Kirakat Dekor Nyomtatás
Kirakat Dekor Nyomtatás
Kirakat Dekor Nyomtatás
Előző
Következő

KIRAKAT DEKOR: a kreatív öntapadó fólia

Ha nem okoz gondot az ablakon bejutó napfény korlátozása vagy épp a belátás ellen szeretnénk 100%-os megoldást, akkor a normál nyomtatható fehér fólia lesz a legpraktikusabb reklámhordozó. A kirakatablakra kerülő fóliákból több típust használunk a szükséges élettartamtól függően.

Áraink: tartalmazzák a nyomtatás és alapanyag költségét

20m2 felett

2500Ft
+áfa/m2

20-5m2

3500Ft
+áfa/m2

5-1m2

5500Ft
+áfa/m2

20m2 felett

2800Ft
+áfa/m2

20-5m2

4000Ft
+áfa/m2

5-1m2

6000Ft
+áfa/m2

Bővebb Információ

Hol használd

Használd okosan üzleted, irodád ablakfelületeit! Egy reklámfelületért (óriásplakát, újság, net, stb..) több ezer forintot is elkérnek, de a kirakatod ingyen, 0Ft-ért áll rendelkezésedre! Még ha nem túl forgalmas helyen van üzleted, akkor is célszerű reklámfelületként használni! Hiszen alacsony költség mellett, évekig, 24 órában hirdeti vállalkozásod tevékenységét. 

Alapanyag

Sokféle alapanyag közül választhatsz az alapján, hogy milyen hatást szeretnél elérni. A legegyszerűbb nyomtatható MONOMER fólia fehér vagy víztiszta színben létezik, főként sík felületre, rövid 1-2 éves dekorokhoz ajánljuk. Ettől tartósabb és buborékmentesen ragasztható a POLIMER fólia, ezt már enyhén íves felületre is használhatod. Kérd munkatársaink segítségét az ideális választáshoz!    

Nyomtatási minőség

EU gyártmányú oldószeres nyomtató festéket használunk, így ponyvád nyomata kültéren is 3-5 évig UV-, és vízálló marad. Alapárunk a normál 100% festék felhasználású nyomtatást tartalmazza ez az általános felhasználásnak és minőségnek tökéletesen megfelel. Felár ellenében kérhetsz művészi minőségű, festék terhelt nyomatot is.

Gyártási idő

Jó helyen vagy: ez a MOLINO24.hu! Az időgépet még építjük – a tegnap még nem megy-, de ha neked hosszú a normál 5 munkanapos gyártási időnk keresd munkatársainkat és mi megpróbáljuk a lehetetlent: nevünkhöz híven – akár a 24 órát is!

Választható opciók,

Méretre vágás

Fóliádat precízen, pontosan a kért méretre vágjuk. Jó tanács: Az ablak méreténél 1-2 cm-el érdemes nagyobb anyagot rendelni, hogy a felhelyezéskor könnyebb dolgod legyen! Felrakást követően sniccerrel vágható az anyag. 

Forma vágás

Unod az egyenes vonalakat? Íves formákat szeretnél? Csak bátran! A kész dekorációs fóliát eszközparkunk vágógépeivel, bármilyen mintára, formára, alakzatra  kivágjuk! Applikáló fóliával látjuk el, így a legkisebb méretet, legbonyolultabb formát is egy mozdulattal felrakhatod!

Védőlaminálás

A nyomtatott fólia védőlaminálás nélkül is vízálló és 1-3 évig UV fényálló is (nem fakul ki). De erősebb fizikai igénybevétel esetén, – karcolások lehetősége, tűző nap -, érdemes laminálást kérni, így a nyomat hosszabb idei szép és ép marad.

Felmérés

Nincs ötleted, hogy mit is szeretnél? Kellene segítség? Több tízéves reklámipari tapasztalattal munkatársaink az ország egész területén vállalnak felmérést és segítenek a reklámeszközök útvesztőjében. A felmérés költségét megrendelés esetén az árból levonjuk. Kérd ajánlatunkat!

Grafikai tervezés

Anyagleadási feltételeinket megtalálod az oldalon, ha nem ez a szakterületed kérd profi grafikusaink segítségét. Grafikai szerkesztést, tördelést, anyagigazítást, átméretezést 2500 Ft + áfa/félóra díjon vállalunk! Segítünk álmaid nyomdakészre varázsolni!

Szállítás

Szerződött futárszolgálatunk az elkészült megrendelést 24 órán belül leszállítja a kért címre. Nagy méretű és túlsúlyos termékek esetében személyes átvétel vagy tehergépkocsis kiszállítást is vállalunk 120 Ft + áfa/km díjon Magyarország területére. Külföldi szállítást futárcég segítségével, egyedi ajánlat alapján vállalunk.

Kihelyezés

Tiszta, zsírtalanított ablakfelület szükséges. Először csak egy felső csíkot igazíts be és ragassz fel, majd a hátsó hordozót lejjebb-lejjebb húzva simítsd tovább. Gyűrődés, levegőbuborék a fólia alatt hőpisztollyal óvatos melegítést követően kinyomható. Érdemes a fóliát körben a széleken víztiszta sziloplaszttal rögzíteni így nem fog később felkunkorodni. Ha nincs gyakorlatod és nem szeretsz kísérletezni, kérd ajánlatunkat kihelyezésre.

Ajánlatkérő

Kérdésed van?

Összeírtunk néhány fontos tudnivalót.

Mennyi idő alatt készül el a megrendelésem?

Maximum 5 munkanap megrendelésed gyártása a nyomdakész grafikai fájl átvételétől számítva.

DE egyeztetés esetén kapacitásunk függvényében, vállalunk 5 munkanapnál rövidebb, bizonyos esetekben 24h-ás vagy annál rövidebb idejű megrendelést is. A sürgősségi felárunkról egyeztess munkatársainkkal!

Milyen anyag kell a gyártáshoz?

A gyártáshoz nyomdakész, méretarányos CMYK színprofilos, .jpg vagy .tiff szükséges min.: 300dpi és maximum 2400dpi felbontásban. Minél nagyobb a felbontás, annál jobb a nyomtatási minőség. Gyártás során csak a felbontásnak megfelelő minőség várható el! Forma és kontúrvágás esetén az anyag vectoros formában is szükséges.

Kérjük, hogy a nekünk küldött anyagok szerkesztéséhez ne használj nem grafikai programokat, azaz felejts el a word, excell, power point, stb… és egyéb NEM megfelelő programokat.

Használd az alábbi szerkesztőket: Corel, Indesign, Illustrator, Adobe, Photoshop

Nincs megfelelő grafikai anyagom? Mit tegyek?

Érdemes felvenni  a kapcsolatot egy képzett grafikussal vagy kérd grafikai szolgáltatásunkat! Kérésedre árajánlatot küldünk.

Nem is tudom mit szeretnék! Tudtok tanácsot adni?

Nincs ötleted, hogy mit is szeretnél? Kellene segítség? Több tízéves reklámipari tapasztalattal munkatársaink az ország egész területén vállalnak felmérést és segítenek a reklámeszközök útvesztőjében. A felmérés költségét megrendelés esetén az árból levonjuk. Kérd ajánlatunkat!

Egy meghatározott, pontos színt szeretnék kérni nyomataimhoz, lehet?

Természtesen kérhetsz meghatározott színeket, kérlek küld el nekünk a szín PANTONE színkódját illetve színegyezést csak hozott minta, vagy proof alapján, gépindulással és megfelelő nyomdakész anyaggal együtt tudunk biztosítani. Minden egyéb esetben színreklamációt NEM áll módunkban elfogadni.

Pantone színhelyesség csak próbanyomat térítése és jóváhagyása mellett kérhető! Próbanyomat gyártása és postázása 1 nm felület méretben 10 000 Ft + áfa/db

Milyen szállítási lehetőségek vannak?
 • GLS futárszolgálat

  (+1-2 nap) max.súly: 40 kg max. körméret: 3 m, hosszabb oldal max. 2 m

  Nettó 50 000 Ft alatti megrendelés esetén

  előreutalás

  1650 Ft + áfa/csomag (bruttó 2096Ft)

  utánvét

  2150 Ft + áfa/csomag (bruttó 2731Ft)

  Nettó 50 000 Ft feletti megrendelés esetén

  előreutalás

  INGYENES

  utánvét

  500 Ft + áfa/csomag (bruttó 635 Ft) 100 000 Ft számlaösszegig lehetséges

 • Jászberény-i megrendeléseinket hetente 1x ingyenesen szállítjuk
 • Személyes átvétel telephelyünkön (Visznek, Szabadság u.87. 8-17,00-ig) fizetés csak előreutalással lehetséges.
 • Szállítás tgk.-val pontos címre (oda-vissza számolandó) 120 Ft + áfa/km
Nincs gyakorlatom kivitelezésben? Tudtok segíteni?

Minden termékünkhöz tudunk segítséget nyújtani Neked, hogyan helyezd ki vagy állítsd össze. De ha TE nem szeretnél vele bajlódni, akkor kérd árajánlatunkat és rövid időn belül megoldjuk.

Milyen módon tudok fizetni?

Cégünknél elektronikus számlázás folyik és a számlát emailen kapod meg (nem a csomagban)! Ha neked ez nem megfelelő, kérlek megrendeléskor jelezd, hogy papíralapú számlát kérsz. Utólag sajnos nem áll módunkban papíralapú számlát kiállítani és cserélni sem.

Mivel egyedi, személyes termékeket gyártunk így előreutalás az elsődleges fizetési módunk, természetesen a futárnál is fizethetsz készpénzben, de ennek +500Ft+áfa (bruttó 635Ft) utánvét kezelési díja van. Egyéb fizetési módok, feltételek egyedi megbeszélést igényelnek! Keresd munkatársainkat!

Ha mégsem találnád a választ kérlek üzenj nekünk itt:

Kedves ügyintézővel fogsz beszélni.

+36 20 24-24-424

Kedves ügyintézővel fogsz levelezni.

rendeles@molino24.hu

Weboldalunk a jobb felhasználói élmény érdekében cookie-kat használ.