Close
Képkeretezés View larger

Képkeretezés

Képkeretezés szolgáltatás

Több Információ

Információ

Egy szép paszpartus képkeret kiemeli a kép témáját, igényesebb látványt nyújt egy sima poszterhez képest. A képkeretezéssel nem csak klasszikus megjelenésű faliképek készülhetnek! Rengeteg módon tudsz a keretezett képekkel kreatív és hangulatos teret kialakítani az otthonodban vagy a munkahelyeden, íme néhány példa:
Képkeretek Modern képkeret Loft képkeret Képkeretezés

Képkeretezés szolgáltatás a Molino24-nél

Saját profi gépparkkal rendelkezünk, a nyomtatástól a keretezésig házon belül rövid határidővel legyártjuk és házhoz is szállítjuk a megrendelt keretezett képet.

Akár múzeumi minőség!

A nyomtatásnál certifikált savmentes Canson médiák is választhatók (fotópapír, művészpapír és festővászon) melyeken legalább 50 évig nem fakulnak ki a nyomatott színek. Raktáron tartunk fehér múzeumkartont (pufferelt, savmentes) és múzeum üveget is. Ezeknek a speciális alapanyagoknak köszönhetően olyan keretezett képeket is elő tudunk állítani ami méltó módon képviseli egy festő vagy fotóművész munkáit galéria körülmények között. A kép nem fog fakulni, a múzeum üveg pedig varázslatos látványt nyújt ugyanis a tükröződés szinte nulla (a normál float üveghez képest).
Egy példával szemlétetjük a múzeum üveg előnyeit:

Képkeretezés árak

Ezt a szolgáltatást Jászberényben a Molino24 telephelyén is megrendelheted személyesen amennyiben már kész képet kell bekeretezni.

Ha a nyomtatást is nálunk szeretnéd megrendelni akkor akár online képkeretezés szolgáltatás is rendelkezésedre áll! Csak válaszd ki a wallme.eu webshopból a neked tetsző képet vagy töltsd fel a sajátodat és a termék oldalon kattints a Keretezett kép opcióra. Ez után már is összeállíthatod a saját keretezett képedet egyedi méretben és vállogathatsz különböző képkeretek, paszpartuk és üvegek között.
Online képkeretezés

Close