Close
 Autómágnes fólia nyomtatás View larger

Autómágnes fólia nyomtatás

Autómágnes nyomtatás árak, információk

Több Információ

Információ

Autómágnes matrica nyomtatásAutómágnes matrica: Flexibilis, többször felhasználható és áthelyezhető reklámfelület!

Ezzel a megoldással nem kell a hagyományos autómatricákkal járó kompromisszumokat vállalni. A mágneses autófólia bármikor eltávolítható, majd újra felhelyezhető egy mozdulattal. Nem csak reklám jellegű megjelenítésre alkalmas. Akkor is hasznos ha céglogót vagy egyéb információs táblát kell kihelyeznünk a jármű felületére (pl. ADR matrica, behajtás engedély matrica, Áruszállítás matrica...). Ha több vállalkozás tulajdonában áll a jármű akkor is okos ötlet több külömböző autómágnes fólia legyártása, így mindig az aktuális logót lehet felhelyezni egy beszállításnál.

Vicces autómatricaAutómágnes matrica nem csak céges alkalmazásokra!

Számtalan kreatív ötlet valósítható meg ezzel az egyszerű anyaggal! Esküvői dekoráció az autó oldalán, szórakozó helységek transzport kisbuszok dekorációja, csapatbusz dekoráció, vagy csak egy egyszeri és eszement humoros matrica az autó oldalán pl. legénybúcsú vagy fiatalok kirándulásánál...

Mágnesmatrica nyomtatás paraméterek

Alapanyag: Nyomtatható mágnesfólia 0.85mm.
Nyomtatás: 1440dpi, CMYK, fotó minőség, kültéri víz és UV álló festékkel.
Rendelhető méret: 1000mm széles tekercsre nyomtatunk. Ezen belül bármilyen méretű és formájú mágnesmatrica rendelhető pl. 50x100cm, 40x20cm, 80x150cm.... Min. számlázási mennyiség 1 x 0.5m2!
Felhelyezés: Járművek sík fém felületére. A felületet tisztán kell tartani.
Sebesség: Kb. 140km/h szélsebességig tesztelve.

Autómágnes nyomtatás árak

0 - 5m2: 8700 Ft/m2 + Áfa
5 - 20m2: 6900 Ft/m2 + Áfa
20m2 felett: 6190 Ft/m2 + Áfa
Minimális számlázás: 0.5m2!
Az ár tartalmazza az alapanyag és a fotóminőségű nyomtatás költségét. Szállítás 50000 Ft + Áfa rendelési érték alatt 1600 Ft + Áfa, felett ingyenes!

Close