Autómágnes matrica

AUTÓMÁGNES: leveszem-felteszem akár naponta!

Flexibilis, többször felhasználható és áthelyezhető reklámfelület!  A mágneses autófólia bármikor eltávolítható, majd újra felhelyezhető egy mozdulattal. Nem csak reklám jellegű megjelenítésre alkalmas. Akkor is hasznos, ha céglogót vagy egyéb információs táblát kell kihelyeznünk a jármű felületére (pl. ADR matrica, behajtás engedély matrica, áruszállítás matrica…). Ha több vállalkozás tulajdonában áll a jármű, okos ötlet több különböző autómágnes fólia legyártása, így mindig az aktuális logót lehet felhelyezni egy beszállításnál. Alapárunkat – az extrém igénybevételt figyelembe véve – tartós (2-5 éves) alapanyagra számoltuk! 

Áraink: tartalmazzák a nyomtatás, laminálás és a tartós alapanyag költségét!

100-20m2

12500Ft
+áfa/m2

20-5m2

14700Ft
+áfa/m2

5-1m2

17000Ft
+áfa/m2

Bővebb Információ

Hol használd

Nem csak céges alkalmazásokra! Számtalan kreatív ötlet valósítható meg ezzel az egyszerű anyaggal! Esküvői dekoráció az autó oldalán, szórakozó helyek transzport kisbuszainak dekorációja, csapatbusz dekoráció, vagy csak egy egyszeri és eszement humoros matrica az autó oldalán legénybúcsú vagy egy kirándulás alkalmával!

Alapanyag

Vastag, 85 mikron mágnesfóliát nyomtatunk és védőlaminálunk. Igen, az alapárban benne van a karc és UV álló laminálás. Az alapanyag 60 cm széles, de hosszúságra – 50 méterig – bármekkorát kérhetsz. Tiszta felületre helyezve 140km/h -ig teszteltük, nem jött le.  

Fontos tudnivalók : 

 • A mágnesfólia mágnesezhető felületének  tiszta, pormentes és száraznak kell lennie a felhelyezés előtt.
 • A mágnesfóliát csak tiszta és száraz felületre szabad felhelyezni.
 • Az autó tisztításakor a mágnesfóliát le kell venni a felületről.
 • A mágnesfóliát hetente egyszer újra kell pozícionálni.
 • A mágnesfóliát sík vagy enyhén ívelt felületre szabad felhelyezni.
 • Extrém hideg esetén a mágnesfóliát el kell távolítani a felületről
 • A mégnesfóliát nem szabad repülőgépeken vagy víz alatt használni
 • A fenti utasítások be nem tartása miatt keletkezett esetleges hibákért (fényezés sérülés) nem vállalunk felelőséget.

Nyomtatási minőség

EU gyártmányú oldószeres nyomtató festé-ket használunk, így ponyvád nyomata külté-ren is 3-5 évig UV-, és vízálló marad. Alapárunk a normál 100% festék felhasználású nyomtatást tartalmazza ez az általános felhasználásnak és minőségnek tökéletesen megfelel. Felár ellenében kérhetsz művészi minőségű, festék terhelt nyomatot is.

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a molino24! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de ha neked hosszú a normál 5 munkanapos gyártási időnk keresd munkatársainkat és mi megpróbáljuk a lehetetlent: nevünkhöz híven – akár a 24 órát is!

Választható opciók, tudnivalók

Méretrevágás

Autómágnesed precízen, pontosan a kért méretre vágjuk.  


Forma vágás

Unod az egyenes vonalakat? Íves formákat szeretnél? Csak bátran! A kész autómágnest eszközparkunk professzionális CNC vágógépeivel, bármilyen mintára, formára, alakzatra  kivágjuk! 

Rövid élettartamú alapanyag

Az alapárban található laminált autómágnes élettartama 2-5 év! Te csak egy rendezvényre vagy pár alkalommal, rövid ideig szeretnéd használni autómágnesed? Kérd árajánlatunkat, rövid élettartamú autómágnesre, így a fenti árakból -950Ft+áfa/m2 kedvezményt kapsz! A rövid élettartamú autómágnesre garanciát nem vállalunk! 

 

Tanácsadás

Anyagleadási feltételeinket megtalálod az oldalon, ha nem ez a szakterületed kérd profi grafikusaink segítségét. Grafikai szerkesztést, tördelést, anyagigazítást, átméretezést 2500 Ft + áfa/félóra díjon vállalunk! Segítünk álmaid nyomdakészre varázsolni!

Grafikai tervezés

Anyagleadási feltételeinket megtalálod az oldalon, ha nem ez a szakterületed kérd profi grafikusaink segítségét. Grafikai szerkesztést, tördelést, anyagigazítást, átméretezést 2500 Ft + áfa/félóra díjon vállalunk! Segítünk álmaid nyomdakészre varázsolni!

Szállítás

Szerződött futárszolgálatunk az elkészült megrendelést 24 órán belül leszállítja a kért címre. Nagy méretű és túlsúlyos termékek esetében személyes átvétel vagy tehergép-kocsis kiszállítást is vállalunk 120 Ft + áfa/km díjon Magyarország területére. Külföldi szállítást futárcég segítségével, egyedi ajánlat alapján vállalunk.

Felhelyezés

Fontos, hogy tiszta és sík felületre helyezd. Valamint az autómágnes (mint minden mágnes) csak fém felületen tapad! Ezért ellenőrizd autód felületét egy mágnessel, ha pl.: alumínium a karosszéria, sajnos ezt az anyagot nem neked találták ki. Autómosás során távolítsd el a mágnest – ezt külön, puha nedves ronggyal tisztísd meg, esetleg folyékony (nem szemcsés) mosószeres vízzel. Száradás után a tiszta autóra helyezd fel ismét. 

Autómágnes matrica

AUTÓMÁGNES: leveszem-felteszem akár naponta!

Flexibilis, többször felhasználható és áthelyezhető reklámfelület!  A mágneses autófólia bármikor eltávolítható, majd újra felhelyezhető egy mozdulattal. Nem csak reklám jellegű megjelenítésre alkalmas. Akkor is hasznos, ha céglogót vagy egyéb információs táblát kell kihelyeznünk a jármű felületére (pl. ADR matrica, behajtás engedély matrica, áruszállítás matrica…). Ha több vállalkozás tulajdonában áll a jármű, okos ötlet több különböző autómágnes fólia legyártása, így mindig az aktuális logót lehet felhelyezni egy beszállításnál.

Áraink: tartalmazzák a nyomtatás, laminálás és alapanyag költségét

50-20m2

8700Ft
+áfa/m2

20-5m2

9700Ft
+áfa/m2

5-1m2

11700Ft
+áfa/m2

Ajánlatkérő

Kérdésed van?

Összeírtunk néhány fontos tudnivalót.

Mennyi idő alatt készül el a megrendelésem?

Maximum 5 munkanap megrendelésed gyártása a nyomdakész grafikai fájl átvételétől számítva.

DE egyeztetés esetén kapacitásunk függvényében, vállalunk 5 munkanapnál rövidebb, bizonyos esetekben 24h-ás vagy annál rövidebb idejű megrendelést is. A sürgősségi felárunkról egyeztess munkatársainkkal!

Milyen anyag kell a gyártáshoz?

A gyártáshoz nyomdakész, méretarányos CMYK színprofilos, .jpg vagy .tiff szükséges min.: 300dpi és maximum 2400dpi felbontásban. Minél nagyobb a felbontás, annál jobb a nyomtatási minőség. Gyártás során csak a felbontásnak megfelelő minőség várható el! Forma és kontúrvágás esetén az anyag vectoros formában is szükséges.

Kérjük, hogy a nekünk küldött anyagok szerkesztéséhez ne használj nem grafikai programokat, azaz felejts el a word, excell, power point, stb… és egyéb NEM megfelelő programokat.

Használd az alábbi szerkesztőket: Corel, Indesign, Illustrator, Adobe, Photoshop

Nincs megfelelő grafikai anyagom? Mit tegyek?

Érdemes felvenni  a kapcsolatot egy képzett grafikussal vagy kérd grafikai szolgáltatásunkat! Kérésedre árajánlatot küldünk.

Nem is tudom mit szeretnék! Tudtok tanácsot adni?

Nincs ötleted, hogy mit is szeretnél? Kellene segítség? Több tízéves reklámipari tapasztalattal munkatársaink az ország egész területén vállalnak felmérést és segítenek a reklámeszközök útvesztőjében. A felmérés költségét megrendelés esetén az árból levonjuk. Kérd ajánlatunkat!

Egy meghatározott, pontos színt szeretnék kérni nyomataimhoz, lehet?

Természtesen kérhetsz meghatározott színeket, kérlek küld el nekünk a szín PANTONE színkódját illetve színegyezést csak hozott minta, vagy proof alapján, gépindulással és megfelelő nyomdakész anyaggal együtt tudunk biztosítani. Minden egyéb esetben színreklamációt NEM áll módunkban elfogadni.

Pantone színhelyesség csak próbanyomat térítése és jóváhagyása mellett kérhető! Próbanyomat gyártása és postázása 1 nm felület méretben 10 000 Ft + áfa/db

Milyen szállítási lehetőségek vannak?
 • GLS futárszolgálat

  (+1-2 nap) max.súly: 40 kg max. körméret: 3 m, hosszabb oldal max. 2 m

  Nettó 50 000 Ft alatti megrendelés esetén

  előreutalás

  1650 Ft + áfa/csomag (bruttó 2096Ft)

  utánvét

  2150 Ft + áfa/csomag (bruttó 2731Ft)

  Nettó 50 000 Ft feletti megrendelés esetén

  előreutalás

  INGYENES

  utánvét

  500 Ft + áfa/csomag (bruttó 635 Ft) 100 000 Ft számlaösszegig lehetséges

 • Jászberény-i megrendeléseinket hetente 1x ingyenesen szállítjuk
 • Személyes átvétel telephelyünkön (Visznek, Szabadság u.87. 8-17,00-ig) fizetés csak előreutalással lehetséges.
 • Szállítás tgk.-val pontos címre (oda-vissza számolandó) 120 Ft + áfa/km
Nincs gyakorlatom kivitelezésben? Tudtok segíteni?

Minden termékünkhöz tudunk segítséget nyújtani Neked, hogyan helyezd ki vagy állítsd össze. De ha TE nem szeretnél vele bajlódni, akkor kérd árajánlatunkat és rövid időn belül megoldjuk.

Milyen módon tudok fizetni?

Cégünknél elektronikus számlázás folyik és a számlát emailen kapod meg (nem a csomagban)! Ha neked ez nem megfelelő, kérlek megrendeléskor jelezd, hogy papíralapú számlát kérsz. Utólag sajnos nem áll módunkban papíralapú számlát kiállítani és cserélni sem.

Mivel egyedi, személyes termékeket gyártunk így előreutalás az elsődleges fizetési módunk, természetesen a futárnál is fizethetsz készpénzben, de ennek +500Ft+áfa (bruttó 635Ft) utánvét kezelési díja van. Egyéb fizetési módok, feltételek egyedi megbeszélést igényelnek! Keresd munkatársainkat!

Ha mégsem találnád a választ kérlek üzenj nekünk itt:

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Most egy picit pihenünk, de 2022-ben ismét teljes gőzzel robogunk tovább! Nyitás Január 10.-én.
Békés, meghitt karácsonyt és boldog új évet kívánunk!