Az egységes arculat a minőségi megjelenés kulcsa,

a Jász-Motor új budapesti áruházának külső és belső dekorációja

Mézes Bernadett
Mézes Bernadett
2024-03-26 09:50
A Jász-Motor-t a kétkeréken járók világában nem kell bemutatni. Elismert motorkerékpár, robogó, quad és alkatrész webáruházuk Nyíregyház-i központtal üzemel már jó pár éve. Idén nagy lépésre szánták el magukat: bemutatószalont nyitottak Budapesten a Gyáli úton. Egy fővárosi üzletnyitás, egy második egység beindítása minden cég életében óriási mérföldkő! A nagyszabású megnyitó előkészületei során keresték azt a partnert, aki képes lesz a teljes külső és belső dekoráció gyártására és telepítésére. Választásuk, ránk a Molino24-re esett, ami hatalmas megtiszteltetés és egyúttal kihívás is volt számunkra!
Hogy miért?

A Jász-motor projekt sikere azon múlott, hogy képesek vagyunk-e megvalósítani egy olyan egységes arculatot a különféle külső és belső reklámdekorációs elemek alkalmazásánál, amely nemcsak magas minőségű anyagokból készül, de egyedi, megnyerő, harmonizáló designnal is rendelkezik és képes vonzani a vásárlókat, tükrözni a cég küldetését: Robogj velünk! És hogy sikerült-e megfelelnünk az elvárásnak? Ezt döntsétek el Ti?

Csak az a fránya idő…az ne lenne!

Jól tudjuk, hogy egy új üzlet nyitása rengeteg intézni valóval jár és nyilván a sorban az utolsók közt van a „hogyan is nézzünk ki” probléma kör. Bizony gyakran megesik, hogy leendő ügyfelünk úgy keres fel minket: „Egy hét múlva nyitunk segítsetek, ugye nincs késő?” A jó hír az, hogy a Molino24 csapata fel van készülve ezekre a helyzetekre és mi már tudjuk milyen lépéseket kell meglépni, hogy gyorsan megoldásra kerüljön egy ilyen szituáció.
Egy reklámponyva - molinó vagy egy egyszerű reklámtábla pár óra alatt el tud készülni, ám a Jász-motor komplett külső-belső, összetett, egységes dekorációban gondolkodott! Mivel reklámhely volt bőven a bemutatóteremben, így grandiózus méretekben készültek a terveik. Március elején kérték árajánlatunkat, ahol az átadási határidőnek a március 18.-át határozták meg. Ettől mi nem estünk kétségbe bár a nagy szabású tervre hagyott, szűk határidő (2 hét) ellenére a feladatot teljes mértékben sikerült megvalósítanunk, ami nemcsak a tervezési és gyártási folyamatok hatékonyságát, de a csapatunk közötti kiváló együttműködést is demonstrálja.

A lényeg a pozitív vásárlói élmény

Ez a projekt is tökéletes példa arra, hogyan lehet minőségi eredményt elérni az üzleti reklámdekoráció terén. A siker nagymértékben köszönhető a szoros együttműködésnek a Jász-Motor csapatával, valamint a Molino24 elkötelezettségének és szakértelmének, amely lehetővé tette, hogy az elképzeléseket valósággá alakítsuk.
Az egységes arculat kialakítása kiemelten fontos egy cég életében, mivel ez nemcsak a márka azonosíthatóságát könnyíti meg, de hozzájárul a vásárlói élmény javításához is és hosszútávon ez bizony csengő bevételben nyilvánul meg. Egy jól megtervezett, minőségi anyagokból készült és megnyerő designnal rendelkező üzleti környezet képes fokozni a vásárlói bizalmat, növelni az üzlet látogatottságát és hosszú távon a márkahűséget is erősíteni.
A kivitelezés során különös figyelmet fordítottunk arra, hogy a külső és belső dekorációs elemek designja harmonizáljon a Jász-Motor márka arculatával, ehhez a megrendelő által biztosított nyomdakész grafikai anyagokat használtuk fel. Így biztosítva egy letisztult, összhangban lévő, egységes megjelenést.

Külső

A külső dekoráció tervezése során a megrendelő cég törekedett a komplexitásra, mivel rendelkezésre álltak nagy felületek így kültéren tudtunk 2 db óriás molinóban, 1db grandiózus méretű 12x8,8méteres mesh hálóban, ajtó dekorációkban és egy szintén méretes 10x1,2méteres világító táblában is gondolkodni. Ezek az reklámeszközök már csak a méretükből adódóan is messziről felhívják a figyelmet az új bemutatószalonra, ezzel is növelve annak láthatóságát és vonzerejét.

Belső

A belső tér dekorációjánál a Bemutatóterem, a Kávézó-pihenő és a Főnöki iroda teljes belső feliratait, faldekorációit, képeit és díszítőelemeit készítettük el. Sőt egy 5,65x2,5m garázskapu eltakarását is meg kellett oldani. Ezek a márka jegyeket tartalmazó elemek nemcsak esztétikailag emelik ki az áruházat, de hozzájárulnak egy olyan környezet kialakításához is, ahol a vásárlók kényelmesen és örömmel töltik idejüket. A minőségi anyaghasználat és a precíz kivitelezés garantálja, hogy ezek a dekorációk hosszú távon is megőrizzék vonzerejüket, támogatva ezzel a Jász-Motor márkaimázsának erősítését.

null
Köszönjük a Jász-Motor csapatának a bizalmat!

Büszkék vagyunk arra, hogy hozzájárulhattunk egy ilyen kiemelkedő projekt megvalósításához. Mely egyértelmű üzenetet közvetít: Egy versenyképes bemutató terem sikere a kiváló termékek, szolgáltatások mellett a minőségi reklámdekorációs megoldásokban és a megnyerő designban is rejlik! Munkájukhoz további sok sikert és sok elégedett vevőt kívánunk!
Mi pedig reméljük, hogy ez a sikeres együttműködés, további hasonló projektek alapját fogja képezni, ahol ismét megmutathatjuk, hogy a Molino24 képes megvalósítani a legmerészebb elképzeléseket is, miközben a minőséget és az ügyfél elégedettségét tartjuk szem előtt. Lehet Te leszel a következő?

null
Legfrissebb cikkek
Molino24 - Nem látszol? Nem játszol!
Molino24 - Nem látszol? Nem játszol!
Tudj meg többet
Választás 2024
Választás 2024
Tudj meg többet
Ha „füstöl a radiál!”
Ha „füstöl a radiál!”
Tudj meg többet
Reklámtáblák, cégtáblák jelentősége és alapanyagai
Reklámtáblák, cégtáblák jelentősége és alapanyagai
Tudj meg többet
Legnépszerűbbek
Molino készítés, molinó gyártás, reklámponyva
Villámgyors molinó nyomtatás!
1 munkanap alatt, többféle alapanyagra is kérheted
2 300 Ft-tól
Tudj meg többet
Cégtábla, reklámtábla - sík
A cetlik ideje lejárt!
Találd meg a tökéletes, szemet gyönyörködtető táblát üzeneted közvetítésére
6 175 Ft-tól
Tudj meg többet
Autómágnes, mágnes matrica
Csak felteszem - leveszem!
Nyom nélkül eltávolítható reklámfelület, változatos méretben és formában
7 500 Ft-tól
Tudj meg többet
Standard Roll up
A kötelező alapfelszereltség
Mutasd meg magad bárhol, bármikor!
21 081 Ft-tól
Tudj meg többet
Classic ezüst megállítótábla
Kétoldalas cserélhető plakátos kivitel
A hatékony "vevőfogó" cserélhető felülettel
20 093 Ft-tól
Tudj meg többet
Házunk tájáról
A Molino24 blog-magazinja
Vállalkozóként is kezdd okosan a 2024-es évet!
Vállalkozóként is kezdd okosan a 2024-es évet!
Tudj meg többet
Új arculat - új weboldal
Új arculat - új weboldal
Tudj meg többet
Mitől lesz ütős egy molinó?
Mitől lesz ütős egy molinó?
Tudj meg többet
© Copyright 2023 Pezsgő Party Kft. Minden jog fenntartva!
Arculat, honlaptervezés: Kreatív Vonalak és Perspex