Close
 Europlakát Óriásplakát nyomtatás View larger

Europlakát, óriásplakát nyomtatás

Europlakát és egyéb óriásplakátok nyomtatása kékhátú papírra

Több Információ

Információ

Europlakát óriásplakát nyomtatásEuroplakát a klasszikus és legnépszerűbb közterületi médium!

Az Europlakát egy standard formájú és méretű óriásplakát típus, a legszéleskörűbben használt közterületi reklámhordozó. Ez a plakát típus kizárólag kékhátú papír (szakmán belül ismertebb nevén blueback papír) nyomtatásával gyártható. A papír színes hátsó felülete lefedi a régi óriásplakátot amelyre ragasztjuk. Így egy reklámtábla gazdaságosabban kihasználható a régi plakátpapír eltávolítása nélkül. A kékhátú plakátpapír nyomtatásánál olyan festéket használunk amely nem okoz kellemetlen pillanatokat amikor a kampány befejeztével az általunk nyomott Europlakátra kell egy újabbat ragasztani.
(Tipp kihelyező szakembereknek és reklámfelület tulajdonosoknak! UV festékkel nyomtatott óriásplakátok meghiusíthatják a felülragasztást mert erre a festékre nehezen vagy egyáltalán nem tapad meg a plakátragasztó! A plakát legyártása előtt célszerű érdeklődni a nyomda által használt festék fajtájáról.)
Az óriásplakátok nyomtatására stabil ipari digitális nyomdagépet használunk (Nur Fresco III) amely kis és közepes darabszámnál (1 - 500db) megbízható hátteret ad nyomtatási minőségben és sebességben egyaránt.

Europlakát méret

Az Europlakát mérete standard fekvő méretaránnyal és mérettel rendelkezik. 5040mm széles és 2380mm magas. Területe 12m2.
Europlakát méret

Nyomtatási paraméterek

Méret: 5040x2380mm (12m2/db)
Alapanyag: 120g-os kékhátú plakátpapír (német vagy olasz gyártmány)
Nyomtatás: UV és vízálló oldószeres festék, 360dpi, CMYK
Szükséges fájlformátum: 1:1 méret JPG, 30dpi, CMYK színek
További fájlformátum információk grafikusoknak: Színprofil: FOGRA 39 coated v2 profil.

Europlakát árakEgyéb nem standard méretű óriásplakát nyomtatása is megoldható, ebben az esetben a négyzetméter árak:
5 - 20m2 között: 3200 Ft/m2 + Áfa
20 - 40m2 között: 3200 Ft/m2 + Áfa
40m2 felett: 2000 Ft/m2 + Áfa

Az óriásplakát nyomtatás árai minden költséget tartalmaznak! A szállítás 50.000 Ft+Áfa rendelési érték alatt 1600 Ft+Áfa, felette ingyenes! 

Close