Close
Épületháló nyomtatás View larger

Épületháló nyomtatás

Épületháló nyomtatásban megbízható partnerek leszünk!

Több Információ

Információ

Épületháló nyomtatásÉpületháló nyomtatás kicsiknek és nagyoknak

Az épületháló digitális nyomtatására kiváló ár/érték arányú megoldást adunk kis méretű vagy óriás méretű projekteknél egyaránt. A PVC épületháló nyomtatása szinte bármilyen méretben megvalósítható 1x1 méterestől akár több ezer négyzetméterig. A Molino24 nyomtatta ki Európa legnagyobb egybefüggő épületháló reklámját. Az ügyfél kérésére egy 7000m2-es színes logóval ellátott épülethálót készítettünk el. Ezen kívül szinte megszámlálhatatlan egyéb referenciával rendelkezünk, szinten minden nap készül a műhelyünkben épületháló reklámanyag.

Épületháló vagy reklámponyva?

Az épületháló (szakmai nevén mesh háló) egy perforált (lyukacsos) PVC bevonatos textilanyag. A PVC ponyva és a nyomtatható mesh háló is alkalmas épületreklám kivitelezéshez, de a lényeges különbség a statikai tulajdonságokban rejlik. A nagyméretű reklámponyvákat csak fal előtt, jól kiveszítve ajánlott használni. Ha az anyag a falon túl laza, vagy ha nem falra hanem pl. szabadon álló keretre van rögzítve van akkor egy hatalmas vitorlaként viselkedik ami komoly veszélyeket rejthet magában. Az épületháló biztonságosabb megoldás, mert a légáteresztő anyag csökkenti a szél által okozott dinamikus terhelést. Nagyobb méretekben szabadon álló keretre feszítve csak ezt a nyomtatható alapanyagot szoktuk ajánlani. Több ügyféltől kapunk olyan kérdést, hogy mennyire lesz látható, nem lesz-e "fakó" a kép az reklámháló anyagok. A grafika és a színek élénksége miatt aggodalomra semmi ok mert a lyukak mérete nem túl nagyok, a kész reklámháló a perforált anyag ellenére jól látható reklámot, élénk színeket közvetít a szemlélőnek!

Olcsó húsnak híg a leve...

Ha nem 4-5 hónapra szeretne reklámhálót gyártatni akkor biztosítsa be magát és érdeklődjön a nyomtatott mesh háló UV állóságáról. A "legolcsóbb épületháló" megoldások hasonló eljárással készülnek de az olcsóbb kínai festék alacsonyabb pigment tartalma miatt a mesh kültéri élettartama nem éri el a 2-3 évet de még a fél évet sem.

Milyen anyagra nyomtatunk?
PVC épületháló. M1 tűzállóság. Öntött bevonat. 1000x1000D
Súly: 350g/m2

Épületháló nyomtatás árak:

5m2 alatt: 5500 Ft/m2 + Áfa
5 - 20m2 között: 3500 Ft/m2 + Áfa
20m2 felett: 2500 Ft/m2 + Áfa

A táblázatban látható árak az alapanyagot és a nyomtatást is tartalmazzák!

Szegés, ringlizés, bújtató készítés: Ingyenes (az ár tartalmazza)
Kötél erősítés a szegésben:
+100 Ft/méter
Szállítás:
A házhozszállítás 50000 Ft felett ingyenes, alatta 1600 Ft + Áfa.
Grafikai szerkesztés:
5000 Ft/óra + Áfa
(Alap fájl ellenőrzés, apróbb módosítások ingyenes!)
Határidő:
Átlagos határidő 3-5 munkanap(+ grafikai szerkesztés ha szükséges).


Nem győzték meg ezek az árak?
Nagyobb mennyiség esetén kérjen árajánlatot írásban!

Néhány referencia kép munkáinkból

Példák a Molino24.hu által nyomtatott épületháló munkákból:

Építésiháló nyomtatás

Tűzfal reklám molinó

 Hosszú reklámponyva 2 Reklámháló nyomtatás

Close