Close
Dohánybolt cégtábla 50x145cm IBOND alu View larger

Dohánybolt cégtábla 50x145cm IBOND alu

Trafik cégtábla 50x145cm-es méretben.
Alapanyag: 3mm-es IBOND alumínium

Több Információ

8 600 Ft ÁFA nélkül
(10 922 Ft ÁFÁ-val)

Információ

Dohánybolt cégtábla - Trafik tábla 50x145cm IBOND alu

Ha Ön nyertes pályázóként fog Nemzeti dohányboltot üzemeltetni akkor szabályszerű, a törvény által szabályzott arculati kézikönyv alapján kell legyártani a trafik táblát és egyéb dekorációt, feliratokat. A dohánybolt egyes dekorációs elemei mellett a dohánybolt cégtábla rendelhető meg ebben a termékben. A trafik cégtábla más méretben is legyártható, csupán az arculati kézikönyvben leírtaknak megfelelően kell megtervezni. A magasság fix 50cm, a szélesség változhat. Ha az 50x145cm-es méretnél nagyobb dohánybolt cégtáblát szeretne akkor hívja kollégáinkat a részletek miatt!

Trafik cégtábla adatok:
Méret: 50x145cm
Alapanyag: 3mm-es IBOND alumínium kasírozott lemez
Szállítás: 1.600 Ft + Áfa
Mi az az IBOND lemez?
Az IBOND lemez egy un. kompozit szendvics lemez amely különböző anyagok pozitív tulajdonságait ötvözi egy anyagban! Egy átalagos 1mm-es alumínium lemez önmagában bár keményebb a PVC-nél de a vékonyságából adódóan könnyen hajlik. A PVC lemezek 3 vagy 5mm-es vastagságnál egyenesebb tartást biztosítanak de gyengébbek. Az IBOND két külső alumínium rétege között  polietilén mag található. Így egyrészt merevebb a PVC és az alumínium lemezeknél, tartósabb, keményebb és környezetkímélőbb is mert nem tartalmaz PVC-t.

Kivitelezés:
A dohánybolt tábla ugyan azzal az igényességgel és minőségi alapanyagokkal készül mint a Molino24 egyéb nyomtatott termékei 2004 óta. EU gyártmányú festéket használunk ami legalább 2-3 évig nem fakul (laminálással még tovább növelhető az élettartam), valamint vízálló és dörzsölés álló.
A táblát a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. által kiírt "Nemzeti Dohánybolt Arculati Kézikönyv" alapján gyártjuk le.

Rendelés menete:
Rendelje meg online ezt a trafiktábla terméket, a rendelésnél ügyeljen a pontos szállítási és számlázási adatokra. A rendelésről egy visszaigazolást fog kapni. A szabályszerűen legyártott kész nemzeti dohánybolt reklámtábláját néhány munkanapon belül küldjük GLS futárral vagy személyesen is átveheti telephelyünkön. A fizetés minden esetben készpénzben történik az átvételkor.

Also Bought Products

Close