Close

ÚSZT B típusú hirdetőtábla (plakátpapír)

ÚMFT B típusú hirdetőtábla (plakátpapírra nyomtatva)

További információkért kattintson ide...

Több Információ

13 000 Ft ÁFA nélkül
(16 510 Ft ÁFÁ-val)

Információ

Projekt tábla gyártásban profik vagyunk!

Tények:


1. Az Új Széchenyi Terv arculati kézikönyv szerint 100%-ban egyező és kiváló minőségben gyártjuk le az B típusú hirdetőtábla terméket a lehető legolcsóbban.

NEM kérünk semmilyen szerkesztési, arculati, grafikai, logotípia, szín..........irányelvet és paramétert Öntől. A szerkesztés a MI dolgunk. Önnek csupán a kötelező tartalmi elemeket (lentebb megtalálja) és a megrendelést kell elküldeni az B típusú tábla rendeléséhez!

2. Színhelyes, csíkmentes, UV-víz és dörzs álló kivitelben készül a projekttábla.

3. Ügyfeleink szerint a legalacsonyabb áron dolgozunk de ÁRGARANCIÁNK biztosítja Önt, hogy a lehető legalacsonyabb áron rendelhesse meg az ÚSZT B típusú hirdetőtábla terméket. Ha rendeléskor mellékeli egy konkurens nyomda alacsonyabb árajánlatát akkor új árajánlatot teszünk Önnek alacsonyabb végösszeggel. A projekttábla gyártásának alap határideje 4-5 nap, ezen felül mindig rugalmasan alkalmazkodunk az ügyfél igényeihez.ÚSZT B típusú hirdetőtábla adatok:

Méret :
3000 x 1500mm
Kivitelezés :
plakátpapírra nyomtatva, tekercsben szállítva

Az ár a B típusú hirdetőtábla plakátpapírra nyomtatott változatát tartalmazza. Tekercsben, utánvétellel küldjük el Önnek.


Hogyan kell kihelyezni a kézhez kapott ÚSZT B típusú hirdetőtáblát?

A plakátpapírt hagyományos plakátragasztással kell kihelyezni. A helyszínre gyártott egyedi (állványra vagy falra) alap táblára kell felragasztani.ÚSZT B típusú hirdetőtábla kötelező tartalmi elemek:

Ezeket az információkat Önnek kell elküldeni a rendelés mellé írásban (e-mailben, nyomtatas@molino24.hu)

• Projekt megnevezése
• A támogatás összege
• A kedvezményezett megnevezése
• A kivitelezés kezdetének és befejezésének az időpontja

• A finanszírozás típusa : ( válassza az önnek megfelelőt )

ERFA finanszírozás esetén: „A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.”

ESZA finanszírozás esetén: „A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.”

KA finanszírozás esetén: „A projekt az Európai Unió támogatásával, a Kohéziós Alap társfinanszírozásával valósul meg.”


Rendelés menete:

- Tegye a kosárba ezt a terméket és kövesse végig a regisztrációs és megrendelés lépéseket (kb. 1-3 perc). A rendelésről automata visszaigazolás fog érkezni a rendeléskor megadott e-mail címére.

- Küldje el a B típusú projekttábla kötelező tartalmi elemeit írásban a janos@molino24.hu címre, a tárgyban hivatkozzon a rendelésszámra.

- A kész terméket kb. 4-5 munkanap múlva tekercsben küldjük a megadott szállítási címre GLS futárszolgálattal.


Also Bought Products

Close