Lenyűgöző és tartós cégfelirat:

A Semegi Elektro Kft. története

Mézes Bernadett
Mézes Bernadett
2024-03-06 09:11
A Semegi Elektro Kft. új jászárokszállási üzemének cégfeliratának megalkotása nem csupán egy egyszerű feladat volt; ez egy összetett projekt, amely kreativitást, műszaki tudást és precíziós kivitelezést is igényelt. Az alábbi esettanulmány részletezi a projekt kihívásait, megoldásait és azokat a lépéseket, amelyeket a Molino24 csapata végrehajtott, hogy megvalósítsa a Semegi Elektro Kft. elképzeléseit.
A Projekt Kihívásai

Január 22-én weboldalunk reklámfeliratok kategória oldaláról érkezett hozzánk a megkeresés a Semegi Elektro Kft. részéről. Szendvicspanelből készült legújabb egységük külső homlokzatára, 3D habbetűvel készített cégtáblát, cégfeliratot szerettek volna tervezéssel, gyártással és kihelyezéssel együtt. A legfontosabb megfogalmazott kívánság az volt, hogy a cégfelirat tükrözze a vállalat arculatát, különösen a kék szín dominanciáját. A feliratnak emellett tartósnak és időjárásállónak kellett lennie, mivel a 4,5 méter magasságban történő telepítés miatt jelentős környezeti hatásoknak lenne kitéve.

Mi aztán nem húzzuk az időt!

A Molino24 csapata közt a feliratok szakértője nálunk Jánosiné Kovács Kriszti, aki még aznap felvette a kapcsolatot a céggel és fotókat kért a helyszínről illetve pontosította a rendelkezésre álló hely méreteit, paramétereit. Az árajánlatot és a látványtervet ez alapján elkészítette és másnap 01.23.-án kiküldtük részletes árajánlatunkat. A logó magassága 65cm lett, a feliratok betűinek magasságát 43cm-ben határoztuk meg és így a teljes felirat 11 méter hosszú lett. Azaz még egy ilyen bonyolultabb, komplett kivitelezés esetén is a megkeresés és az árajánlat adás között csupán 24 óra telt el. De megrendelőnk is gyors döntést hozott csupán 2 nap telt el a megrendeléséig és 01.25.-én már indulhatott is a gyártás tervezés.

Kék-fehérben álmodom!

A választott anyagok és technológiák kulcsfontosságúak voltak a projekt sikeréhez. A megrendelő kívánságára két szín jelenik meg a karakterekben. A fehér szín a betűk vázát adja, ez megerősített polisztirol XPS habból készült, ami biztosította a könnyűséget és a tartósságot. A hab anyagot speciálisan cégünk által kifejlesztett műagyantás bevonattal láttuk el. Így a felirat ellenáll az időjárás viszontagságainak anélkül, hogy jelentős súlyt adna hozzá az installációhoz. A plexi előlap alkalmazása nemcsak az esztétikai megjelenést emelte ki – különösen a kék színt –, hanem egy további védelmi réteget is biztosított az elemekkel szemben. A plexilap színét ügyfelünk választotta ki és a #150 Ragyogó kék L-re esett a választása. A betűk CNC marással készültek és egy kis zseb került kialakításra a habtesten, ebbe szépen beleillik a kék plexilap, amit lézervágással alakítottunk a megfelelő formára.

A telepítés kihívásai és megoldásai

A cégfelirat 4,5 méter magas telepítéséhez megfelelő állványzatra volt szükségünk. Természetesen telepítő kollegáink rendelkeznek a magaslati telepítéshez elengedhetetlen szakértelemmel, tapasztalattal és a szükséges eszközökkel is. Ám ebben az esetben a megbízó, Semegi Elektro Kft. állványzatát használtuk, mivel ez a helyszínen rendelkezésre állt. A gyártástervezést követően ügyfelünk a végső kivitelezési terveket 02.15-én jóváhagyta, így a gyártás 5nap alatt el is készült. Ezt követően már csak egy esőmentes, szép napot vártunk, ez az ideális nap végül 02.27.-e volt. Két munkatársunk a helyszínen az állványzatról pár óra alatt szakszerűen rögzítette a karaktereket.

Az Eredmény

A projekt eredménye egy lenyűgöző és figyelemfelkeltő cégfelirat lett, ami tökéletesen tükrözi a Semegi Elektro Kft. arculatát és értékeit. A kék szín dominanciája és az anyagok minősége biztosítja, hogy a felirat hosszú távon is megőrzi kiváló megjelenését és ellenálló képességét. A Semegi Elektro Kft. új üzemének cégfelirata több, mint egy cégtábla: hűen tükrözi a vállalat identitását és elkötelezettségét a minőség iránt és leendő vásárlóik pontosan erre vágynak villamossági kivitelezéseik megrendelésénél is.

Számunkra pedig ez a megrendelés remek példa hogyan lehet ötvözni a kreativitást a műszaki tudással, hogy valami maradandót és jelentőséget hordozót hozzunk létre.

null
null
null
Legfrissebb cikkek
Molino24 - Nem látszol? Nem játszol!
Molino24 - Nem látszol? Nem játszol!
Tudj meg többet
Választás 2024
Választás 2024
Tudj meg többet
Ha „füstöl a radiál!”
Ha „füstöl a radiál!”
Tudj meg többet
Reklámtáblák, cégtáblák jelentősége és alapanyagai
Reklámtáblák, cégtáblák jelentősége és alapanyagai
Tudj meg többet
Legnépszerűbbek
Molino készítés, molinó gyártás, reklámponyva
Villámgyors molinó nyomtatás!
1 munkanap alatt, többféle alapanyagra is kérheted
2 300 Ft-tól
Tudj meg többet
Cégtábla, reklámtábla - sík
A cetlik ideje lejárt!
Találd meg a tökéletes, szemet gyönyörködtető táblát üzeneted közvetítésére
6 175 Ft-tól
Tudj meg többet
Autómágnes, mágnes matrica
Csak felteszem - leveszem!
Nyom nélkül eltávolítható reklámfelület, változatos méretben és formában
7 500 Ft-tól
Tudj meg többet
Standard Roll up
A kötelező alapfelszereltség
Mutasd meg magad bárhol, bármikor!
21 081 Ft-tól
Tudj meg többet
Classic ezüst megállítótábla
Kétoldalas cserélhető plakátos kivitel
A hatékony "vevőfogó" cserélhető felülettel
20 093 Ft-tól
Tudj meg többet
Házunk tájáról
A Molino24 blog-magazinja
Vállalkozóként is kezdd okosan a 2024-es évet!
Vállalkozóként is kezdd okosan a 2024-es évet!
Tudj meg többet
Új arculat - új weboldal
Új arculat - új weboldal
Tudj meg többet
Mitől lesz ütős egy molinó?
Mitől lesz ütős egy molinó?
Tudj meg többet
© Copyright 2023 Pezsgő Party Kft. Minden jog fenntartva!
Arculat, honlaptervezés: Kreatív Vonalak és Perspex