Close
Dohánybolt cégtábla 50x145cm PVC View larger

Dohánybolt cégtábla 50x145cm PVC

Trafik cégtábla 50x145cm-es méretben.
Alapanyag: 3 vagy 5mm-es habosított PVC

Több Információ

4 900 Ft ÁFA nélkül
(6 223 Ft ÁFÁ-val)

Információ

Dohánybolt cégtábla - Trafik tábla 50x145cm PVC

Ha Ön nyertes pályázóként fog Nemzeti dohányboltot üzemeltetni akkor szabályszerű, a törvény által szabályzott arculati kézikönyv alapján kell legyártani a trafik táblát és egyéb dekorációt, feliratokat. A dohánybolt egyes dekorációs elemei mellett a dohánybolt cégtábla rendelhető meg ebben a termékben. A trafik cégtábla más méretben is legyártható, csupán az arculati kézikönyvben leírtaknak megfelelően kell megtervezni. A magasság fix 50cm, a szélesség változhat. Ha az 50x145cm-es méretnél nagyobb dohánybolt cégtáblát szeretne akkor hívja kollégáinkat a részletek miatt!
Trafik reklámtábla adatok:
Méret: 50x145cm
Alapanyag: 3mm vagy 5mm-es habosított PVC kültéri digitális UV álló nyomtatással
Szállítás: 1.600 Ft + Áfa

A dohánybolt cégtábla két féle vastagságban választható. 3 vagy 5mm. A reklámgrafikai nyomtatásnál a habosított PVC a legnépszerűbb kültéri alapanyag mert rugalmas (hajlítható törés nélkül) de egyben kemény és tartós is. Kisebb méretű 1m2 alatti tábláknál a 3mm-es típust, nagyobbaknál a vastagabb anyagot szoktuk ajánlani. Az 50x145cm-es trafiktábla mind a két vastagságban megfelelő lesz. Az 5mm-es valamivel egyenesebb, merev tartást biztosít.

Kivitelezés:
A dohánybolt tábla ugyan azzal az igényességgel és minőségi alapanyagokkal készül mint a Molino24 egyéb nyomtatott termékei 2004 óta. EU gyártmányú festéket használunk ami legalább 2-3 évig nem fakul (laminálással még tovább növelhető az élettartam), valamint vízálló és dörzsölés álló.
A táblát a Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. által kiírt "Nemzeti Dohánybolt Arculati Kézikönyv" alapján gyártjuk le.

Rendelés menete:
Rendelje meg online a dohánytáblát, a rendelésnél ügyeljen a pontos szállítási és számlázási adatokra. A rendelésről egy visszaigazolást fog kapni. A szabályszerűen legyártott kész nemzeti dohánybolt cégtáblát néhány munkanapon belül küldjük GLS futárral vagy személyesen is átveheti telephelyünkön. A fizetés minden esetben készpénzben történik az átvételkor.

Also Bought Products

Close