tízéves reklámipari tapasztalattal munkatársaink az ország egész területén vállalnak felmérést és segítenek a reklámeszközök útvesztőjében. A felmérés költségét megrendelés esetén az árból levonjuk. Kérd ajánlatunkat!

Egy meghatározott, pontos színt szeretnék kérni nyomataimhoz, lehet?

Természtesen kérhetsz meghatározott színeket, kérlek küld el nekünk a szín PANTONE színkódját illetve színegyezést csak hozott minta, vagy proof alapján, gépindulással és megfelelő nyomdakész anyaggal együtt tudunk biztosítani. Minden egyéb esetben színreklamációt NEM áll módunkban elfogadni.

Pantone színhelyesség csak próbanyomat térítése és jóváhagyása mellett kérhető! Próbanyomat gyártása és postázása 1 nm felület méretben 10 000 Ft + áfa/db

Milyen szállítási lehetőségek vannak?
 • GLS futárszolgálat

  (+1-2 nap) max.súly: 40 kg max. körméret: 3 m, hosszabb oldal max. 2 m

  Nettó 50 000 Ft alatti megrendelés esetén

  előreutalás

  1650 Ft + áfa/csomag (bruttó 2096Ft)

  utánvét

  2150 Ft + áfa/csomag (bruttó 2731Ft)

  Nettó 50 000 Ft feletti megrendelés esetén

  előreutalás

  INGYENES

  utánvét

  500 Ft + áfa/csomag (bruttó 635 Ft) 100 000 Ft számlaösszegig lehetséges

 • Jászberény-i megrendeléseinket hetente 1x ingyenesen szállítjuk
 • Személyes átvétel telephelyünkön (Visznek, Szabadság u.87. 8-17,00-ig) fizetés csak előreutalással lehetséges.
 • Szállítás tgk.-val pontos címre (oda-vissza számolandó) 120 Ft + áfa/km
Nincs gyakorlatom kivitelezésben? Tudtok segíteni?

Minden termékünkhöz tudunk segítséget nyújtani Neked, hogyan helyezd ki vagy állítsd össze. De ha TE nem szeretnél vele bajlódni, akkor kérd árajánlatunkat és rövid időn belül megoldjuk.

Milyen módon tudok fizetni?

Cégünknél elektronikus számlázás folyik és a számlát emailen kapod meg (nem a csomagban)! Ha neked ez nem megfelelő, kérlek megrendeléskor jelezd, hogy papíralapú számlát kérsz. Utólag sajnos nem áll módunkban papíralapú számlát kiállítani és cserélni sem.

Mivel egyedi, személyes termékeket gyártunk így előreutalás az elsődleges fizetési módunk, természetesen a futárnál is fizethetsz készpénzben, de ennek +500Ft+áfa (bruttó 635Ft) utánvét kezelési díja van. Egyéb fizetési módok, feltételek egyedi megbeszélést igényelnek! Keresd munkatársainkat!

Ha mégsem találnád a választ kérlek üzenj nekünk itt:

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!